162

Анонимен

преди 3 години

Все пак пожелавам успех на БСП , ако БСП не спечели, нека ГЕРБ спечели, нека народа сам да реши.

161

Анонимен

преди 3 години

Сложна е дилемата, защото се разделиха и сега ББ е вдясно, а ЦЦ се премести в ляво, а именно от ЦЦ беше пропищяла цяла България и ГЕРБ загуби, ако и левите не го махнат, също ще загубят много, всички се страхуват и бягат като дявол от тамян от ЦЦ и няма да го търпят!

160

Младенов

преди 3 години

ОСТАВКА НА ТИКВАТА........

159

Анонимен

преди 3 години

Днес на Денят на Левски пак тоя *** ли ще гледаме? То и затова бяха мерките им да се проваля всякакви действия на народа! Жалки гербаджийски мизерници!

158

ПроСоТо

преди 3 години

я,Разпоредителят на Републиката бил..РАЗПОРЕДИЛ.....Какво?..-Ами некакъв "Зелен коридор" за желаещите да се ваксинират!..Човек се запитва:-Освен ЗЕЛЕН,има ли и ДРУГ "коридор" и какво означава великата му "мисъл"?!Ако некой са натиска да са "ваксинира" може ли нещо да го спре,освен ЛИПСАТА на "ваксини"?...отдавна тоя нема връзка с оная част от мозъка,която отговаря за логиката и разсъжденията....обаче разпорежда нефелиятааа..

157

Анонимен

преди 3 години

Б.Б. има зелен коридор за транзитно напускане на парламента ...

156

Анонимен

преди 3 години

какво ми пишеш минуси бе ,8 човека сме записани при джи пи- та ,различни във Варна казват ни нямаме ваксини и информация.за какви коридори бълнуваш.само лъжете

155

Анонимен

преди 3 години

Буци ,във Варна няма ваксини и зелени коридори. на кого продаде ваксините Буци?

154

Анонимен

преди 3 години

В САЩ постоянно се водят съдебни дела срещу Джонсън и Джонсън чиито продукти след използването им са причинили рак или други заболявания. По надалеч от тия.

153

Анонимен

преди 3 години

Буци шкафчето Буци ,къде скри евраците ,евраците и златото къде скри буци,оставка суджук

152

1

преди 3 години

До Жужету Водка,а твоя боцееее,да не би да е с глинена глава,и той е комунист,следва,да е чугунена,и затова не се ваксинира,чека" спутника",из онзи ден на ердогана,му биха втората ваксина.

151

1

преди 3 години

др.борисов,коридора,ще го използвам след вас.

150

Оня

преди 3 години

До Анонимен 173Каза "мисля" това 100% не е истина

149

Анонимен

преди 3 години

Очаквам скоро да започнат да плащат на троловете не за висене по сайтовете и писане на това, колко велика и безопасна е ваксината, а за висене на опашка пред палатките уж за ваксиниране. Колкото да създават впечатлението, че има голям интерес и хората да се подлъжат. Ако сте гледали репортажи от разни терористични атаки се вижда, че на някои от тях като пострадали се показват едни и същи "артисти". Има една жена, която е снимана след атентат в Близкия изток, в САЩ и в Европа мисля... И така...

148

Оня

преди 3 години

Само като чуя "Борисов разпореди" и ... пффф аман от главатари и генерали и генералисимуси. Може света да се обърне ама той щом е разпоредил. Типично мутренско шеф-господарстване.

147

Solar Power

преди 3 години

Пусни един коридор за Пфайзър ! Стига ни ги набутва тези евтинджоси на зенека по 2лв.

146

Елементарен

преди 3 години

мутренски трик за да правят каквото си искат. В нормалните страни ваксинират възрастните и уязвимите. Тук ваксинират милиционерите. От половин година дрънкат за ваксиниране, а когато трябва да започнат да го правят, пак са неподготвени. Ама то друго не може да се очаква от калинки и калинчовци.

145

Анонимен

преди 3 години

До ваксърХайде "читав"... припкай да се ваксинираш по-бързо. Да не мислиш, че на мен пък ми пука, какво ще ти стане от ваксината. Експериментът си върви "читавите" също, разни хора пълнят касичките и така... След 2-3 годинки ще има бум на онкологичните заболявания, което естествено няма да е следствие на ваксината. Ще е следствие сигурно на стреса преживели хората от появата на вируса хахах ... Но нищо де, ще се даде тласък на медицината, както и през ВСВ... Без експерименти резултати няма...

144

Станко Гочев

преди 3 години

И картините със злато на Станко Гочев казват същото още от 2013 година...

143

гост

преди 3 години

Намериха му и тук цаката - в ЗЕЛЕНИЯ коридор ще ваксинират всички БОГОИЗБРОНИ депутати, важни господа и др. .......... с Пфайзер и Модерна , а истински нуждаещите се - над 65 г. с болести и рискови - с не особено ефективната Астра Зенека. БЕЗСРАМНИЦИ- господ да ви накаже!!!