78

Р.Радев-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

77

0

преди 3 години

"БСП не стига на Радев за втори мандат, той разчитал на личния си авторитет"...ХАХАХА...то пък един авторитет... както я кара, ще види на есен кон боб яде ли.

76

ГН в отговор на НН

преди 3 години

След тежките времена по време на пандемия,които са като добавка към и без това трудния живот на повечето българи,мисля,че Радев има дори по голям шанс.Гладът е най-убедителният съветник.Когато гладуват децата ти май ще забравиш за политика.

75

БСП

преди 3 години

Пезпрецедентен факт е, че 2 милиона Българи избраха Румен Радев за президент!!Герберите може и кръв да пуснете, но това ще остане в историята. Политика събрал най-голяма подкрепа на демократични избори в цялата 1300 годишна история на България се казва генерал Румен Радев.

74

Малко му остана

преди 3 години

Още няколко месеца и пенсионерът Радев ще излезе в заслужена почивка !Няма да се мъчи да е Фигурант на някого - ще си е сам себе си - се.ля.нин !

73

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

72

Анонимен

преди 3 години

Видяхме му авторитета на Радев в Голата истина :D

71

Анонимен

преди 3 години

НЕ БЪРЗАЙТЕ СКЪПИ ГЕРБЕРЧЕТА!Не слагайте каруцата пред коня.Нека минат изборите и ще ви пкчерпим с горчиво вино.Ха,ха.....

70

нн

преди 3 години

Радев се провря за Президент, благодарение на глупостта на ГЕРБ да издигнат Цачева. Това е истината, стотици избиратели на ГЕРБ, НФСБ, Атака, и т.н. гласуваха за него. Шантаво време беше, но сега излиза истината, че Радев е грешка.

69

Анонимен

преди 3 години

Рафеф и авторитет?!Хахаха!Да иска авторитарен режим!

68

Щирлиц

преди 3 години

Създанието,което заемаше президентския пост преди Радев,имаше неприя.тно ,отв.ратително излъчване.Интелект нямаше.

67

Анонимен

преди 3 години

2,5 милиона Българи гласуваха и избраха генерал Радев!!Това е безпрецедентен рекорд в Българската история. Никой друг политик не е получавал такава подкрепа от Българския народ.

66

Неприятно излъчване

преди 3 години

Пенсионираният генерал Грипен Муунчов Радеф има много неприятно излъчване. Човек с такъв нисък интелект и такова излъчване не може да бъде добър човек и отблъсква хората

65

Анонимен

преди 3 години

bsp s 80 000 glavi chlensko stado kade se slaga pri pesovete?! ;-)

64

Помнещ

преди 3 години

На "независимото" Президент няма ли кой от неговите съветници да му припомни, че спечели изборите на втори тур и то с подкрепата на ДПС. Така , че само с авторитет и БСП няма да мине този път.

63

Народен човек

преди 3 години

Всички " коментатори",плюещи Президента да си затворят миризливите плювалници!!Ясно??

62

анонимен

преди 3 години

Интересно , защо ли така президент и премиер си размениха местата по процент на одобрение ?Който плюе , мястото му в плювалника е осигурено .

61

564

преди 3 години

Душевноболните едва ли ще са му достатъчни, защото не виждам, как нормален човек би гласувал за него!

60

Зозо

преди 3 години

Рундю втори мандат няма да види. Лично Доган ще му го тури на балотажа, ако въобще иде на балотаж.

59

CPU

преди 3 години

четирибитов забавител, внедрен от Решетников