198

Трудовака

преди 3 години

От КАЗАРМАТА знаем,че и в ТОАЛЕТНА не се ходи "ПО ЖЕЛАНИЕ" предложи ли СТАРШИНАТА!

197

SHEFA

преди 3 години

КВО СТАВА СЕГА НЕМОГА ДА РАЗБЕРА?-ВАКСИНИ БОЛ А ЖЕЛАЕЩИ МАЛКО.-НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО СТРУВА 1-НА ПОРЪЧАНА ВАКСИНА?

196

Анонимен

преди 3 години

за тези хора ще има ли Нюрнбергски съд и то възможно най-скоро, какви са тия деца на Дявола, че животът ми е даден от Бог, а не от една шепа психопати, които искат да живеят 1000 години, а нас и децата ни да ни няма

195

Анонимен

преди 3 години

А най-вече се "случва" *** като гьо н политик да приказва про стотии и да сеопитва да изнудва хората със запхлахи.Като недоразумението горе и компания, например.

194

Анонимен

преди 3 години

Отново глупаво заглавие. За статията - не знам, не чета очаквано глупави статии.Ваксинацията първо не е нещо, което се "случва". Може да се случи да ти падне тухла на главата и да пропишеш глупави заглавия, например, но не и да се ваксинираш. За да се ваксинираш трябва да имаш желание. Като нямаш доверие във ваксина, която си е в експериментален етап, то е повече от логично да не идеш да си я поставиш. И това е причината за реално ниската активност на нормалните хора. Та няма как да се "случи".

193

Анонимен

преди 3 години

от устата на министъра звучи като заплаха ми се струва...

192

Левтер

преди 3 години

Няма как това да се случи!

191

православен патриот

преди 3 години

Да си се ваксинират герберастите които гласуват за тия фашисти!!!!!

190

Анонимен

преди 3 години

Защо го наричат ваксина след като пак можеш да се разболееш?

189

Анонимен

преди 3 години

Медицината и науката в служба на парите и политиците не са никаква наука и медицина.Не разбирам какъв им е проблемът: имат малко ваксини, а направили абсурдни планове за ваксиниране; натискат докторите и учителите, а пренебрегват желаещите.Просто е, гаспада - дайте шанс на всеки желаещ да се ваксинира. Не ви се получи с конкурентното начало. Прекалено се доверихте на българската завист! Лакоми посредственици!

188

Анонимен

преди 3 години

Казаното от този напудрен и надъхан гербаджия ми звучи като заплаха!Аз го превеждам така - няма значение дали искате или не искате - ще ви ваксинираме.Също като заплаха, но този път към медиите звучи "учудването" му защо се давало думата на хора, които говорят против ваксинирането. В друго интервю от вчера пък засипа личните лекари с упреци, защото били съветвали пациентите си да изчакат с ваксинирането... Изобщо този човек се превръща в реална заплаха за здравето на хората

187

до Бау

преди 3 години

Аз обиждам само нещастни мижитурки като теб.

186

До Бау

преди 3 години

А ти ваксинира ли се?

185

Анонимен

преди 3 години

И как? На сила ли? В чужбина кракът ми няма да стъпи.А да видим как ще ми бият този бълвоч,измислен за 20 дни?

184

Бау

преди 3 години

До до Бауаз ще реша какво да употребявам. Ти ще псуваш и обиждаш :D Всеки си има роля, страхливецо :D

183

Анонимен

преди 3 години

Абе, Бау, ако отида при лекар, и той ми каже "имам тук един експериментален препарат, нищо не върши, но би трябвало, ако се отровиш с гъби, да не ти е много зле, пък без него може да умреш" - дали ще си го сложа? И дали ще откажа от "страх", или понеже съм нормален човек с нормална интелигентност, способен да обработва информация?

182

Личния пример!

преди 3 години

Аааа,не може така другари!Всички дупетати и кандидати,Бойко и Нинова,Бръмбара,цялото БАН да се ваксинират първо!Ние ще наблюдаваме и залагаме кой ще обърне резбата и кой ще ритне камбаната.Няма да е голям зян!НАУКАТА ИСКА И ЖЕРТВИ!

181

факт

преди 3 години

Предната година, 2020, която беше годината преди ваксината, НСИ отбелязва рекордно ниска смъртност в сравнение с предходните пет години.

180

Дедо Цецо

преди 3 години

Колко много им се иска да извадят калъчката. И рано или късно ще го направят.

179

до Бау

преди 3 години

Не употребявай Левски бе жалко мекотело!