187

Мъка Дон

преди 3 години

Започнах вече да ги съжалявам горките макета. Името им не е тяхно а гръцко.... Александър Македонски се оказа че се е родил на няколко км. от Солун и не е стъпвал в Северна Македония и цял живот е говорил САМО гръцки. Самуил не бил северномакедонец... Езикът им е неправилен български ... населението им половината са албанци а другата половина сърби и притежатели на български паспорти... Историята им накратко е - Под гръцко владичество .. под българско... под сръбско ...

186

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Елементарно е!!!Във Скопие тяхната т нар. "Дс" е съставена основновно от "сърбофили",които дълги години се "опитват" да "промиват" мозъците(със евтина антибългарска реторика) в т. нар "изкуствена държава",която беше създадена от "великите сили"!!!Наблюдавайки процесите, които текат със пълна сила в тази Държава без история-ще се случи логичното, а то е че ще бъде погълната от агресивната политика на Албанската държава, благодарение на липсата на национално самосъзнание и продажност......

185

Анонимен

преди 3 години

До БлагоевградАбе, теб някой да не те е вързал, или заробил, че ревеш за свобода и права?

184

Анонимен

преди 3 години

Хахаха! РСМето е много по -зле от Северна Корея!

183

Анонимен

преди 3 години

Сатър за македонизма!

182

Алберт Айнщайн

преди 3 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

181

македонскио ХИМН

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи , пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

180

Анонимен

преди 3 години

Това днк иследване трябва да си направят, за да разберат истината за своя произход: youtube /watch?v=B6-GErvSc5E

179

Анонимен

преди 3 години

А за у нас кога ще напишат Бяла Книга , за цензурата в България през годините и сега? Някой ще направи добри пари, когато я пусне в продажба. Тази книга която са издали можеби в Македония ще се продава,на нас за какво ни е? На нас ще ни е интересна нашата цензура.Но не знам дали някой ще се осмели да напише такава книга, защото може да му се случи нещо случайно.

178

Да

преди 3 години

Да така е всеки който е гражданин на България има еднакви права,без значение от каква етнос е. Според конституцията гражданството е най-важно, от там всеки има права и задължения. Според конституцията всеки има право да изразява мнение. Ако не ни харесва това мнение е лично наш проблем. Ако някой извън нашата държава прецени каквото и да е,даже според нашата конституция Ние трябва да го приемем,само защото това е лично негово право. Само при диктатурата не е така.

177

Анонимен

преди 3 години

До ПредиЕми има цензура когато се отнася за властимащите :)) Обаче те не са дошли от Марс, родени са на територията, затова модовете мълчат :)) Още нещо....българина няма какво да доказва на никой на Балканите, самия факт че ни обиждат говори достатъчно за значението на България в региона :)))

176

не

преди 3 години

северна македония не е като Северна Корея - ония поне не отричат, че са корейци и че говорят корейски.

175

Но

преди 3 години

И тук няма никаква цензура.Хахаха

174

Преди

преди 3 години

Преди малко ви пуснах класацията за свободата на словото.и свободни медии,но редактора го премахна.

173

Виж тук

преди 3 години

Може да видите класацията. В Македония не е розово,но свети в жълто, а ние в червено,по отношение цензурата или свободата на словото и медиите.

172

анонимен

преди 3 години

Спрете да пишете за "Северна" Македония, наложете цензура, по-яка от тяхната, все едно, че няма такава държава, като за умрял - нищо, и всичко ще си дойде на мястото!

171

spoko!

преди 3 години

Напразно се безпокоят някои българи от форума, защото Титовите коминтерновци от Скопие никога няма да станат членове на ЕС. Не само ние няма да ги допуснем в ЕС, но и няма време затова, защото предстои световна война, след която Македония ще бъде прочистена от македонистите и сърбоманите, а на албанците ще предложим да се оттеглят мирно в техните си предели. Чак тогава нашите кръвни братя в Македония ще станат членове на ЕС.

170

А

преди 3 години

А по отношение цензурата ,ние сме доста по-зле от Македония и другите балкански държави. Ние сме на ниво Ирак,Иран,Саудитска Арабия.Даже по зле от Русия,която така или иначе я обвиняваме по отношение Навални. Погледнете официалната статисти за свободата на словото в момента и ще разберете за каква промивка става на въпрос. Поговорете си с някой журналист на четири очи и ще разберете.

169

Хахах

преди 3 години

Това за преброяването е както виц. Как си мислите ,че са преброявали хората преди 120 или даже 100 години. Много сте интересни. Преди 100 или 120 години в България 90% от населението е неграмотно. Освен това Македония по това време е била към Турция и е било башибузук,почти пълно беззаконие. Много ми е интересно кой ,кого преброил.Стига с комунистически промивки.Освен това даже в България населението се приемало за християнско,нямало българско съзнание.

168

Истина е

преди 3 години

Северна Македония = Северна Корея