115

ПроСоТо

преди 3 години

попитах само как се става доцент с познания от осми клас..?Ти или не си разбрал тоя *** въпрос,или като във вица за краставицата каквото и да те попитат,отиваш на.."Краставицата,която съдържа деведесе процент вода"../и ти ли си "доцент" с осмокласно образование?/

114

Анонимен

преди 3 години

Ако взема предницата на мотоциклет и задницата на полски фиат и ги сглобя с достатъчни инженерни умения, в резултат ще имам функционална, работеща триколка - каквато не съществува в авто-парка - и която аз съм "създал", независимо, че не съм произвел частите, а съм ги взел наготово.

113

i'm

преди 3 години

Молекулярната биология не е достигнала ниво, което да и създаване на "пълнофункционален", "работещ" и като цяло "смислен" витус. Развила е ограничени методи за манипулация на съществуващи вируси, но не е и на създаване на нови от 0. Да създадеш РНК молекула, която да синтезира всики необходими протеини, ензими и т.н, и тези протеини, да фунционират адекватно, за да могат да поддържат един патогенен "организъм"... е просто АБСУРДНО.

112

Анонимен

преди 3 години

Доц. Борисов, подценявате хората или ги мерите с български аршин. Китайците до преди 15-ина години никой не ги смяташе за "учена нация", а сега в САЩ , особено в СИ й част, вкл. и в Мадачузетския университет е пълно с индийски и китайски IT специалисти. Американските бактериолози са разработили и разработват щамове на доста смъртоносни болести. А ВБАр и Франция реват за някакъв си Новичок, без да вземат предвид, че повечето органофосфорни инсектициди са със състав близък до 26-те "новичоци".

111

Ayn Rand

преди 3 години

информацията е в Oпрoверженията

110

до просото

преди 3 години

Въх, мариии...., искаш примери на ниво био моликулярна и клетъчна инжинерия???Вай, ваййй..., ми то, много от таз "псевдо наука" непризната по времето на соца е доста, мъ дооооста засекретено.Мъ един китаец го демонстрира преди годна - година и половина в открито, че и практическо изявление и "шокира" световната научна общественост!Мъ не, че колегите му "не го знаеха и не го можеха", а защото, чиляка взе, че го разкри!После, тоз учен уж беше осъден от ком. партията, мъ силно съ съмнявам

109

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен111хм!...Ти с няколко думи разруши представите ми за света!..Та как викаш се става доцент с "познанията от осми клас"?..сподели!..Има много осмокласници,които биха се възползвали от рецептата ти!

108

Анонимен

преди 3 години

Доц. Борисов: Човек не може да създаде вирус като COVID-19-----------Човека създаде Енцифалита преди 70 години (японските воени био лаборатории), да не говорим какви са съвремените ни възможности! Мъ пишман "доцентъ" хабер си няма кви са съвремените достижения в био клетъчната и моликулярна инжинерия и на какво е способна съвремената наука и технологииТой, горкия е останал на ниво Биология от 8 до 11 клас на миналия век!

107

ПроСоТо

преди 3 години

не се заблуждавайте!Тоя "вирус",който не е типичен вирус,а некакъв *** м/у рнк и кристална структура,дойде на Земята с микрометеорити през 2015-та година.Явно му е трябвало време да се адаптира към условията на Земята и..е започнал."Конспирациите" че бил "биологична оръжие" са плод на ИНЕРЦИЯТА,която ни води към нещата,които не са ни ясни и на практика почти нямат обяснение.

106

Анонимен

преди 3 години

Не можело! А къде отиде вярата в човека!

105

Анонимен

преди 3 години

Covid 19 е чисто биологично оръжие създавано с години.Началото явно е било поставено от SARS като експеримент 2002-2003г. Вероятно резултатите не са били удовлетворяващи предвид мащабите на засягане на епидемията след което е започнала работа по усъвършенстването му. И така до 2020г. когато вече тунингования вирус превзе света с пълна скорост и отне доста човешки животи. В крайна сметка създателя или създателите постигнаха целта си.

104

Анонимен

преди 3 години

"Само природата може да създаде такова гениално творение"Отиди тогава да кажеш на експертите от СЗО, които разследват произхода на вируса, че природата го е създала. Вероятно не им е минавало през ума.

103

Анонимен

преди 3 години

Вирусите се създават за хората после ваксини за да печели фармацията.Относно този вирус, тове е война с-у човечеството.Да накарат обществото да повярва в нещо и да му продадат ваксина да го подчинят и контролират. Създават нов световен ред.Политика и бизнес.А животът е толкова хубав и прекрасно пътешествие, за да ни рекламирате постоянно умишлено създаеният план вирус.

102

Анонимен

преди 3 години

"Човек не може да направи такъв вирус, защото той е единственият коронавирус от класа си, в който шиповият протеин има две независими форми. Едната ни заразява, другата ни разболява. Само природата може да създаде такова гениално творение"В какво противоречие изпада въпросният господин. При положение, че природата е създала коронавирусите и само един не се държи като останалите означава, че някой е пипал точно където трябва.

101

Тикволандия

преди 3 години

Доцент Борисов? Бойко да не би да е станал доцент. Доколкото знам, е доктор на пожарникарските науки. Колко му е да се яви на един конкурс за доцент в институт в Горно Нанадолнище.

100

Анонимен

преди 3 години

Професори и генерали в България с лопата да ги ринеш. Всеки който се поклони и цуни ръката на вожда се сдобива с всякакви титли и звания.

99

Не!

преди 3 години

В това искат да повярват глобалистите за да обявят извънредно климатияно положение. За да спасим планетата трябва: да се сведе консумацията до минимум, да се спре безцелното движение на хара, да си стойм вкъщи за да хабим по-малко кислород и ако все пак си подадем носа да е с маска, за да отделяме в атмосверата по-малко СО2.. не на последно място, ако обичаме да понамалеем. Чакай?!?! Сега има един "опасен" вирус и едни мерки, които правят точно това.

98

Анонимен

преди 3 години

Тука с най-голямата популация на прилепи в Европа, не знам как 25 корони до ся не са мутирали, а може би за тва и не се мре яко, щото всяка настика или грип има порция корона вирус

97

Вярвам на Айнщайн

преди 3 години

Всички знаят, че това е невъзможно. Намира се някой невежа, който не знае това... и превръща в реалност невъзможното... Така е мислил Алберт Айнщайн, но кой ли е той, че да вярваме на него, а не на Борислав Борисов?

96

Др. Акула

преди 3 години

В Ухан - ЕДНА ГОДИНА по-късно - "експертите" на подкупната, лъжлива организация СЗО ще бъдат разходени до лабораторията като туристическа група до Китайската стена, ще си поседят малко в пет звезден хотел, и на тръгване ще им дадат готово едно куфарче с резултатите от проучването им. То е отдавна написано от китайски PR-експерти.