206

Тикволандия

преди 3 години

Ако "Има такъв народ" няма да работят с тези партии, които сега са в парламента, няма да могат да участват в следващото правителство. И какво ще правят. Шоу?Разбирам ако искат да се промени нещо, да са против днешните управляващи и патериците им. Но да са и против днешната опозиция? Каква политическа логика има в това.

205

Анонимен

преди 3 години

mechtite sa bezplatni...;-)))...ami kato se sbadnat?! dalj niama da pojelae barzichko da se skrie v niakoi katolicheski monastir?!

204

teo

преди 3 години

Славе, Славеее, не разбра ли, че твоят майсторлък е ШОУТО, а не ПОЛИТИКАТА !!! В политиката НЯМА АЙКЮ, в политиката работодател е негово величество НАРОДА, а не твоите спонсори!!! НАРОДЕ ????

203

Анонимен

преди 3 години

Всеки не ви харесва, тогава защо се оплаквате от ГЕРБ и БСП? Щом никой друг не ви изнася, живейте си с тях. Явно те ви дават най-комфортния избор!

202

нормален

преди 3 години

Като чета мнозинството от мненията ви в мен се затвърждава мнението да гласувам за партията на Слави. Надявам се те, в следизборен политически съюз, който е оформен ясно и категорично в посока АНТИГЕРБ, да започнат реални успешни опити за промяна. Твъде е възможно ГЕРБ да има пак крехко мнозинство като първа сила. Но няма да му е "комфортно". Ще има предсрочни парламентарни избори.Ако трябва още два-три пъти. Докато изринем герберския ***. Няма да е лесно. Но ще успеем.

201

К6

преди 3 години

Писна ми от клоуни да ни управляват, този на снимката си го представете на коктейл с EU лидери, този гологлав индивид не може да обели една дума на английски още повече е необразован

200

Анонимен

преди 3 години

Само още Зуека и Рачков не са направили партия!

199

Анонимен

преди 3 години

Още рибата в морето, а тигана си приготвил Станиславе! По полеко!

198

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново,език на омраза,престъпници,некадърници! За начинаещ политик е малко нагло и просташко!

197

Анонимен

преди 3 години

Слави може, да ви се оплези, да ви изпее чалга парче, прочувствено и да си вземе"хонорара"от щедри спонсори. Да говори, трудно, фъфли и бърка на всяка трета дума. Откакто заяви участие в политиката, шоуто май, се позамогна, откъде са парите,защо не каже?Само дето,развали, залязващата слава на шоуто.

196

Анонимен

преди 3 години

И този е под крилото на Божков

195

Анонимен

преди 3 години

Този се готви да управлява.хахаха ако това стане по-добре да съборим парламента

194

Анонимен

преди 3 години

226 Помним мутренските години на Слави, когато с гола глава, много кеш, личен пистолет,джип, фучеше из улиците на София и другаруваше с мутрите на прехода, докато българите гладуваха.Слави е зависим от тези, които го спонсорират.

193

Анонимен

преди 3 години

Слави знае ли, как функционира една държава?

192

Анонимен

преди 3 години

Ами тогава да се изнесе в "има такава държава", може би, на Марс, където да се влее в извънпарламентарния"има такъв народ". Там, всичко ще си е тяхно.Тук е България, българският народ в болшинството си, избира парламентарнопредставените партии, което не е за пренебрегване.

191

Зозо

преди 3 години

И кои са хората по места на Славчо-мутрата? Пак бивши ДС топячи и комунисти.

190

Анонимен

преди 3 години

Помним и мутренските години на вашия вожд боко болгароубиецът еднокнижник

189

Анонимен

преди 3 години

До Гулю гулю гулюЛеко бате , че дигнеш кръвното ! Поредния "спасител" - помниме и мутренските му години !

188

сигурно

преди 3 години

Сигурно така "ще работи" в парламента, ще си седи някъде и ще пише във Фейсбук,защото няма достойнството да се изправи и да говори с хората очи в очи. Представям си само,ако трябва да изнася речи,сигурно някой друг ще го прави вместо него,както до сега.Голям цирк се очертава,всички хукнаха напред с рогата и компроматите,това не е никаква загриженост за хората,а лични борби и нападки,омраза.С обединение се постигат добри успехи,не с разединение,ако ще работят за доброто на народа,другото е лъжа.

187

Аз

преди 3 години

Този отсега гледа кисело ... НЕ! Мерси! Едвам му изтърпяхме тъпите смешки, сега ще трябва да му търпим тъпизмите в парламента ли?!?!? Моля, ви! Не подценявайте българите мак толкова! А по-селско име за партия не бяхме чували - супер обидно! Да изчезва!