6

Анонимен

преди 3 години

Жалка история са македонцитеи с кражбите на историяи с горенето на знамената и с неспазване на договора от Преспаи с плювните към Захариева.Ми то няма край.Нямат елементарна култура и са научени да седят наведени на сърбитекакто ние бяхме на руснаците.

5

Анонимен

преди 3 години

Да,ние си избираме други приятели-турци,араби,азери...Македония поне върви на запад и север,а ние здраво на юг към ***.

4

Анонимен

преди 3 години

За Запада Сърбия винаги ще е по-близка и по-важна от България. Това са основни геополитически постановки. България може да има думата и да просперира само в съюз със силна Турция.

3

жорко

преди 3 години

До Анонимен; играят дребна игра. ние с това поколение македонци не може, а и не трябва да искаме да станем приятели. те са с промити мозъци, юго-индоктринирани. само да си оправят учебниците по история, и да не се използува омраза срещу нас в публичното пространство. Останалото са инфраструктурни, културни, спортни проекти и т.н. - резултатите от такава политика може да се очакват след много години. Да не се напъваме да променяма сегашните хора там не е реалистично. няма смисъл.

2

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов няма никакво право да взима отношение по този вътрешен за МК въпрос. Той е забравил, че е министър, а не селски историк.

1

Анонимен

преди 3 години

Михов,какво им остава на макетата след като ги отрязахте от ЕС..Ами то е ясно,да си оправят отношенията със Сърбия.След като вие ги смятате за врагове ,те ще отидат при други,които не ги тормозят с глупости за учебните програми.Елементарно.