582

до 420

преди 3 години

ай отиди се скрий някъде бе, нямало ток, нямало нищо по магазините, нямаше по едно време след като падна "комунизма", нямало интернет ооо на запад има от 18 век интернтет тука е БГ нямало интернет през соца хахах ***, пишете глупости на изуст...

581

Тулуп Мисирков

преди 3 години

Бойкоооооооооооооо,срам ме е е от тебе!Бива те само да крадеш и лъжеш!Махай се от България.Иначе-при Бай Ставри, той те чака с нетърпение..Там ще си на сигурно място и на топло.Там ти е мястото.

580

Ани

преди 3 години

Аз разгледах коментарите. Под статията за Бойко има двойно повече коментари.Очевидно е по-влиятелен от Румен.

579

Шмайзер

преди 3 години

Ех, изпуснахме ги *** през 1989 година. Браво на братята румънци. Затова са пред нас - знаеха каква НЕ искат. А някои от българите още плачат за ГУЛАГ.

578

хохо

преди 3 години

Няма по големи негодници на тази земя от комунистите .... Комунизъм е синоним на разруха, бедност ,мизерия и нищета.

577

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Комунистите взимат и дават властта само по един начин - само с преврат и революция..

576

Абе аланкьолу,

преди 3 години

ами ти какъв си???Най-големият комунист,на всички пребоядисани баш комунисти в държавата начело с тебе!!!

575

Вълканов

преди 3 години

Троцки създаде перманетната революция, последователно от държава към следващата държава . Мао създаде Перманентната революция в една държава с две Комунистически партии, сменящи власта една след друга. В момента, в България се осъществява Маоизма на Перманентната революция. Конкурират и се сменят две Компартии една с с друга - ГЕРБ и БСП. Естествено с поддържащи сателити, ръководени от бивши чбенове на БКП или от служители на Държавна сигурност Бедата не е в смяната им, а в това, че не знаят,

574

Анонимен

преди 3 години

До Помня социализмаА помниш ли, че нямаше токнямаше нищо в магазинанямаше телевизия, интернет......

573

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Вожда-Слънце другаря Босис-OffБЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТОТО ПО СМЪРТНОСТ В ЕС.На ПОСЛЕДНО ПО ДОХОДИ.Дядо Бойко, земай си чекмеджето и се омитай от България.Долу ПП ГЕРБ!!!Долу Боривов! Изчезни някъде далеко,далеко и ще има надежда за народа.Махай се!!!

572

.

преди 3 години

Буда да не би да е забравил ,че пазеше живота и здравето на комуниат номер едно или да не помни от къде му викат Буда ?

571

Помня социализма

преди 3 години

При социализма(комунизъм не е имало в Бг) --Здравеопазването беше БЕЗПЛАТНО!-Образованието БЕШЕ БЕЗПЛАТНО!-Нямаше ИЗНАСИЛЕНИ и ПРЕБИТИ, а понякога и УБИТИ стари хора,за да им се открадне МИЗЕРНАТА ПЕНСИЙКА!!!-Нямаше РАБОТЕЩИ БЕДНИ, а сега имаПисна ми вече от тукашния КРИВОРАЗБРАН капитализъм и от АЛЧНИ и КРАДЛВИЧЕКМЕДЖИИ -ДЖИПКАДЖИИ БАБАИТ БИБИТКОВЦИ.ДОЛУ ГЕРБ!!!

570

Кк

преди 3 години

Бяха членове на бкп, но не и комунисти. Ставаха заради службата.

569

Щщщ

преди 3 години

Р. Радев-Станах член на бкп, за да мога да летя.Ето, това е истината.

568

Главанак

преди 3 години

Точно тоя върл комунист ли ще оценява кой иска властта у нас!Да го кажеха такива антикомунисти като П.Дертлиев, М.Дренчев и много други наистина антикомунисти- да, но хората имаха морал и достойнство! А кой иска властта у нас/ и не само/ - това се решава на избори, но не и такива, каквито се провеждат у нас- предварително купени! А падишаха умира от страх , че го чака " всенародната любов"!

567

България не забраея!

преди 3 години

Благодарим на Братята Руснаци, не ни освободихаот 500 години Турско р

566

Хората са казали

преди 3 години

Най-добрия комунист е мъртвия комунист.

565

Анонимен

преди 3 години

Каза бодигарда на лидера на комунистическта партия. Смях смях...

564

Изроди

преди 3 години

Всички тези изчадия нямаше да се пръкнат ако 89 бяхме си свършили.работата и бяхме пратили дъртите комунндета в ада където им е местото....Сега щяхме да се мерим с швейцария и австрия не да гледаме пак към азия потбутвани от путинофилистите напъплили се у нас и да сме на последни места по всичко...Но не е късно да се възстанови равновесието и сега зависи колко ще изнаглеят.Не сме забравили какво са правили дедите и бащите им...

563

Комунист

преди 3 години

Да върнем диктатурата на пролетариата! Другаря Радев вдигна юмрук и обеща