518

Анонимен

преди 3 години

До чудещите се защо всички тези противоестествени "трендове" плъзват по света от Англия: отговорът е ТАВИСТОК.

517

Брадатчесъноядец

преди 3 години

Род с у отпред . В българския.

516

пияница мистик

преди 3 години

До ДГДРодител 1 е майката, родител 2 бащата. Така, както задаваш въпроса в общи линии може, да. Просто родител 1 (майката), слага ***, надупва родител 2 (бащата) и му го отпорва яко в аналa :)))

515

Анонимен

преди 3 години

Абе никой ли не знае защо мъжете имат зърна.

514

Анонимен

преди 3 години

*** в превод от Английски означава "род"В Българския език има три рода (***) .Мъжки, женски и среден ( неопределен) род ( ***).Как да обясниш на чужденец, че момиче и момче в Българския език са от от един и същ род (***), който не е нито мъжки нито женски, а среден, неопределен.Или трябяа да променем езика и да казваме Един момче и Една момиче. Както говорят братята Роми

513

до 566

преди 3 години

До 10-15 седмици от развитието на плода ембрионите все още нямат полова разлика. И само в този момент има промяна в хормоналния фон, а след това, въз основа на факта, че момичето или момчето е плод, настъпва промяна въз основа на пола. Самите зърна се образуват много по-рано от промяната в хормоналните нива.

512

Случаен минувач

преди 3 години

По голяма глупост през живота си не бях чувал.

511

любознателен

преди 3 години

До Валери 563Kaжи на приятеля си че е обратното. Комунистите, марксистите ще те наричат крайно-десен екстремист и враг на народа и Партията и може дори в изправителен лагер да те вкарат.

510

Май

преди 3 години

Ае върви към клониране на хора.

509

Анонимен

преди 3 години

Не намесвайте децата.

508

Анонимен

преди 3 години

Кукуууууууууууууу

507

Анонимен

преди 3 години

Абе някой знае ли мъжете що имат млечни жлези и зърна.

506

Да си транссексуален

преди 3 години

е лукс. Дори не е невроза или психоза. За това си трябват много пари. Откъде?Защо някой трябва да го интересуват хобитата на богати мъже и жени, които приемат хормони, слагат си цици, махат си цици? Това е от скука и разврат... Цял живот бил мъж, на 50 се сетил, че иска да е жена, щото не му става.Във всяко училище едно време имаше по един женствен, който си беше правен за мома. Такива хора, да са живи и здрави, да си сменят пола. Те се познават още от 2,3-ти клас... Ама на 50 години?

505

ДГД

преди 3 години

Аз като родител 1 мога ли да чукам родител 2 или не мога?!?

504

Валери

преди 3 години

Значи ако не искам да подражавам на демократичната, развита и велика Велокобритания и нарека майка си "майко" и баща си "татко" това автоматично прави ли ме демоде, комунист, социалист, путинист, марксист или ленинист ? И аз за един приятел питам.

503

Анонимен

преди 3 години

Как може тези природни твари да се гаврят с детския ум

502

Българинът?!

преди 3 години

Българинът все повече бяха от щастието да е баща и съпруг...Страх го е от отговорност. Това е видно ясно от намаляването ни като народец.Скопен народец!След някоя и друга година ще влезе в историята и няма да излезе от там!

501

ЕМИ

преди 3 години

Дойде време хетеросексуалните да протестират за правата си, както и за правото на децата им да не бъдат сексуално обработвани от агресивни гей доктрини.

500

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде време,ще се появи друг мустак и ще подреди нещата

499

до Х.Крум

преди 3 години

Типично е за мустакатия чичко - завалийката не успя да се ожени, нито да направи детенце поне! Според някои изследователи не е бил функционален като мъж и го е избивал по друг начин!Пази Боже от провалени мъжленца!