260

Анонимен

преди 3 години

Малко му е, сега съсед в пандиза ще му е Алан Халилов и много ще го обича....

259

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин!

258

Анонимен

преди 3 години

фашисти

257

Анонимен

преди 3 години

Вчера руският съд си каза тежката дума и обосновано постанови 3 години и половина реален затвор за берлинския пациент. Удовлетворени сме от това решение. Сега трябва да проявим милосърдие и да изпратим затворника за "Белият лебед", като му подарим тубичка вазелин. В "Белият лебед" затворниците стават меки и толерантни като памук.

256

Мдаа

преди 3 години

Отново Сергей. Туй Чукча вярно писател, не читател.

255

Анонимен

преди 3 години

Дуня може да си приказва. За това й плащат, но Кремъл твърдо заяви:"Готови сме последователно и търпеливо да обясняваме всичко, но не възнамеряваме да реагираме на поучаващи изявления и да ги вземаме под внимание""Ако Борел носи твърдо послание, Сергей Лавров ще му отвърне също толкова твърдо"

254

Пенев

преди 3 години

Мислех, че е Алексей. И Сергей става, ама ....

253

АТАКИСТ

преди 3 години

Бойко се пука от яд че не може и той като Путин да ги изпраща в затвора лесно лесно. Иначе за боя от полицаите го докарва едно към едно.

252

машала !

преди 3 години

сега всеки ден ще му мажат гащичките ама не с новичок, а с юнашко мляко

251

Навалниъ

преди 3 години

До Путинъдавайте лузери - хвърлете се под полицейските палки за да ми направите кеф,а аз ще си гледам морето от балкона на вилата ми за 3 милиона долара на лазърния бряг

250

лъсна му гъза

преди 3 години

на героя с намазаните гащичкиоказа се че има за 3 милиона долара вила на лазурния бряг .... героя му с герой

249

Путинъ

преди 3 години

Боли *** двореца за вас, хейтъри. Ще напусна бункера и ще изляза на балкона да гледам към Европейския съюз и да си мечтая за ЕС паспорт...а блатная ще ми е зад гърба. Ох колко обичам така.

248

Наигра се..

преди 3 години

Да би мирно седяло,не би пандиза видяло!

247

Стига бе

преди 3 години

Да се надяваме, че 3.5 години няма да ни облъчват всеки ден с поне десет статии дневно за Алексей... или беше Сергей, а бе все тая.Две години Скрипал, две Алексей /Сергей... стига с тия руснаци.Пък и този ще е на сигурно място някъде в Сибир, че Скрипал англетата май го шитнаха.

246

Анонимен

преди 3 години

Путин си отмъщава за филма за двореца Геленджик.

245

Анонимен

преди 3 години

Добре че никой никъде не праща хора в затвора за ковид конспирации и либерални демокрации. За сега се. вее

244

!!!!

преди 3 години

Малко са му дали......при добро поведение, ще излезе след 2 години и половина.............тоя Навални трябва да благодари на Путин..............да...................и да спре да взема рушвети от Запада !!!Ако не му дойде акъла..............още на няколко места по 3 години в дранголника!!!

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 261 Объркал си ме с някой друг , така че ще отклоня предложението ти Това не е такъв сайт Има други , там може да си намериш подходящ за обора Не се отчайвай , хора всякакви има . Има и от твоите, ще се намери "влак" и за теб , да не си сам в обора

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 258Не се напъвай, налагай каскета и тръгвай към обора.

241

Asians vs Europe

преди 3 години

Тези още пращат хора в лагери като политически затворници. Какво се учудвам, та те ги тровят както Кубилай е тровел в монголската в 12-ти век. Далече от азиатските клоаки. Българинът трябва да знае, че ЕС е най-доброто, което му се случи. И той го вижда, слава Богу. Иначе оставаме между тези и Ердоан.