71

Анонимен

преди 3 години

Хубаво ще е да има постъпления от лесни съдебни дела за дискриминация.Очаквам с нетърпение!

70

Kuro Tores

преди 3 години

Това са най-големите глупости,сякаш ваксините са лесно достъпни за всички !

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Я кажи ти от "успелите" ли си или си нормален? Щото аз познавам точно 1 (един) ваксиниран и единственият му успех е, че продължава да се бори с алкохолната си зависимост вече 30 години.

68

Анонимен

преди 3 години

На стадиона може да се влезе с билет на черно, без билет или да се гледа от дървото до стадиона. Същото е приложимо и за "ваксините".

67

Унуфри

преди 3 години

Тук отчаяни хора тролят за жълти копейки...Дерзайте друзя, изкарайте си дажбата самагон, но все пак....някакво достойнство нямате ли ?!?

66

Анонимен

преди 3 години

Много правилно! Браво! Не ти харесва да се съобразяваш с успелите, които издържат икономиката и са ценни за обществото (те до един ще се ваксинират), следователно плачеш.

65

Гроб за Ивентим

преди 3 години

Никой д ане ходи на концертите им и ще фалират;)))

64

да живеят торентите

преди 3 години

Ваксинацията е "без никакви странични ефекти" - смело излъгa тоя мeнтapджия. Евентим ще сгънат шатрата, а тъй като пазарът не търпи вакуум, ще ги заменят нови и нормални компании.

63

Анонимен

преди 3 години

Така се прави. Системата е Проблем-Реакция-Решение. Пускаш вирусче (проблем), шашкаш населението до изпркване (реакция), пискаш ултра мега хипер иновативна ваксина за всеки ( решение). По един или друг начин караш всеки да се ваксинира (забогатяване).Предния път, с тази същата схема, гепиха петролеца на Саддам и хероина на талибаните. Интересно защо ни въртят сега това шоу с вируса...тепърва има да гледаме от първия ред какъв им е крайния замисъл.

62

славянин

преди 3 години

Утре глобалната власт може да ни заповяда да започнем да се кастрираме или да се бесим, за ''благото'' на човечеството понеже според нея сме станали твърде много и само унищожаваме ресурсите на планетата!

61

Анонимен

преди 3 години

Ивермектин

60

Анонимен

преди 3 години

До: 57Ще има специални автобуси за неваксинирани, и неваксинираните няма да имат право да се качват в автобуси за ваксинирани!Разбира се, неваксинираните ще бъдат задължени също така да носят специални значки с картинка на коронавирус, да знаят другите, да се пазят.Който го хванат без значка - глоба!

59

до 50 от славянин

преди 3 години

''Който иска да е част от цивилизацията и да ползва неите благини, да се довери на учените и да се ваксинира ! Който не иска и не вярва на науката, да си изолира в землянка в гората и да не вижда други хора !''Който иска да е част от неоконцлагеризма да изпълнява заповедите на властта и на ''учените'', аз не искам!

58

Анонимен

преди 3 години

"Настроили сме нашите системи, така че те да могат да четат и паспортите за ваксинацията"=========================================================Е, кой твърдеше, че в тези ваксини няма чипове???

57

а съд

преди 3 години

А МОЖЕ ЛИ ДА ПОЧНЕМ ДА ГИ СЪДИМ, КАКТО ХОРАТА ПО СВЕТА, ЗА НАРУШАВАНЕ НА ОСНОВНИ ПРАВА? ЗА МОРБИЛИ ИСКАТ ЛИ НИ ВАКСИНАЦИОННИЯ ПАСПОРТ? А КАКВО ПРАВИМ С РЕЛИГИИ, КОИТО ОТКАЗВАТ ВАКСИНИРАНЕ? А С БОЛНИ, ЗА КОИТО Е ПРОТИВОПОКАЗНО?

56

Анонимен

преди 3 години

До 15И кое му е нормалното бе промит мозък такъв?! Кое му е нормалното да ти ограничават свободата на работа, предвижване, забавление ако не си сложиш недоизпитана им ваксина?! Въобще не е нормално, всеки трябва да има избор какво да прави със собствения си живот и тяло. Да ти налагат нещо с цел да те вкарат в системата не е нормално и никога няма да бъде. Колкото и да бъде налагано от либераската-соросоидска пасмина.

55

славянин

преди 3 години

Значи ще има лавинообразно на фалиралите - никой няма да ходr на концерти, да пътува със самолети, да ходи на ресторанти и прочее! Пък фалиращите ако искат да протестират!

54

Анонимен

преди 3 години

И така единственият успял да влезе на стадиона трябва да има подписана декларация в три екземпляра за липса на контакт със заразно болен, три последователни PCR теста с отрицателен резултат, две дози ваксини (задължително на пфайзер-бионтех)

53

Анонимен

преди 3 години

Тези са мошеници. Последния път, си бях запазил билет през тях, и ме излъгаха. Сигнализирах в КЗП, нищо не направиха и те, ни обезщетение, ни нищо, а със съда не ми се разправяше.

52

някой

преди 3 години

До: номер 47Човече, в сравнение с днешните здравни фашисти Хитлер направо изглежда като демократ!!!Съвсем сериозно говоря, не се бъзикам!Смятай, той е бил заклет противник на цигарите и пушенето е било забранено в неговото обкръжение.Нацистите първи са започнали кампания за забрана на цигарите в Третия Райх, обаче без почти никакъв резултат.Смятай сега в ЕС и в частност в България как се пуши!!!В Западна Европа са ми казвали че пушачите ги затваряли в специални кабини за пушене!