34

Анонимен

преди 3 години

Трябваше заглавието на статията да бъде: "Руснаците причиняват главоболие на ЦРУ"

33

Уау

преди 3 години

Тази статия е прилична, за шепа долари, но както казва колегата по долу, сега очакваме отговора на DW! За "несправедливото" задържане на престъпник, подстрекател към метеж или за милионите всъщност милиардите протестиращи по улиците, задържаните 250 млн. души само в Москва, други 170 млн. са пребити, протести в 73 часово зони и т.н.

32

Анонимен

преди 3 години

А дали ББС и Дойче веле не се надпреварват , кой ще напие по-голяма глупост предстои да видим отговора на ДВ в следващите дни ,най-вероятно - статия за Навални

31

Анонимен

преди 3 години

Това ми напомня цецомобилите с антените,които плъзнаха из страната още през първото управление на ГЕРБ.А също и белите им полицейски,преследващи микробуси.

30

Анонимен

преди 3 години

Тия от ЦРУ големи конспиратори ще излязат, бе! Психиpaли се нещо, наплашили се, пък вместо да се лекуват, си фантазират, че с електромагнитни оръжия ги нападали! Да ходят на лекар и да се лекуват, а не да мислят щуротии.

29

Офф

преди 3 години

След намесата на Русия в президентските избори в САЩ през 2016 г.--------Очаквах това доказано фалшиво твърдение на Демократите да завърши със "съобщи Нанси Пелоси, CNN, DW или някой друг ретард, но уви - нашите пак се натягат! Поредната ненормална статия свързана с Русия. Различава се особено много с купищата доказано фалшиви обвинения на Американците дори от техните съдилища, изтъкнати като безспорни факти от днес.бг, но ние, гордите роби, вярваме само на това, което кажат Демократите...

28

Чичо Джо

преди 3 години

Най добре да закрият ЦРУ и няма да имат проблеми и ще пренасочат разходите за събаряне паметниците на Линкълн ,Вашингтон и другите грешни отци създатели на империята на доброто .

27

Анонимен

преди 3 години

До 30 Изказването ти е нелепо ,невярно лъжовно блудкаво безинтересно смехотворно и донякъде жалко вярвам това си ти в общи линии описвайки себе си..

26

Ама не така другарю

преди 3 години

Плевнелиев. Като бяхте шеф на Комсомола - ЩАТЕН всичко ви беше наред..

25

АМЕРИКА ФЪРСТ

преди 3 години

нали е най, най, най. Е как сега руснаците знаят и могат нещо дето ФЪРСТАДЖИИТЕ не могат да вдянат...

24

Плевневлиев

преди 3 години

Мога да потвърдя от личен опит Путин не спира да ми стриймва руска пропаганда директно в мозъка !

23

Анонимен

преди 3 години

И ЦРУ също са македонци. Нали виждате македонското слънце точно по средата на емблемата им? Главоболието им сигурно е от магнитни бури от слънцето..

22

ЕВРОГЕЙОВЕТЕ

преди 3 години

са направо жалки в безсилието си срещу РУСИЯ - НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА

21

ggg

преди 3 години

Така и не разбрах този Полимеропулос ,забременял ли е в Москва след тия иживявания с това руско оръжие

20

ТАСС

преди 3 години

вече заяви. Ако беше НОВИЧОКА руски. нито НАХАЛНИ, нито СКРИПАЛА щяха да са между живите. Затова когато ЦРУ и МИ6 са копирали оригинала са пропуснали една тайна съставка, а именнно - люта руска попръжня /тайна, разбира се/

19

Той

преди 3 години

Вече и за главоболие обвиняват руснаците хахахаха

18

Teo

преди 3 години

Дъръбъръ и един свестен абзац:"В отговор руското външно министерство насочва BBC към коментари след доклада на Националните академии на науките на САЩ, в който се казва: "Нямаме информация за това, че Русия е насочвала оръжия с микровълни или за случаи на употреба на такова оръжие. Такива провокативни, неоснователни спекулации и измислени хипотези всъщност не могат да се считат за сериозен въпрос за коментар."

17

Анонимен

преди 3 години

Ако перспективния млад гербер Георг Георгиев можеше да пише статии, това щеше да е една от тях.

16

Анонимен

преди 3 години

зад атаките не стоят русия, китай, нито друга страна, а световния интернационален картел на илюминатите. тези трябва да четат повече конспираторски форуми, там ще научат как да се предпазват от тоя вид лъчи. помагат оловна шапка или наметало, каквото се носят при снимка с рентген. не е майтап, маса народ, особено в канада и англия ги купват и твърдят че състоянието им коренно се подобрява. цените са от 50 евро нагоре. може да се инсталират и алуминиеви платна на стените и прозорците..

15

Анонимен

преди 3 години

тия, не бяха ли изостанали от западната цивилизация, нищо не можеха да произведат, нямаха никакви технологии.