17

Анонимен

преди 3 години

"Нито от правна, морална или етична база може да има някого, който да откаже да постави ваксина на този етап", каза д-р Миндов."Не съм съгласен за последните 2 "бази".

16

вива ГЕРп

преди 3 години

Хайде пишете вече, а и снимков материал пуснете как се е разцепил асфалта при Лъвов мост.

15

защо

преди 3 години

"Ще препоръчвам на болните полезен начин на живот, доколкото ми позволяват това умението и разумът, и ще ги предпазвам от всичко вредно и опасно.Не ще се поддам на ничия молба да поднеса някому смъртоносно питие, нито пък аз сам ще реша да сторя такова подобно нещо."Част от Хипократовата клетва.

14

Мислеща

преди 3 години

Голяма част от лекарите не желаят да се ваксинират по свои медицински съображения. Не би било МОРАЛНО да правят на хората това, което не искат да се прави на тях, т.е. да им навредят. Радвам се, че все още са останали морални лекари, които не се полакомяват за 10 лв на поставена ваксина!

13

Редови Гражданин

преди 3 години

Ако лекарите имат дори МИКРОСКОПИЧНИ колебания относно тези ваксини, аз НЯМА да се ваксинирам НИКОГА.

12

афроамериканец

преди 3 години

Моят личен лекар преди 15 години нещо се прецака, все не мога да се наканя да избера нов, значи никой няма да отговаря пред мен за ваксината.

11

Достойнство

преди 3 години

Лекарите осъзнават своята отговорност към хората.Не са като Вожда и ЕООД ГЕРБ.

10

Майстора

преди 3 години

Всяко критично мнение, всяко изказано съмнение, всяка тревога относно възможни проблеми, всяко показване на нежелани реакции от "ваксините" МОМЕНТАЛНО се цензурира във всички "социални" гиганти - фейсбук, ютуб, туитър и тн. Това дава на всеки мислещ човек ЦЯЛАТА необходима информация относно "ваксините". От шест месеца питам, и търся информация, за рисковете от ADE и VADE - пишат се по десет страници манипулативни дописки за " безопасността", а това никога не се адресира!

9

МАЛОУМНИЦИ

преди 3 години

Щом лекарите имат и 1% съмнение, аз НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ НИКОГА!

8

До 3

преди 3 години

Разбира се, че би трябвало да имат право да отказват да правят инжекции с ваксини, които още са в изпитателен период. Личните лекари носят отговорност пред пациентите си.

7

Live избори 2021

преди 3 години

Спрете да слагате ВЪПРОСИ в заглавията си. Това има смисъл само и единствено, ако са реторични.Този стил на писане е жалък и позорен за вас. Не сте никаква медия. Вие почти сте лaйномет.

6

Анонимен

преди 3 години

Лекар да поставя експерименталните, неработещи псевдоваксини, не е сравнимо с поп-атеист, а е по-скоро като поп-сатанист.

5

Джо

преди 3 години

Население сте...

4

тъй де

преди 3 години

Да, особено разумните!

3

Анонимен

преди 3 години

Трябва да имат право да отказват да бъдат съучастници в такива експерименти с населението.

2

от Лекар

преди 3 години

Ем щом не искат да плащат ... 100 лева за тест .. Аз за какво работа ?

1

Анонимен

преди 3 години

Това е парадоскс лекари антиваксари,все едно поп атеист.