27

Анонимен

преди 3 години

Цялата идея е да се увеличат болните и мъртвите,и да отидат да гласуват под строй САМО тяхната администрация.

26

ТОЯ

преди 3 години

като го гледам и се чудя колко ли ще се радват хората, ако отворят пак БЕЛЕНЕ за него и приятели

25

аз-ът

преди 3 години

циферблата се състои от 2 половини. Тоя отдавна е във втората - там където се казва, че часа е еди си колко без малко. Там вече се мери (в дясната половина) колко остава още. Тоя обаче ще държи кокала докато не се договори да не иде в затвора. А това много трудно ще стане, което означава, че и още дълго може да е на власт. Особено гледайки манталитета на народонаселението. Само, че Биби точно оная ... цветнокожата дето крещеше "умирам за тоз бойко бе", тя точно ще ти тегли ножа...

24

Мария Игнатова

преди 3 години

До ГорянинНие затова нямаме.Нямаме и нищо общо с живота на европейците, нищо, че сме в ЕС. Всеки е оставен да прави каквото иска и по този начин никой няма право да изисква. Затова и броят на починалите е такъв, за съжаление. Но иначе изразяваме мнение за Путин и Навални, понеже при нас всичко е толкова наред, че не се издържа!

23

Тенкю Бойко

преди 3 години

ДАНС и МВР - единствените служби в Европа който се занимават с терор и поръчкови убийства!

22

Коментар

преди 3 години

То за българите е ясно че ще помрънкат и ще го спазват вечерния час!Тебе те е страх че инди"българите" не им пука и няма нищо да спазват както винаги!Една година от таз пандемия ама те си продължават техните си триденонощни дандании с мазни кечеци и никой не смее да ги спре!Ако случайно отиде милиция се връща на бегом под дъжд от камъне и дърве с почупени коли!

21

Анонимен

преди 3 години

То пък за какво им е вечерен час на лудите политици като са затворили барове ресторанти дискотеки кина времето е студено и в парка на бира не можеш да седнеш на полянка. Къде да ходят хората вечер и без това? Дреме ми има ли час няма ли.

20

аз-ът

преди 3 години

не мога да те гледам бе. ти символизираш най-лошото у българина и такива са и последователите ти. Га.нювщината. Още Ванга го каза приживе - не се пази от лудия, пази се от пр*стака.Какво си направил бе мульо? Магистралитте ти - с пясък на дупки. Метрото ти - нагънато. Кое направи, какво направи? Една криза имаше за мандата си - в топ 10 по смъртност в СВЕТА, а в класацията за 14 дни назад - дълго време бяхме първи! Върви си бе, махни се бе, забрави за нас и ние ще те забравим - обещаваме !

19

Анонимен

преди 3 години

Съсухрен от крадене изглежда вече бащицата. Съсипа се.

18

Анонимен

преди 3 години

А Бойко как ще се почувства ако виси на някой стълб ?

17

Лудко

преди 3 години

Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!Ами не знам как. Но очаквам ти да ни кажеш, като научиш!Това чувал ли си го или очакваш скоро да го чуеш?"Всички по килиите, гасим осветлението!"Дай Боже по-скоро!

16

ДДРОнег

преди 3 години

боко, ние с теб винаги и всякак се чувстваме гадно !!!

15

Горянин

преди 3 години

До Анонимен 10,А НА ТЕБ КАКВО ТИ Е НОРМАЛНОТО КОГАТО НИКАКВО ЗАВЕДЕНИЕ НЕ РАБОТИ И ПАК СИ СТОШ В КЪЩИ.

14

Анонимен

преди 3 години

какво по дяволите инспектира в заводите на Нестле ???

13

ГАДИНАТА

преди 3 години

нещо много се е взел на сериозно

12

НА ТЕБ ЛИЧНО

преди 3 години

трябва да свири ТРЪБАТА за отбой и прибиране в КИЛИИТЕ

11

Анонимен

преди 3 години

незнам ти къде трябваше да се скриеш ако ни бехте сложили вечерен час.. мръ.сна му.тро..

10

Анонимен

преди 3 години

И ние либерално ще те изритаме от властта през април,въпреки всичките си напъни да ни се харесаш.Само през декември си похарчил 8 милиарда лева.Къде отидоха тези пари?И защо дългът ни набъбна до над 30 милиарда?За какво изхарчи тези пари?Защо продължаваме да сме най-бедни,най-болни и на 1-во място по смъртност в света?ЗАЩО,БЕ???

9

Анонимен

преди 3 години

До ГорянинИ какво е нормалното при наличието на вечерен час.

8

Анонимен

преди 3 години

Просто при нашите мерки всеки които иска може да ги наруши.