37

ЗНАЕМ

преди 3 години

Нито една едничка статийка, дори самотно изреченийце никога никъде не коментира безбройните неясноти и несигурности. Само се пише колко АБСОЛЮТНО НАПЪЛНО БЕЗОПАСНИ И ЕФЕКТИВНИ са. Как не коментирахте защо се изчислява "ефективност" върху извадки от 0.3% - 0.4% от тестваните? Колко несериозно е това? А за държавите, които вече ваксинират масово, и откриват, че ефективността е в пъти по-ниска? Нищо, а? За хилядите странични реакции и смърти изобщо пък ще се правим, че не съществува.

36

Сандо

преди 3 години

*** муа кебапчетза за по 80 стинки от пазара ама ваксина няма да си сложи защото не знае кво има в неяГаньо пие домашна ракия в платсмасови бутилки от неизвестен производител ама вакисна няма да си сложи защото не знае кво може да му стане

35

Анонимен

преди 3 години

абе като сте такива гоуеми експерти, защо изобщо ходите на лекар, като се разболеете? Чете в гугъл и фейсбук как да се кекувате и недейте натоварва здравната система излишно. Както каза една позната лекарка, ако мислите, че ваксината ще ви пренареди гените, приемете го като възможност!

34

О хо хо

преди 3 години

Само след 3 мес. Вирусът вече ще е съвсем друг и Ваксинираните ще трябва Наново да се ваксинират с нова ваксина.

33

Втрещяващо!

преди 3 години

Резултатите показват втрещяващо затъпяване и зомбиране на населението! "С ваксинирането на публични личности, се опитвали да ги накарат да гласуват"?!?! Няма как да проследиш логиката в тази мисъл,защото логика няма!Потресаващо е на какви мнения и разсъждения попадам в много фейсбук групи!И тези хора карат коли,някои имат разрешителни за оръжие,имат право да гласуват!!! Страшно е!!!

32

Колето

преди 3 години

До dlЗнания от къде имаш гугъл ли.Ако толкова читави са тиа ваксини ще имаше 100% ваксинация на лекари и учители.Тва че не виждаш,незначи че другите са сляпи.Всеки си има право на избор.Егоиста първо дава акъл пропагандира че много знае после като му търсят сметка не бил виновен.

31

Анонимен

преди 3 години

Славкова,ти не си експерт,ние сме се запознали от чужди експерти,хора специалисти,с нужната практика и кариера. Ти си никой в сравнение с тях. Няма да споменавам имена защото и без това глобалния режим преследва и тероризира тези хора,а изсипва блага аси върху такива като тази жалка женица.

30

dl

преди 3 години

Аман от "разбирачи",така ги наричам аз,компетентни по всякакви въпроси.Чуват това,което искат да чуят,дали е вярно или не,не ги интересува.Щом не вярват на науката,в какво вярватв тоягата и моркова.Знания се искат,а не измошльотини разни

29

Анонимен

преди 3 години

Ми, не. Нямаме, след като е ГМО.

28

Анонимен

преди 3 години

до 24В понеделник СЗО излезе със становище, че дори ваксинирането НЕ отменя изискването за спазване на мерки и носене на предпазни средства.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Дааа. Българинът не щял да се ваксинира заради правителството.Само да дойде гнусната корнелия и българинът веднага ще пожелае да се ваксикнира.100% е сигурно.

26

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Ваксината не те предпазва от заразяване и от пренасяне на заразатаА от какво предпазва? За какъв *** ми е тогава?

25

Анонимен

преди 3 години

Показното ваксиниране на публични личности не помага, защото не са достатъчно публични. Докато Бойко не се ваксинира, българинът ще се дърпа.

24

Колето

преди 3 години

вАКСИНИРАНИЯ ЩЕ Е ПО ОПАСЕН ОТ НЕВАКСИНИРАНИЯТ НО ЩЕ НАСАДЯТ ВИНА В НЕВАКСИНИРАНИТЕ

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Напротив.Последните 10-тина дни имаше няколко статии за изследвания по темата.Дори ваксинираните разнасят и разпространяват вируса.Естествено без симптоми.

22

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не те предпазва от заразяване и от пренасяне на заразата.

21

Анонимен

преди 3 години

Дойде раят за проваксърите. Имате милиарди свободни инжекции. Ако не можете да си ги забиете, изпразнете съдържанието в един басейн и се къпете на воля.

20

Анонимен

преди 3 години

Целта на РНК ваксините е да компрометират имунната ви система и тя да се нуждае от редовно инжектиране на нови дози за да функционира. Като всеки промоционален продукт, първоначално дозите ще са безплатни, но в последствие това ще се промени. Имунната ви защита ще стане с абонамент. Плащаш-получаваш нова доза. Не плащаш- game over.

19

Анонимен

преди 3 години

Избор на ваксина предоставят ли ти? А безплатна ли е? Какво доверие искате тогава?

18

изнервен

преди 3 години

До 18. Глу.пак, това се прави при всяка ваксина. Да, може и да има странични ефекти, може и няколко да починат, но те ще са в хиляди пъти повече, ако не се ваксинират. Това някакси ти убягва от мозъка май.