86

Анонимен

преди 3 години

Как е бре п'аразити(брокери)рипат ли имотчетата?

85

Мен

преди 3 години

30% Празни апартаменти преди кризата. А сега масово изнасяне, спад на наемите и ръст на празните апартаменти. Съчетано със огромна загуба да доходи. Въпрос към брокерите - кога очаквате да стигнат 10000е кв имоти при тези оптимистични данни? И статията ви не е ли опит за манипулиране на пазара при условие че официалните данни говорят за спад - по-малко ипотеки, спад на броя на сделките и спад на новите разрешителни?

84

Анонимен

преди 3 години

Небивала световна криза през последното столетие,двуцифрен спад на БВП,масова безработица,несигурно бъдеще,стагнирала икономика,тотален отрицателен прираст на населението,30% от жилищният фонд празен и на Базата на всичко това,някой да твърди че копторите щели да поскъпват е тотална идиотия!За жалост Апокалипсиса при тях предстои!

83

Бай Пешо до Пепката

преди 3 години

Спомням си как 2008 една брокерка ми обясняваше как нямало спад, как имало задържане в повицаването...как идват мащабни инвестиции. И какво видях 2009-20013. Цените паднаха и то осезаемо. Тогава гараж в центъра на София си го взимаше за 10к. А преди това 25к. А тогава кризата беше нищо в сравнение със сегашната. Ще падат и още как. Въпроса е кога и с колко. Да не говорим, че София се презастрои. И много хора вече работят от вкъщи, и бягат да живеят далече. Офисите масово са празни.

82

Хората

преди 3 години

Гледат да строят жилищата си на южен скат,в не мочуливи ливади в които се стичат фекалиите от други квартали,нормалните бягат от центъра заради струпване на много хора,коли,протести и клошари!Ние като за всичко сме на обратно!

81

Пепката

преди 3 години

Хора, и на мен ми се иска да паднат ама ме съмнява да стане. Не се заблуждавайте. Тия, че цените ще паднаг ги слушам от бая време ама само виждам как се вдигат. Това няма да се промени предвид инфлацията, повишаването на доходите в цифри , дали покупателната способност е по - голяма е друг въпрос. Като цяло поскъпването не е голямо от 2015 година, а парите се обезценят и това ще продължава.

80

Анонимен

преди 3 години

съчинението е много балонно, не се обяснява логиката на поскъпването, както с еправи от професионални анализатори в сериозни медии.Всеки може да напишя некви числа. Но защо???Ще ми отговорите на най...Значи при пандемия и икономическа криза цените скачат? Много интересен феномен!Обяснете го, да ви видим?

79

Анонимен

преди 3 години

Сичките сте големи ,,инвеститори,, като Румен глиста аааа виста :)))))) По добре че нямате пари че щяхте да си докарате инфаркт :)

78

ВЪПРОСЧЕ:

преди 3 години

СЪЧИНЕНИЕТО ДНЕС ЛИ ГО НАПИСА, ИЛИ ДИРЕКТНО ВИ ГО СПУСКАТ ИМОТНИТЕ МЕНТАРДЖИИ?КАТО ГЛЕДАМ СТИЛА МАЙ Е ВТОРОТО...

77

Анонимен

преди 3 години

Истината е,че цените ще растат още . Вижте съседните столици под 2000 евро няма нищо.До три години и тук ще е така поне за новото строителство . Който купил е добре който не да си крота в панелката и да се радва на живота.

76

Анонимен

преди 3 години

Хората станаха много смели и безотговорни вече при покупка на имот и ситуацията започва да наподобява 2008г. Този пазар, като почти всеки друг е процикличен, а сегашния цикъл е само нагоре от 10-11 години!

75

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо се чудех дали тази седмица ще има БУМ на цените на имотите,еми няма има само скок.

74

roro

преди 3 години

До АнонименТи па си карай дъртия голф 3-ка и мечтай за по-добри времена...А... и в РАЯ на другия свят да не забравиш да се похвалиш каква голяма далавера си направил с живота си Ганъо!

73

Айшето от Сливен

преди 3 години

Най много цените в София растат у Филиповци и у кв. Факултето ама скоро че пораснат и у други квартали като се преместат роднините ми около 360 човека от Сливен.

72

Анонимен

преди 3 години

Цените в изброените квартали растат, понеже си бяха по-ниски, там където бяха раздути са в застой. Така става когато дойде кризата, всичко излиза наяве.

71

Анонимен

преди 3 години

Цените винаги скачат във фантазиите на брокерите и сега винаги е момента да се купува. Българина не се научи, че го лъжат много лесно тези брокери

70

Че Гобара

преди 3 години

"Ние купихме през 2013 г един двустаен/нов/ близо до центъра за 46000?"46К близо до центъра? Колко близо? Да не сте си описали фантазиите в този пост?

69

Караибрахим

преди 3 години

Понеже не мога да копирам линка, та напишете в гуглето "Михаил Чобанов: Няма кой да замести британските купувачи на имоти"...чуека е бил в Бългериан пропъртис и дава бодряшко интервю през ноемри 2008 година с основен акцент как всичко е наред, спада е временен и ще бъде наваксан до месеци, търсенето е голямо и инвестицията в имоти е най-сигурната. Горе-долу същите примамки за шарани, като сега и дано всички помнят какво се случи след това :-)

68

Пич

преди 3 години

Във "Витоша" ако се засели още някой, и вече ще си ходим по главите. Не мога да разбера как някой може да отиде на оглед, и да си купи жилище в този квартал?! Кьорави ли сте? То нито има инфраструктура, нито нищо.

67

Анонимен

преди 3 години

Като всичко е много розово защо има 8% спад в броя сделки?