67

Анонимен

преди 3 години

а честито до понеделник 2000, оня плъх на образованието какво ще каже, крие се плъха сега.

66

Анонимен

преди 3 години

Яко надуват бройките, скоро очаквайте КППта и отмяна на изборите.

65

Волният селяк

преди 3 години

По-големи *** от софиянци няма. Ковид за вас и пълен локдаун за следващите петнадесет години.

64

Дон Домат

преди 3 години

До Селянин без колело: Тяна, прибирай се вече в Раднево, маика ти те чака! Да вземеш със себе си и сестра си.

63

От Мусагвница

преди 3 години

До Киро от Свобода: Прав си, трябва София да се почисти от селяцитe на рояци, които заляха и 0SRAHA града ни! Работи за 800 лева, плаща 300 лева наем за една стая, ама като се прибере у село вика аз у Софията така и така! И първото нещо е да си напише у фейсбук профила lives in Sofia, Bulgaria. А откъде е родом крие! Срамува се, демек! Комплекси!

62

Селянин без колело

преди 3 години

Алоу, софиенци, преди да се правите на софиенци, вижте, че софето е съставено от десет села, които днес наричате квартали. За моя радост не живея в черната яма наречена софе.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Ами "почиват" си хората.

60

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъКогато си пpocт по рождение... няма как да проумееш, че всички хора са различни... в здравословно състояние и не всеки има имунитет, който да се справи с някои заболявания.

59

Васил Божков

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам срещу Ковид-19! А ти?

58

Киро от Свобода

преди 3 години

Връщай КПП-тата и Софийското жителство, да се изчисти София хем от Ковид, хем от мякащи, безобразни селянки и селяни! Кво е това нещо бе?! По Витошка вече не може нормална реч да чуе човек! Само мякащи, квакащи провинциалисти! Върнете се по родните си места! Така е по-добре и за вас, и за нас!

57

До Бойко

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙ!!!! НЕДЕЙ ДА ДАВАШ НА ЕДИН КОСМЯСАЛ, ОМАЗНЕН, ПЪПЧИВ, БРОЗГАВ МОХАМЕДАНИН, КАКЪВТО Е РИЧАРД АЛИБЕЙОВ ДА ТИ НАРЕЖДА КАКВО ДА ПРАВИШ!

56

Анонимен

преди 3 години

Бройката с вируса е много по-голяма, но тoлyпите тук гледат само статистиката и въпреки това реват, че ги лъжат с нарастването на заразените...

55

Анонимен

преди 3 години

Само преди няколко дни в интензивни отделения бяха над 280 човека, сега са 266. Значи всичко върви добре.

54

Анонимен

преди 3 години

Всичкото провинциял в София се тъпче във фитнеса,школи за "танци" ,молове -то дошло софиянец да става ,че и едни фасони прави ,абе гадна история !Да си иде на село да копа,да помага с градината -Мълчи не думай !-то софиянец бе.

53

Анонимен

преди 3 години

До 59Де го чукаш, де се пука. Сравни 9 500 (грубо) на 7 милиона, с 12 300 на 10 милиона. Елементарна математика. Шведският процент на починалите на глава от населението е малко по-добър.

52

Четворен ритбергер

преди 3 години

Бройки, бройки трябват. Как е хубав този здравен тероризъм.

51

Анонимен

преди 3 години

Всичко е ковид вече. А тия медии, не знам защо си мислят, че някой им вярва

50

Анонимен

преди 3 години

До 52.Колко са общо тестовете в Швеция и колко в България? От тях зависи броят на твърдо установените "заболели". Какво разбираш под "една идея", някаква недефинирана досега мярка може би?

49

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Не питай старило, а патило!Със семейството изкарахме прословутия ковид. Имал съм и по-тежки настинки. Децата дори и не го усетиха.Заради тридневна хрема и десетина дни загуба на обоняние не си струва цяла година здравен фашизъм и медиен тормоз.Няколко десетки познати и колеги също го изкараха. Само един беше по-зле и влезе в болница. Изписаха го след седмица и вече нищо му няма.Това ли е заразата "с невиждана ярост" на Плешояда?

48

Анонимен

преди 3 години

Децата в детската градина разбраха, че всичко е манипулация