142

ФУГИРАТОР

преди 3 години

ЗАПУШВАМ ГЕРБЕРСКИ ДУПКИ

141

Анонимен

преди 3 години

Току-що се връщам от Пирогов, където се опитах да се ваксинирам. Опашки, липса на организация и информация за процеса. В момента записват за вторник най-рано. Дано внесат малко ред в нещата, защото така няма и по 100 души на ден да успеят да ваксинират. Иначе хора имаше доста.

140

До 134

преди 3 години

Почти вярно си го написал. Само не забравяй, че първият месец се слага само първатта доза на поне 5000 човека, т.е. стават 930 дни. Второто е, че в събота и неделя личните лекари едва ли ще ваксинират, а те на тях се надяват за масова имунизация. Личните лекари също са хора и се нуждаят от почивка.

139

Анонимен

преди 3 години

Защо не се предлага руската ваксина, тя се засега се оказва най-ефикасната от всички. Нали сме демокрация и пазарна икономика, защо няма конкуренция всеки да избира. Или еесовския режим в Брюксел не позволява и прави всичко възможно да пробута на гражданите на съюза ваксините които е купил, при това една от тях вече я забраниха в редица страни.

138

Икономист

преди 3 години

Борисов иска да се ваксинират министрите в третото му правителство. Все пак, той е шеф само на тях, а не на обикновените българи. На изборите ще ти го покажат средния пръст. Бъди сигурен в това. Когато даваш пари на полицаите от собствените си, съвсем нормално е да вече да нямаш !

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимени внуците също

136

Чичо

преди 3 години

Защо купувате ваксини,на които хората не вярват и не желаят......Отговор не искам.

135

Анонимен

преди 3 години

Тиквун да се ваксинира публично. Дъщеря си също.

134

Анонимен

преди 3 години

До 132Няма да ги видиш в аптеките. Нали някой ще разбере съдържанието и всичко ще гръмне.

133

Факт

преди 3 години

По груби сметки желаещите да се ваксинират са около 70% от хората, но само 30% ще го направят при сегашната неинформираност за ваксините и липсата на избор на ваксина. Други 10% от хората имат обективни причини да не се ваксинират, а последните 20% от страх от вируса и от ваксиниране са се скрили под креватите и оттам крякат, че вирус няма и всичко е измама, от което страхът им се увеличава.

132

Анонимен

преди 3 години

Боко,нема ли да гушкаш Доган и ерДоган във връзка с обесването на Апостола?Или за теб е по-важно Радев да не държи реч?

131

Анонимен

преди 3 години

Е поне 2 милиона да се ваксинират от тези дето не са го карали пак е нещо.Ако са го изкарали още 3 милиона горе долу ще има ефект и няма да се затваря нищо вече.

130

негласуващ

преди 3 години

То сме цъфнали и вързали ,чудим се как да изкараме до утрешния ден и ни е само до ваксините ви!

129

Анонимен

преди 3 години

За да се ваксинират 4,5 млн. човека, което е около 60 % от населението, ако се ваксинират по 10 000 човека на ден при две необходими дози са необходими 900 дни - т. е. около две и половина години с темповете, които на Борисов му изглеждат добри.

128

Анонимен

преди 3 години

Ааааа сети ли се Бойко?Е все пак ти светна лампата.Едно правилно решение най-после!

127

Анонимен

преди 3 години

Пускай ги платени в аптеките тия ваксини, на който му е мил животеца да си купи.

126

Анонимен

преди 3 години

Така, както сте го написали, помислих, че ще раздават по 10 000 евро на които са се ваксинирали...

125

Анонимен

преди 3 години

шефовете натискат боко за ваксините, боко натиска щаба за ваксините, герп натискат медиите да тръбят за ваксините, цял ден ваксини ваксини , ем няма да стане ве

124

Гардероб

преди 3 години

По 10 хил. (Евро) на ден (в чекмеджето).

123

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Бойко, общо 10 хил. желаещи няма да намериш за цялата ваксинация... Подозирам, че желаещите ще се изчерпят напълно след 7-10 след началото на ваксинацията, а на ден по няколко хиляди ще са в цялата страна - толкова са хипохондриците у нас...