60

всичко е БКП

преди 3 години

До ТарикатЗакупено с партийната каса!

59

комунисти-безродници

преди 3 години

До на никому нищоВашата Родина е СССР-Русия! Ходете там и не бягайте на Запад! Още не сте го завладяли

58

на никому нищо

преди 3 години

До НякойГлас Божи! Народа се изсели навън и останаха само ***-*** СССР

57

нов герп-4

преди 3 години

Ще означава война!!! Игра с огъня!

56

демокрацията е -

преди 3 години

До БОЖЕ, БОЖЕ....Всеки за себе си със свои закони и собствена власт!

55

теокрация - евангеле

преди 3 години

До БОЖЕ, БОЖЕ....Изборът е направен още от сътворението на света и конституция - 10-те Божи заповеди

54

БОЖЕ, БОЖЕ....

преди 3 години

КАКВА Е ТАЯ ОПОЗИЦИЯ, ОТ ГАРСОНЕТКИ, ШАНСОНЕТКИ, ПРОСКУБАНИ СУФРАЖЕТКИ И ... И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛА"" НОМЕТКИ, РАЗЧИТАЩИ ЕДИНСТВЕНО НА ДЪРЖАВАТА ПАРА И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА... ХАХАХААА....!ЖАЛКИ НАПЪНИ ЗА СОЦ-ОБРАТ... "ПО РУСКИ"!ОЧАКВАЙТЕ НОВ КАБИНЕТ--ГЕРБ 4!ТОВА Е ИСТИНАТА!

53

Анонимен

преди 3 години

Смятай колко са зле разните Myнчовци, Чалгари, *** и сестри Галеви щом червен Кольо се чуди какво да каже!

52

Моля!!!

преди 3 години

Къв Слави бе пичове! Певачката на Мултигруп и протежето на ВИСаджиите! Я си спомнете Илиев на път за обяд с кой беше убит!!! Точно със Славчо!!! Дългия още ходи да лее сълзи на гробовете на мутрите, вие ще го вкарвате в парламента!!! Айде стига катарзиси вече!!!

51

Dido

преди 3 години

До 53 - няма как човек наистина да е с акъла си и да е сред най-добрите икономисти или прочие и да се върже на Слави!!! А и това, че някой е добър експерт, не го прави добър политик и управленец! Като във футбола е - много гениални играчи са се провалили като треньори! Едно е да си специалист друго е да си лидер!На тази държава и трябват лидери, обединители! Слави е *** чалгар и докато не си каже кой стои зад него нито глас за неговата партия!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Чувам, че хората от партията на Слави са сред най-добрите умове в България. Големи икономисти, финансисти - с кариера и постижения. Чакам 4ти Март да започнат с предизборната кампания и да видя какво ще правят, но според мен за момента са единствените, за които си струва да се гласува. За ортака на Маджо - Христо Иванов или за Мая Манолова... никакъв шанс.

49

Всички

преди 3 години

Всички в парламента имат полза от ниска активност! Затова са всички дрънканици за нагласени избори и прочие! Да вношат на народа,че няма смисъл от гласуване! Само активност над 70% може да ги стресне! Вижте в Истанбул какво стана, като излязоха хората да гласуват масово! Ердоган диктатор уж ама два пъти му покзаха среден пръст и си седна! Така се прави!С мрънкане и седене вкъщи не става!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Трифонов не го щем, а най-опасен е Радев, не го ли махнете от политиката, ще има убийства и терор в страната със сигурност!

47

Анонимен

преди 3 години

Хвала на Ердоган ,хвала поклон хвала.

46

До врачанин

преди 3 години

Еййй ей такива като тебе дето не разбират от нищо да сипят акъл ,направо не е истина вие там умирате от глад бе. Научете български бетер македонци сте бре трета ръка "ора" пффф.

45

Някой

преди 3 години

До някойХех, преди години и аз реших да отида да си пусна гласа против всички, за някой "дребен" политически играч. Колкото да не ми преразпределят гласа както те си искат в тяхна полза. Тогава гласувах за Волен Сидеров само по тази причина и той пък взе че наистина влезе в парламента. Ако имах коса сам щях да си я оскубя, ама нямам. И тогава ми е последното ходене на избори. А и ми дотегна да гласувам "против".

44

Гроби

преди 3 години

До АнонименПубликувай съдържанието на имейлът, нека го види цяла България. Това е изстрел в центърът на политическата мишена, който е ГЕРБ. Всеки човек си мисли: "Аз съм малък и нищожен, какво мога да направя, аз?", но в един момент, нещата опират до него и той може да направи нещо добро!

43

Някой

преди 3 години

До ГробиПреди време Бареков пое тази фунция, набързо го "изхарчиха", и сега вероятно Слави щебъде следващия такъв.

42

дърабъра

преди 3 години

До Анонимен 36А с какви приоми да си служат!?Вие да гласувате за който си искате,а Герб да ви гали по главичките и да дава пари на корем,така ли!?Еми не си познал!

41

отровна гад

преди 3 години

Изборите ще ги спечели Бойко Борисов, но правителството ще бъде на БСП+ДПС+ИТН с премиер Корнелия Нинова!Предсрочните и президентските през октомври 2021-ва ще ги спечели Борисов с пълно мнозинство!