101

Бахахахха

преди 3 години

Прогнозите вика за съжаление ще се сбъднат. Не са прогнози, бе ***, а сценарий. Явно това вече ще го наложат като новото нормално. Докога?

100

Оляхте се!

преди 3 години

Работя в детска градина. Новият "слух" е, че се очаква пак да ни затворят. Най-късно на първи февруари. Докога ще търпите, мили родители!?! Докога ще търпите, мили учители!?!Само да добавя, че миналата година бях 5 месеца в неплатен отпуск. Това, за тези, които плюят, че сме били непрекъснато на държавна хранилка.Хубав ден!

99

Анонимен

преди 3 години

може... а може и да не ги затегнете, че като излезем с дървото...

98

Анонимен

преди 3 години

Ако не искате пълен локдаун, спрете училищата. Установено е, че те са своеобразен "хъб", който допринася до 60%. Няма друг толкова влиятелен фактор. Може да наложите вечерен час, да затворите магазини - все тая. Всъщност това се вижда и от практиките на различните страни - кое работи и кое не. Глупостта не е само в България.

97

Изперкал.

преди 3 години

До Анонимен 100Не е вярно, само моето IQ е 200.

96

Gerber

преди 3 години

До Анонимен 99Анцък, сгрешил си - никой не му вярва.

95

Анонимен

преди 3 години

Сборно IQ-то от коментарите може да докара до към 100.

94

Анонимен

преди 3 години

Като му гледам физиономията му вярват само герберите

93

\m/

преди 3 години

"Над 1200 души са новозаразените днес, това е с около 100 повече .. "... при направени повече тестове от предния ден, само ПРОЦЕНТА е важен, който днес е по-малък от вчера! Спекулации, манипулации и плашиларските ви глупост. Повръща им се вече на хората от вас!!

92

До 77

преди 3 години

Защото в тези страни се цени човешкият живот и се цели предотвратяване на загубата му. Тук са само "сухи пръчки". Ковид е опасен и непредсказуем, но по-страшна е човешката глупост.

91

,|,

преди 3 години

Кой управлява здравната криза НОЩ, здравният министър, или нечий пръст от едно едрогабаритно возило?

90

ТОНИ

преди 3 години

Има ли още баламурници, които вярват в ''пандемията'' КОФИ 19 ?

89

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Нуждата от психологическа помощ след преболедуване от Ковид се налага заради непрестанното вменяване на вина и жестоките рестрикции налагани от здравните власти спрямо заболелите. Те са третирани едва ли не като пряко отговорни за сривът в системата на общественото здравеопазване.

88

Анонимен

преди 3 години

Леко снизходителен си, "много Саше", доколкото разбирам от малко несвързаното ти писание, искаш да ми кажеш от позицията си на много-знаещ, че човек, имащ ковид, отделя неоткриваемо малко количество вируси, освен ако му ровиш дълбоко-дълбоко в носа? Е как се връзва това с "голямата заразност"? Недей обяснява, че едно-две сирусчета са достатъчни за предаване, иначе нямаше да има непреболедувал човек на планетата до момента.

87

Анонимен

преди 3 години

Наближават избори няма ли да има изборни концерти.Аз бих отишъл да пия бира, да ям кебапчета и да слушам музика на живо. Не ми пречи вируса.

86

Mамата

преди 3 години

Да ви *** мамата не наяло се управление! След изборите ега не чуем повече за вас..

85

някой

преди 3 години

До: Соро/соид (номер 89)Ти може и на майтап да го пишеш това, обаче никак не е смешно. Съвсем реално си е.Има наистина такава от категорията на т.нар. пародийни религии - на пастафарианците.Привържениците и вярват в "Летящото Спагетено Чудовище" и не излизат на улицата без да носят гевгир на главата си - така смятат, че чудовището няма да може да провре спагетените си пипала през дупките на гевгира и да им изпие мозъка.Разбира се, всичко е с цел осмиване на истински вярващите!

84

Соро/соид

преди 3 години

Ние, от сектата "Свидетели на COVID-19 от последните дни", правим открит молебен към Светия Вирус.След молебена беседи ще изнесат: пастор Мутафчийски-"Яко ще се мре!", пастор Кунчев-"Какво каза гуру Бойко със словата Ше ви ринеме с фадроми!", и други. Всички присъстващи да са с по две маски, шлемове, скафандри, тапи за уши, по възможност и с тапи в други места, да си носят дезинфектанти, да спазват дистанция и т.н.т.

83

много си Саше

преди 3 години

До АнонименВъзможностите на науката са такива, че теста е такъв, че човекът малко преди да умре и дава положителен резултат. Т.е. за да работи теста вируса трябва да е като слон. Е, затова ти бъркат в носа, за да намерят слона...За да се заразиш няма нужда слон да ти влиза никъде, достатъчно е едно бацилче, както си е....Сега разбра ли или ти трябва да ти го пусна на блендър.

82

Анонимен

преди 3 години

Въртят и сучат и ще направят всичко възможно да не може да се отворят заведенията.