48

Анонимен

преди 3 години

И аз да съм милиардер със собствена партия, няма да искам да ставам депутат.

47

ББ

преди 3 години

Искам да се върна но нямам желание. ФЕС ***.

46

Васил Левски

преди 3 години

Ако печеля, печели цял народ. Ако загубя, губя само себе си. България още не се е освободила от турското робство.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53ГЕРБ е Бащицата, без него партията ще се разпадне като НДСВ, СДС....там Костов ги закри :) БСП е майката на всички партии през тези 30 години, иска ми се да не е така, но фактите трудно се оборват :)) Доган е хитър за мисирките, за по запознатите просто е в схемата, турците му вярват, той живее в палати, те броят стотинките като повечето българи, всичко е точно :)))

44

Анонимен

преди 3 години

Като подминем малките партии, остават ГЕРБ и БСП, това са основните партии на конкуренцията. От ДПС зависи накъде ще наклони везните,доверявам се на ДПС.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Доган го вкараха в затвора за да е дисидент (2 месеца), всеки турчин който е лежал тогава в български пандиз ще ти каже че е нагласено :) Службите в частност ДС знаеха накъде вървят нещата, трябваше им лидер на турското малцинство, успяха на 100% :)))

42

Анонимен

преди 3 години

Преди 2-3 дена гледах една картинка, ГЕРБ са със християндемократите, а ДПС с демократите. Нинова е вдясно(но не показаха кое дясно) , а Радев в ляво заедно с Цветанов

41

Анонимен

преди 3 години

Защото ДПС и Доган умеят да се нагласят към всички, управляваха и с БСП и с дясната коалиция и с НДСВ и тройната коалиция и с ГЕРБ,че даже и с патриотите понякога, а нашите само се дърлят помежду си, герберите пък до такава степен притиснаха хората в България и разделиха населението на гербери и всички останали,че се задейства закона на Нютон за противодействието!

40

Анонимен

преди 3 години

Тоз гвазин на снимката в носа ли тъкмо ще си бърка или си цеди гнойна пъпка ни моа да му Гана спатийти както обикновено!

39

Анонимен

преди 3 години

ДОГАН Е РУСКА *** , ЗАТОВА НЕ ГО ИСКАТ В ТУРКИШ

38

Щутгарт

преди 3 години

Господи , пусни ядрена бомба в обора бг , или поне астероид да заличи тази *** , няма такава територия никъде по света

37

Анонимен

преди 3 години

Доган го мислят за пияница, Пеевски без коментар....:)) Пеевски беше казал че му завиждат, защото разбираш ли бил млад и успешен бизнесмен :)))) Като се поразровиш малко и откриваш че е синче на мама, разбира се от партията :))

36

Ахмед-Празидент!

преди 3 години

Ами да го предложат за президент!Ще се получи добро състезание - Румен, Бойко, Слави и Ахмед!Залаганията може да започнат- сега!

35

Анонимен

преди 3 години

Този трябваше да бъде в затвора политик с ТЕЦ и САрай в коя държва го има?

34

Анонимен

преди 3 години

Демир било от Тимур?!?!?Айде бе!Ти ако си добруджански турчин(делиормански), аз съм трамвай.

33

ПроСоТо

преди 3 години

и като стана дума:-Що стана с Октай Енимехмедов /май беше/ ?лежи ли за "опит за убийство",или пърдялника на Доган вече сай измирисал?

32

ПроСоТо

преди 3 години

До Професормайтапчия ли си,или просто дъската ти хлопа?

31

Професор

преди 3 години

Господин Доган се е доказал като голям политик, българин, родолюбец и патриот! Един ден неговите портрети ще бъдат редом до портретите на Левски и Ботев.

30

Анонимен

преди 3 години

За какво да се връща Доган, че той когато се водеше дупетат не влизаше в събранието, че сега ли :))) Пеевски да не би да присъства на сборището....:))) Важното е мисирките да се обръщат с уважение към теб и да превиват гръб, тогава вече си успешен политик в БГ :)))

29

Пишман-инженер

преди 3 години

Кой е Доган:На датата 4 февруари 1992 година лидерът на ДПС Ахмед Доган предава на посланика на Турция у нас списък с 1300 имена на хора, изпратени под прикритие на дипломатическа работа в 79 посолства по целия свят. "Оня списък", състоящ се от 38 страници, е връчен на посланика в турското посолство в София, заедно с други документи. Осветяването на агентите предизвиква грандиозен скандал в държавата.