20

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е и колко сме платили за ваксини на 93 -те страни от бедни и развиващи се райони?

19

До 17

преди 3 години

Прав си , проверих , най много са ваксините на Moderna 500 хиляди, след това са на Sanof- GSK 456 хиляди и чак след това са Астра Зенека . На тоя другар му липсват елементарни математически познания. А според последните проучвания на университета Джонс Хопкинс "публикувани преди два дни ваксината на Sanofi GSK ( антигенна) е с най високите защитни показатели и ев пъти по добра от тези разработени на принципа на РНК.

18

Анонимен

преди 3 години

Защо им трябваше,да подаряват ваксини на сърбоманите в РСМ?

17

1-н

преди 3 години

къде са ваксините за данъкоплатците?само лъжи, аре стига ве

16

Другаря

преди 3 години

Витанов ,дрънка абсолютни лъжи, но това е типичния изказ на БСП . На сайта на здравното министерство е качена информация за 7 ваксини , които ще бъдат налични у нас до края на годината, всеки човек може да го види. Нищо чудно , че губят изборите не прекъснато, никой не им вярва на тия крадци и мошеници, които съсипаха сраната.

15

Анонимен

преди 3 години

В интерес на истината това е ваксината с най-малко странични ефекти.

14

Анонимен

преди 3 години

Коцко Здравето пак е оцапал пейзажа - кой не го очакваше? Сега пак ще излезне да реве по медиите като ощипана госпожичка, пък после ще иде да го обиди Карамаза... за успокоение на нервите.

13

Наблюдател

преди 3 години

Диверсифициране на риска е толкова далече от главите на българските управляващи! Те са свикнали да мислят само в категориите слушкаш-папкаш, не слушкаш - пращаме ти Гешев, НАП, МВР, ДАНС, КФН и КЗК. Но пък за грешките им винаги трябва да има виновен някой друг. Например третата вълна на Короната ще я оправдаят с натиска за отваряне от ресторантьорите, а не със собствената си некадърност.

12

Доцент атомна физик

преди 3 години

Само малцина го знаят че някъде през 60-70-80 год имаше един академик Петко Витанов, който работеше в областта на фотоволтайковият ефект. И се говорише че фотоволтайкови клетки от неговия институт (Гара Искър?) са вгадени на съветските спътници и космически кораби и ги обезпечават с ел-енергия. Ще ми е интересно да науча дали Петър Витанов има някаква роднинска връзка с академик Петко Витанов?

11

Да бе!

преди 3 години

Не е Проблем - Радост е!Астра взе парите и каза - 'ще гледаме да видим' кога може и да ги произведем. Стига да намерим достатъчно шимпанзета да им вземем аденовируса - че без него нашата ваксинка за нищо не става. Ама те маймуните искат банани не празни обещания...

10

Анонимен

преди 3 години

Срокът за доставки е без значение за БГ.Желаещите така или иначе се броят на пръсти.

9

Анонимен

преди 3 години

Най-много са поръчали от най-евтината по 2 евро бройката,но в документите е по 12 евро.Разликата отива в чекмедже.Иначе нищо,че е с парите от нашите данъци,разправят,че са безплатни.Безплатни ама друг път!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Абе някой да в очаквал нещо по различно от кликата на крадеца? За справка страни от нашата черга! Румъния-3.36%Сърбия-6.33%България-0.59% ваксинирани

7

Ха ха!!!

преди 3 години

Веднъж да се зарадвам за безхаберието на Боко, Герб и Калинките! Колкото по късно и по малко - толкова по добре за Българите!PS. После ще си го припишат като 'заслига' това безхаберие...

6

Анонимен

преди 3 години

Добре,разбрахме.Сега виновните за ситуацията да бъдат уволнени..Иначе се повтаряме като папагали.Искаме да знаем,кой не си върши работата!!

5

Анонимен

преди 3 години

Хората не случайно казват: "По-евтиното излиза по-скъпо".

4

Що така ве ?

преди 3 години

Най- скъпо ... най-евтино ..... НО НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКВА Е ВСЪЩНОСТ ЦЕНАТА КОЯТО ДЪРЖАВИТЕ ПЛАЩАТ НА ФАРМАКОМПАНИИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО СИ ? Що е тази тайна ? Не е за казване ли ? Дори и "най-ниската" цена за доза която плащаме ?

3

Анонимен

преди 3 години

Абеее ако почнат да ви бесят наред отговорните за ваксините ще видите как набързо и ваксини ще проима и ще задминем Израел!

2

Анонимен

преди 3 години

'' Ние се хванахме за най-евтиното, то последно ще дойде ''.......................сиромаха винаги се хваща за най-евтиното и винаги плаща двойно ... и затова е сиромах

1

Анонимен

преди 3 години

Заедно с "ваксините" внесете и опитни мишки.,да не ходят зян.