196

Анонимен

преди 3 години

Избора на изпълнител е обявен на 17.04.2017г.по време на служебния кабинет на РР ,когато министър на МВР е точно Пламен Узунов.Издал е заповед да бъде подписан договор точно с този изпълнител.Т.е. работата е свършена,а за капак същия министър променя и критериите за избор.Сега Радев развява договора насам натам,че бил от 2018г. и фактите били други,но не са!За да разсее това,изведнъж ни в клин обяви,че пак ще се кандидатурата и хвърли ръкавица към БСП,все едно помагайте.

195

Анонимен

преди 3 години

До и каква е връзкатаАбе, приятелю, ОЛАФ са посочили кое е потенциално отговорното лице.Задай си въпросите към Фигуранта, той го познава това лице, все пак то работи за него.

194

олаф не оспорва

преди 3 години

До 198 Анонимендоговора а оспорва едностранната му промяна от мвр . посочи данни , че ПРОМЯНАТА е станала при служебния кабинет а не при герп след тях !! от подписване на договора до провеждане на търг минават месеци а служебния не управляваше толково дълго

193

и каква е връзката

преди 3 години

До 198 Анонимензащо до сегга българската прокуратура не е повдигнала обвинения по този въпрос? защо министъра на герб след приемане на поста не е повдигнал въпроса а се чака олаф да ни разследва ? освен това защо прокуратурата НЕ разследва длъжности лица управлявали или управляващи в момента когато сме първи по корупция ?? освен това договора го е подписал узунов НО КОЙ го е променил ?? покажи линк , че промяната е станала при него а не при герб..колко управляваше служебното...за конкурс няма

192

Анонимен

преди 3 години

До бе я вижДа, ама не. Става дума за договор подписан от П. Узунов като министър на МВР в служебния кабинет на Радев, и който в момента е съветник на Радев. Така, че връзка има, и е много явна.

191

Да, да

преди 3 години

До ТРЯБВАТака де, да арестуват престъпника, но когато Гешев отиде да арестува П. Узунов - съветник на Р. Радев и към момента на покупката министър на вътрешните работи в служебния кабинет на Р.Радев, какво стана? Р.Радев излезе с вдигнато юмруче и призова към бунт и преврат. Дано ОЛАФ си свършат работата. Питам се: Дали за да омаловажи тази новина Р. Радев днес обяви, че с Йотова ще се кандидатират за втори мандат, без да знае дали Йотова ще прескочи трапа, 9 месеца преди президентските избори?

190

Skoro

преди 3 години

Скоро ще има повече такива искания към нас.Познайте защо.Следващото ще е по-голямо и така докато си постигнат целите.

189

Анонимен

преди 3 години

Да, ще се обадя на Митко да помага.

188

бе я виж

преди 3 години

До 193Анонименпод коя статия коментираш!! статията е срещу МВРи то за едностранно изменяне на договора от служители в МВР а не президенството !! айде пак тролене ...герп не са виновни и сега ,нали ??

187

Караянчева

преди 3 години

Ми одете пеш бе

186

ТРЯБВА

преди 3 години

На Борисов винаги Друг му е Виновен , за всичко .ОЛАФ си Свършиха Работата , сега трябва Главния Прокурор да се самосезира и да каже КОЙ е Купил Таратайките ?Същото е и със Срутищата - магистралата Друг я правил .Защо пък няма едно Срутище на ЖП Линия ???За Таратайките на МВР - Главния Прокурор ДЪЛЖИ на Народа Обяснение - преди няколко дни имаше катастрофа с такава Полицейска Кола - Никой не я е Чул и за малко да загинат Хора .

185

Анонимен

преди 3 години

МВР? Май всички ние ще върнем парите за пасаторите.

184

ВЪПРОС

преди 3 години

За кой коли става Въпрос ?За шкодите или за тези така наречени СУВ - все едно аз съм ги правил в Гаража ?

183

Milka

преди 3 години

ОЛАФ уличи президенски съветник в корупция по време на служебното правителство. https://24chasa.bg/***/article/9471698Щом за три месеца извъртяха такава далавера, предствете си какво ще бъде при 4-годишен мандат.

182

бай ганю

преди 3 години

балкански чалъми и нрави за пореден пътхем искаме да сме европейци хем искаме да си я караме по нашенската

181

Анонимен

преди 3 години

До УшкоНеграмотен си, затова не можеш да разбереш какво пише ....

180

Ушко

преди 3 години

МВР извършва нарушението, пък е виновен президенския съветник? Дори в доклада на OLAF не се споменава неговото име, само в нЕкои правилни български медии.

179

Анонимен

преди 3 години

Утре по този повод вярно може да си вдигнат заплатите и да увеличат тока

178

Йей

преди 3 години

Отново мошениците в преЦедентството са намесени в гешефти, отново Пламенчо Узуна....докога ще ги търпим тия *** на Мунча Ушангеров?!? Условията по сделката са уточнени между него и Гриша Ганчев, той е осигурил сделката...сега друг бил виновен?!?Заради тоя далавераджия Пламенчо онзи *** Мунча Ушангера си вирна оаканото юмруче срещу корупцията, а тя в неговия кабинет!!

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Червените сте неграмотни и не можете да прочетете какво е написано.:))))