140

Анонимен

преди 3 години

В тоя сайт бууллгарр е *** цензурирана дума.Я да ходя по свето и се чукам като бая ганяяа у гърдите и на Сите викам да ме питат с гголямс гордост - БуллгааааарЗа мене тва е гордост!

139

kreti

преди 3 години

Никой не може да оспорва Албанският Език и Писменност на македонците , честити им шиптъри!

138

Анонимен

преди 3 години

132 Е, Русия привлече безвъзвратно, австрийската концепция Югославия, както я наричаш,бих добавил Велика Сърбия, на тя се разпадна с гръм и трясък. До толкова, че президентът Николич казва:" Без майка Русия няма Сърбия", дори предложи, Сърбия да се присъедини към Евразия. За сега, сърбите подписаха, да влязат само в евразийския пазар. Австрийците са само, да хранят сърбите и да им дават пари, Русия направи от Сърбия руска база на Балканите.

137

Сата НАТО

преди 3 години

до 135 Защо те интересуват границите на македонската държава по онова време? Със сигурност тази държава е била ИЗВЪН тогавашната Българска държава и със дигурност ти нямаш нищо общо с Македония.

136

Анонимен

преди 3 години

Я да бях на Вардар и пуках скопско пиво. И да им виках я съм *** бре и се чуках у гърдите. Па те ме гледаха с презрение... Я ги смятах за братя по кръчмите в Скопие край Вардаро, те не смятаха за враг... Промити са им мозъците....и девойките им не не даваха...едни дръпнати стоят, вдървени... Като поробени хора са у главите

135

по-леко

преди 3 години

Не дразнете България с глупости, че да не публикува списък с имената на граждани от РСМ с български паспорти. Да не грейнат там имената на целия министерски съвет на РСМ. Какво пък - и това е ход!

134

Анонимен

преди 3 години

Не съм нарекъл Сърбия Пруски проект, ти май не можеш да четеш.

133

Анонимен

преди 3 години

132 Е, Русия привлече безвъзвратно, пруския проект Сърбия, както я наричаш. До толкова, че президентът Николич казва:" Без майка Русия няма Сърбия", дори предложи Сърбия да се присъедини към Евразия. За сега, сърбите подписаха, да влязат само в евразийския пазар.

132

С

преди 3 години

С Първата Българска Държава имаме 2% генетична връзка. Хора всички ние и не само ние ,а целия свят работи в полза на много малко,но много богати хора.Всичко друго е една илюзия в която живеем.Поради тази причина живейте си живота и не се занимавайте с неща с които се дразните и дразните околните. Историята е наука в полза на политиците и на балканите се ползва само за избиване на комплекси и създаване на врагове и конфликти.

131

Анонимен

преди 3 години

Няма пускане.Македония е България и точка. Дали са в НАТО и ЕС или не са това не се променя.Това е историята. Не можеш да я промениш колкото и да искаш

130

удар

преди 3 години

Заев и Османи да не получат удара там, откъдето най-малко го очакват - вътре от сънародниците си. Събитията около българското вето накараха македонците да се замислят и да започнат да се съмняват в това, което им говорят управниците им. Вкл. и написаното от нас по форумите четат и започват да събират 2 и 2. Да не говорим, че във всяка къща има стари документи, в които на чист български език пише кой кой е. Македонски журналисти също са на път да извадят списъци с управници с тайни бълг. паспорти

129

Добре

преди 3 години

До Сата НАТОАз нямам претенции за ничии земи, а ме интересуват границите на македонската държава по онова време!

128

Анонимен

преди 3 години

91Не само патриотите са за вето срещу РСМ, всички, с изключение на няколко небългари, криещи се зад грандове. Да, признали сме държавата, езика и правото на самоопределение, но от 1945, 1992, до днес. Преди тези дати историята им е българска, езикът им произожда от български диалект. Те говорят на официален на РСМ език, както и да го наричат. Сигурно е, че гръкът Александър Македонски не е говорил на този език.Това,ако се запише, спре езикът на омразата и преследването на българи там, ги пускаме

127

Анонимен

преди 3 години

Всички по целия свят знаят че Албания ще лапне Македония и Косово. Как да помогнем на шепата християни в мекедонско по друг начин...

126

Анонимен

преди 3 години

Югославия е австрийска концепция, развита от хърватски учени, поданици на Франц Йосиф. И идеята е била да се създаде Славянска държава, което да предотврати поглъщането на южните славяни от Просия. Така че Югославия принципно е антируска конструкция. Обратно, ние през цялото време сме се влачили по корем пред руснаците, заради Санстефанска България.

125

Анонимен

преди 3 години

Мекдония е цената която България плаща за да съществува. И не само Македония, но и Добруджа, западните покрайнини, Беломорска Тракия, Странджа Сакар... Българската земя е кастрена от великите сили, за да бъде доведена до малка и слаба. Е успели са. Истината обаче никога не губи тежестта си.

124

Кочо

преди 3 години

Яко е как външният министър на Сев.Македония, чиито майчин език е албански, обяснява как никой не трябва да оспорва македонския език. Това е висша форма на лицемерие, защото той със сигурност във всеки един момент би присъединил "страната си" към албания.

123

Анонимен

преди 3 години

Говорех за ПросИя, а не за ПрУсия.

122

Анонимен

преди 3 години

България е основана 681г.Македония е основана 1944г.Всичко останало е без коментар!

121

Анонимен

преди 3 години

123 Не Просия, а Прусия. Да, но Прусия не е Сърбия, която прави от Югославия Велика Сърбия и така я унищожава , както видяхме. Сръбският примитивен националшовинизъм, подклаждан от Русия, е най-голямото зло в Европа. Видяхме до къде доведе той, до най-кървавия конфликт, след ВСВ, в света.