50

полковник Колев

преди 3 години

А вие, неговите противници,какви ги вършехте от 1990год. та до днес???

49

Шопо

преди 3 години

Вуйчо,че има ли през април по 120 лв на калпак , както обеща Капо ди тути Капи ?!

48

Ай ся клевети...

преди 3 години

Зимал си е заплатата човека, се е нещо. И на революционер си игра... и юмрученца размахва.... и всичко си изяждаше.....Я, ше ми клеветите празидентчето.

47

червен галош

преди 3 години

Празни приказки, безсмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президентстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слабият президент досега .

46

ГосТ

преди 3 години

Много тъпо парче. герберастко. па добре абсолютно нищо да не се опитва да върши.

45

До ПКП

преди 3 години

Суджук ти се яде нещо....

44

Държава

преди 3 години

С президент военен...латино, латиноооо. Изостанало мислене.

43

ПКП

преди 3 години

Каквото построи Бай Суджук за 12 години - дъждът го отнесе за 2 дни!!! 15 милиарда Евро изтеглиха заеми от Шайката ***, откраднаха парите, а народът ще ги връща!!! Президента Генерал Румен Радев ще спечели на ПЪРВИ тур с 95 % от гласовете!!!

42

Стига с тая Рада

преди 3 години

Не е интересна.

41

асковски каунь

преди 3 години

Единственото което успешно направи е, че успя да убеди цялата нация , а и международния правителствен елит, че Фуражката наистина е доказано предпазно средство срещу проникване на акъл в главата !

40

Роналдоооо

преди 3 години

2:1 за Юве.

39

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Г.Георгиев,преди да дава...някакви оценки за президента Радев,да се научи да...управлява делтапланер,или поне да...пуска фърчило.Второто не е...никак лесно,особено ако фърчилото е Ф -16.

38

Thomas Linke

преди 3 години

АМА КОМУНИЗЪМ===САМО ЗА ГЕРБЕРСКИТЕ КРИМИНАЛ-МУТРИ И ИЗГЪРБЕНИ СЛУГИ НА СВИНЯТА С КЮЛЧЕТАТА , ПАТЛАКА И ПАЧКИТЕ С 500 ЕВРАКА .

37

До КАК НИЩО

преди 3 години

А твоя вожд колко се нагуши, всички видяха чекмеджето му. Имаш очи и да злословиш. Всичко което уж се прави от него се руши. Самохвалството на Винету вече не върви, хората имат очи и не вярват на лъжите му.

36

Активист на БСП

преди 3 години

Боко трупа пачки и кюлчета!!!

35

Thomas Linke

преди 3 години

БОКО СВИНЯТА ВЪРНА КОМУНИЗЪМА НА МАКС !!ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ--ГЕРБАВИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА ШЕФОВЕ НА ДЪРЖАВНИ ФИРМИ И ХОЛДИНГИ-----СА СЕ УТРОИЛИ !.. И ИЗОБЩО ВСЧКИ ГЕРБЕРСКИ НАЗНАЧЕНИЯ СА НА '' МОЙ ЧУЕК '' .А САМИТЕ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ , РЕГИСТРИРАНИ И СЪЗДАДЕНИ ОТ ГЕРБЕРСКИТЕ КАЛЛИНКИ = СА НАД 3000 !!!ДОЙДЕ ИСТИНСКИ СВЕТЛИИ КОМУНИЗЪМ ПРИ БОЙКО ПРАСЕТТО .

34

Койчо

преди 3 години

Георг е изтеглил чопа на боко тиквата да плюе по президента днеска.

33

Анонимен

преди 3 години

Пази боже ти да управляваш ..сополанко имаше един такъв в пловдив и неговите го изритаха

32

Анонимен

преди 3 години

Този пък що за птица е и какво прави, че нищо не се е чудо за неговата дейност. Радев каквото трябва си го прави, не като неговите хора, след тях потоп или да обикаля безхаберно с джип и да се прави на инспектор, а да не работи. Да погледне първо тяхната си кочинка и да види те какви ги вършат.

31

Анонимен

преди 3 години

Едно коремно направи, това е..