289

Анонимен

преди 3 години

Само дето не го плюе народа, а го плюят гербавите гладни *** - и в тов сайт е пълно с *** :) и го плюят с пари откраднати от нас! Да живее Президента Радев и затвор за дебелия ненаяден клооун Борисов и шайката с него!

288

Боко Дебелото Черво

преди 3 години

Ааа ще го коментираме и още как. Значи за моята спалня може а за радевото синче не може. Така ли разбирате демокрацията?

287

Анонимен

преди 3 години

На тия деро питат : Имаши ли сме друг Президент дето....Не, Президент до преди Румен Радев сме нямаши. Бяха разноцветни пионки и разни пльонли като *** Плевнелиев-Бацев за който никой не би гласувал ако вожда тиква не бе излезнал да посочи.*** се от яд-народа обича Президента Радев и ненавижда плондера!

286

Anton Todorov

преди 3 години

Колеги *** пт ГЕРБ. Виждам че сте 90% от коментиралите и хейтващи пРезидента. Аванс зс хейт ще има ли тоя месец? Не се продавайте за стотинки моля. Подбивате ми пазара.

285

Анонимен

преди 3 години

Божеее, като си помисля, че имах някои забележки към предишните ни президенти!Напразно е било, напразно! Човек никога не знае какво има да види!

284

Читател

преди 3 години

"Повече няма да го коментирам" каза комуниста! А кога си го коментирал?

283

пенсионер

преди 3 години

По жалък президент не сме имали...

282

до 309

преди 3 години

Защото го нападат комунистите от ГЕРБ непрекъснато, а особено сега, преди изборите не се ли замисляш, току как така "скандалите" с президента Радев зачестиха?*** сигурно съвсем случайно Радев започва да прави сам скандали точно преди изборите нали? И ние само трябва да повярваме?Е как ли пък не! Хайде де!Да не ручаме доматите с колците, а?

281

Анонимен

преди 3 години

Имали ли сме друг президент, с чието име да се свръзвали толкова много семейни скандали? Даже Плевнелиев си перкаше самичък и толкова! Ами да се позамисли Радев защо постоянно възникват толкова скандали със семейството му - и не, не са режисирани, сами най-активно си ги създават!

280

Анонимен

преди 3 години

Я,президента на БСП как лъже хахаха,като цялата им партия хаха

279

Анонимен

преди 3 години

Лятото ония кукувици от системата, тероризираха премиера и внучетата му, а тука Фигуран-та иска да скрие, че невъзпитания му син е един гамен!!!!!!!

278

Анонимен

преди 3 години

Пазача на комуниста има ли семейство?

277

Анонимен

преди 3 години

До 303 Хората не упрекват толкова сина му, а упрекват самия Фигурант в отказ да признае истини, а още по-точно - че лъже и прикрива гафове, а същевременно пледира непрекъснато за "прозрачност", "чесност", "почтеност",...!

276

Анонимен

преди 3 години

Доста долно да нападат президентът със сина му?

275

Анонимен

преди 3 години

От видеоклипа се личи как Фигуранта най-нагло лъже и прехвърля вината на "***" медии и "режисиран скандал", вървейки глава във всички посоки сякаш търси подкрепа от "Майка Тереза" и примигвайки като "плъх у брашно" при пасажите на лъжливите си твърдения !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква = Фигурант...и Лицемер

274

Говедар

преди 3 години

Никой не иска да коментираш,а да възпитаваш синът си.Защото явно е изпуснат

273

Анонимен

преди 3 години

Фатмо,бегай,не чиниш

272

teo

преди 3 години

Другарю президент Радев, твоята наглост прехвърли всички граници на държавен глава, който забрани на журналистите да показват истината за твоето синче , което не си показва личната карта, уповавайки се на теб, че ще го прикриеш, както прикри баща си, който блъсна човек! Не забравяй, че дните ти на имунитет са преброени и дори Путин не може да те спаси от затвора след президентските избори!!!

271

Анонимен

преди 3 години

297 Никой не ти се хваща на тази подмяна, Радев е любимецът на Путин ,който го използва, за дестабилизация на България. Няма как, президент-революционер, напуснал президентството, с вдигнат юмрук,да зове към метеж над парламента, и да бъде демократ. Руски слуга и разединител на нацията, това е Радев.

270

Анонимен

преди 3 години

296 Хааах, най-голямата смешка,руският слуга Радев и руските му оркив президентството, заедно с кървавата стогодишнината БСП и компания/Решетников, щели да борят комунизма? Има ли някой вече в ЕС, който да кани Радев, за европейските лидери той е"руския човек", а за нас, предател, който изнася секретна информация на Русия.