19

Бунгар

преди 3 години

Самозаблудата не е добър съветник г-н Паргов. Естествено е,че знаете за поредната си загуба,но така искате да надъхвате неориентираните избиратели. Този филм сме го гледали вече,и мога да ви кажа ,че не работи.Разликата между ГЕРБ и БСП ще бъде между 5 и 10% в полза на ГЕРБ.Няма лошо вие да си вярвате,но не манипулирайте/заблуждавайте/ хората.Засега мислете как да бъдете достойна опозиция.

18

кои хора,бе

преди 3 години

Дреме му на някой след кого щели да тръгнат 80%-ните!Важното е да си измият вратовете,и със светла надежда да гласуват за "наште"!След това се отчита 43,4% избирателна активност,и "демократичния" Герб печели изборите!

17

Христов

преди 3 години

За какво враждувате като сте едни и същи. Леви десни - всички сте един дол дренки. Въпросът е кой да гушне парите.

16

Анонимен

преди 3 години

От изказването разбирам, че от електората нищо не зависи за спечелване на изборите, а зависи от някаква технология на избори. Е тогава тази партия няма нужда от електорат и може такива като този благородно да си плямпат заучените фрази, че някой си, но не неговите са цитирам: "докарали държавата до просешка тояга."

15

Я

преди 3 години

Днес,да не е 1 ви, април.

14

ПО–ГОЛЯМА КАТАСТРОФА

преди 3 години

от управлението на МАФИОТА БОРИСОВ не е имало. Мишока СТАНИШЕВ му беше много удобен на ТИКВАТА, но това време свърши. Как им се искаше на ГЕРГОВЦИ и сие да управляват ГЕРБ и БСП заедно уж в интерес на страната. Та далавери от всички страни. Затова ТИКВАТА му подари десетки милиони във ВАРНА

13

СТАНЕТЕ БКП ОТНОВО

преди 3 години

разследвайте ГЕШЕФТЧЕВ, ТИКВАТА, ВСИЧКИ незаконно забогатели и "законно" присвоили милиарди, вкл. и сред вашите редици... И ОПАЛЯ чудото станало. Хората ще тръгнат след вас

12

Ще...

преди 3 години

....комонист не дава власт ,пазете постигнатото........

11

напротив

преди 3 години

До Анонимен 3Точно такива перде-политици вършат най-добрата работа!Естествено,че БСП няма да спечелят!Те са "комунисти",а Герб-"демократи"!И се вихри "люта битка" между тях!Ти как виждаш БСП да спечели изборите?!Амчи ДС ще изхвърли корниту моментално!Горе всичко си е подредено,ние да му мислим!

10

Анонимен

преди 3 години

БСП няма да спечели изборите, но ще управляват с ДПС.

9

Зозо

преди 3 години

Гладен Паргов, победи сънува :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Хахахааааааа, Боко пак ще ги натакова с 200 на изборите :))))))))))))))))))))))))))))

8

Мичето

преди 3 години

Гладна кокошка -просо сънува ,та и БСП - арите така :))) Не искаме да се върнат вашите времена ,когато се редяхме на опашки за какво ли не,когато ни давахте по 16 долара за излизане в чужбина и да чуваме,че партията очаква от нас... Махайте се от политическата сцена - всичките до един сте милионери и искате да ви вярваме ?! Паргов,гладният на сития не вярва,разбираш ли ?!

7

Майора

преди 3 години

Много искате да спечелиле, но с Импексова, Милиончева,Р.Овч.Свиленски с аферата имоти , Драго газта и сие не става!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако пак спечелите изборите, ще е поредната национална катастрофа. За 30 години БСП в парламента, сме най бедните и най изпадналите в ЕС. Лявата партия гласувала за плосък данък и членовете и милионери.

5

Анонимен

преди 3 години

Да не дава Господ! Пак бял автобус, бяло пиано и 400 дни кабинет а ла Орешарски!И този път ще емигрирам не заради управляващи, а заради глупостта на 80-те %, които ги избират...

4

ГЕРГОВ

преди 3 години

до оня ден беше член и шеф на Пловдивската организация. Как да ви вярват когато никой от вас не излезе на площада да сваля Мафията

3

ВКАРАЙТЕ ТИКВАТА

преди 3 години

в затвора и ще ви повярват

2

Анонимен

преди 3 години

С "кадри" като Паргов бсп не я чака нищо добро!

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя определено не е добре!!!