27

Анонимен

преди 3 години

Преди руснаците като спряха доставките на газ тия снимаха репортаж в някакво ромско семейсто. Снимаха ги как са се насъбрали отколо готварската печка и си протягат ръцете да се топлят. После им обясниха, че градът не е газифициран, а римляните си признаха" Казаха е така да си сложиме ръцете". Режисирана журналистика

26

Диана

преди 3 години

До Анонимен27Това е "отмъщение на копчето"! Всичко при нас трябва да бъде от лошо по-лошо - нали ние сме лошите от студ. война...Тези хора не могат да излезнат от рамките на войната - ще умрат от злоба и мръсотия...Жалки, дребнави душици са англичаните, особено когато фаворизират гърците...***...Дай им да копаят в мръсотията,в тъмното за да се самоубеждават колко са велики - копането доставя на мозъците им хормони на удоволствието и утвърждава болезненото им чувство за превъзходство!...

25

Анонимен

преди 3 години

Бившите робовладелци да не ни прехвърлят чувството си за вина неи не сме имали нито роби, нито колонии.

24

Анонимен

преди 3 години

Макензи да си ги вземе в ЮК. Айде със здраве.

23

Анонимен

преди 3 години

Плащаш ток, имаш ток не плащаш ток нямаш ток. Работиш имаш пари не работиш нямаш пари.

22

Анонимен

преди 3 години

Във Великобритания има квартали със сходни условия на живот. Дано BBC отдели време и за тях. Това че са снимали роми за пореден път няма да ги накара да се чувстват, че живеят по-добре.

21

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Ние не сме още в племенния строй, но сме във червен феодализъм, като ДС чорбъджии-изедници се маскират като капиталисти.

20

Анонимен

преди 3 години

Като са го подкарали, защо не снимат и разпечатките от банкомата да видят какви помощи получават и да ги сравнят със заплатите на работещите?!

19

Анонимен

преди 3 години

"Нито вода имаме, нито ток, а плащаме! Плащаме!", "Липсват ми уроците по всичко, най-вече математика, български. Не се чувставм добре, защото не уча.", "Държавата не ни приема за нейни граждани." - за какво плащат, като нямат ток и вода?! Че им липсвало училището....оставям го без коментар - на 2-3% от тях им липсва. А това, че държавата не ги приема за техни граждани - хайде, хайде - държавата не прави разлика между расите, гледа се само личната карта - много евтин опит за обвинение в расизъм.

18

Анонимен

преди 3 години

А тия кога за последно си платиха тока и водата?Аз като не платя, ми ги спират, а тези с какво са толкова специални, че да ползват и да не плащат с години?

17

Анонимен

преди 3 години

Наглосаксонците излязоха от ЕС и заради любимите им роми, ама сега са много загрижени за тях.

16

Анонимен

преди 3 години

Всички, ако започнат само да взимат без да дават няма да има държава и ще се върнем в племенния строй.

15

Анонимен

преди 3 години

Те колко данъци са внесли в държавата, че искат да им се помага? Сачева каза, който не се е осигурявал няма да получава помощи заради пандемията.

14

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Нали скачахте за богат охолен живот ?!Ромите не скачаха, дойде тяхното време, а вие СКАЧАЧИТЕ ще ги дyндуркате до гроб.Ромско е бъдещето на България.

13

мунчо

преди 3 години

"Липсват ми уроците по всичко, най-вече математика, български. Не се чувставам добре, защото не уча",толкоз. а дискриминация има огромна само,че е срещу българите.

12

Уааа

преди 3 години

После да не се чудите що ни имат за трето ръка хора(африканци) по целия свят!!!Сега ако имахме политици със топки трябваше вече да са направили запитване към bbc- щото тези от bbc ни прюлват постоянно по поръчка!!!

11

A3

преди 3 години

da si ja platjat. ili da begat na ostrowa. to i bez drugo tam weche pochti njama bledoliki. daje kmeta na stolicata im e rezak

10

Анонимен

преди 3 години

Като си снимат репортажите тук- горките бедни роми. Като крадат в Англия са гадни крадливи българи.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма кой да ви помогне, като сами не искате да си помогнете.Кланяйте си се на бароните, спирайте си децата от училище, хвърляйте си *** по улиците, не плащайте данъци и т.н. Само не се оплаквайте вече, а почвайте да спазвате правилата и законите.За 30г. вече щяхте да имате достатъчно образовани семейства и измъкнали се от гетата, ако сами не си пречехте.Същото важи и за цяла България. Ако сами не спрем да даваме подкупи и да търсим мекото, няма как да тръгнем напред.

8

Анонимен

преди 3 години

Да си ги вземат на мъгливия остров там и без това вече цели градове са индопакистански, няма да иманужда от интеграция.