26

Някой

преди 3 години

До анонимен31Точно така е. И те са хора като нас, управлявани от бандитска шайка 500-600 човека и немогат да се измъкнат от лапите на тяхното КГБ както и ние от нашето ДС. Цялата тая империя работи за 5-6 града начело с Мосва и Петербург, а останалите- кучета ги яли. И тия Ходорковски, Навални... Не си мислете, че са цветя за мирисане. Просто са изпаднали от "А" групата, и сега какво ли неправят само и само отново да докопат кокала, ама няма.

25

Както са я подкарали

преди 3 години

Не след дълго Европа я очаква глад,смрад и мизерия.Америка я очаква същото..

24

Газпръм

преди 3 години

Трансатлантическата ли? Eвропейската може би .... американската като как, или влиянието им отслабва в Европа, та оттам? Европа потребява 550 милиарда кубометра газ годишно, от тях 190 идват от Русия, като останем на студено и тъмно, сигурно ще сме много сигурни!

23

Анонимен

преди 3 години

"Газопроводът заобикаля Украйна, което лишава съседната на Русия страна от транзитните такси"Лишава сина на Джо- Хънтър Байдън от транзитните такси и тлъста банкова сметка.Тате го е сложил директор на газовата компания там за да смуче като кърлеж.

22

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам, ако газа минава през Украйна не застрашава никой, но ако ги заобиколи става страшен ха-ха.

21

до 25

преди 3 години

Със сигурност. Първата работа на Байдън след като САЩ извършиха преврата в Украйна бе да назначи онзи наркоманизиран безделник сина си за директор на най-голямата газова компания в Украйна.

20

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност най-губещи, ако секне тръбата през Украйна ще са Бай ти дън и синчето му новите собственици на тръпровода, за това е тоя рев.

19

Някой

преди 3 години

Със сигурност в залата на Американският Държавен департамент има огромен плакат с надпис" "Земята се върти защото Аз я тикам".

18

Анонимен

преди 3 години

всяка велика сила си гледа интереса и това, разберете най-накрая че нито Русия, нито САЩ им пука за нас, мислете за България на първо място. Проблемът е че като малка държава няма как да сме независими

17

Анонимен

преди 3 години

"САЩ твърдят, че проектът ще подкопае енергийната сигурност на Европа"Енергийната сигурност на Европа не е ваша работа. Гледайте си в собствения двор и не си навирайте гагата там където не ви е работа. Егати наглата пасмина.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами Нашто тиквено Крадле,какъв Паток строеше?Ще го гази скоро валяк!

15

пияница мистик

преди 3 години

Байдън ще му покаже на джудженцето откъде изгрява Слънцето....От Запад

14

Анонимен

преди 3 години

Целта на САЩ е да установи пълен монопол върху енергийния пазар на Европа, затова си съчиняват някакви простотии за трансатлантически сигурности. Действат точно като мутри- като не им се получат нещата започват със заплахи и санкции.

13

Мнение

преди 3 години

Нищо добро не може да се очаква от този президент в деменция Бай Дън който е поставено лице на корпоративните милиардерски интереси!Също като нашия тиква поставен там от задкулисието!

12

Анонимен

преди 3 години

САЩ застрашават енергийната сигурност на Европа с трансатлантическата си сигурност.

11

Анонимен

преди 3 години

"САЩ: "Турски поток" застрашава трансатлантическата сигурност"Докога Европа ще търпи тези тьпанари да й диктуват енергийните проекти ползвайки "трансатлантическата" си "сигурност като оправдание?

10

ГосТ

преди 3 години

Ако България беше запазила някакъв курс на Изток, можеше да има индустрия и земеделие, както и пазари. И като следствие образование, наука и култура.

9

Коментар

преди 3 години

Империята на злото САЩ застрашава световната сигурност!Дано най сетне се разпадне тази консуматорска к04ина ядяща и разхищаваща земните ресурси!

8

вижда се

преди 3 години

няма да изкара мандата си със сигурност !!

7

Анонимен

преди 3 години

Знаем за икономическите интереси на сем. Байдън в Украйна. При това положение е ясно защо САЩ атакуват газопроводите, които я заобикалят. А ние помним как Украйна реши да изнудва ЕС, вкл и нас, като ни врътна кранчето преди десетина години. Затова я заобикаляме, а сем. Байдън може да го дууха!