192

АнонимеН

преди 3 години

ПРИНЦОВЕТЕ СА ИЗКЕЛИФАРЧЕНИ И ДОСТА СА ГЕЙ, ПЕПЕЛЯШКА ЗНАЧИ СУПЕР БЕДНА , ТА И ТЕ ЗА ПАРИ ЩЕ СПЯТ С ВСЕКИ!НО СНЕЖАНКА С КОЖА КАТО КАТРАН НЯМА ДА ГО БЪДЕ! ОСВЕН АКО НЕ Е РОДЕНА ДО КРЕМИКОВЦИ В АКТИВНИТЕ МУ ГОДИНИ

191

Waffen SS

преди 3 години

"Хомосексуална Пепеляшка, чернокожа Снежанка и принц, който харесва момчета. Така изглежда светът в детската книжка "Приказна страна за всички".Наглостта на така наречените "различни" е безкрайна като вселената, в желанието им да бъдат признати за нормални хора.Още по-голямата перверзия е наглостта им да присвояват човешките деца.

190

Додо continued

преди 3 години

Априори, това Дойче Веле е все едно синоним на Сатаната. Или на Джордж Сорос, което е същото!

189

Додо

преди 3 години

Сорос и метастазите му унищожиха Америка. Сега на дневен ред е унищожаването на Полша и Унгария и уви, няма какво да ги спре!

188

Batman

преди 3 години

Като видите дойче веле, Си Ен Ен и тем подобни, които БиТиВиту цитират - БЕГАЙ, по-добре БЕГАЙ. Това е комунистическа пропаганда от най-долен тип.

187

Анонимен

преди 3 години

Долнопробна гнусна пропаганда. Дори на децата не се свенят да пробутват извратениите си!

186

Анонимен

преди 3 години

Ами то в Саудитска Арабия е забранено на жените да гласуват, а на китайците да гласуват за друга партия освен КПП(щот няма друга), но "борците" за световна справедливост дума не обелват и проблем не им правят. Продават си предрастките номера там където могат да минат. Айде да пробват в Китай или при Фейсалите!? Ще им изкъртят кокошарника!

185

До 224

преди 3 години

В Обединеното кралство от 12 години не е преиздавана "Десет малки негърчета", защото не знаят как да я прекръстят политкоректно. А наследниците на Агата Кристи пък не дават да се променя нито заглавието, нито съдържанието.Направо патова ситуация. Впрочем и в САЩ е същата боза с "Том Сойер", Хъкълбери Фин", "Бяла и черна Америка", "Чичо Томовата колиба" и още, и още...***, сър!

184

Анонимен

преди 3 години

Изумен съм как всеки път познавам, кога една статия е на Дойче вече от първите 2 реда. Ама всеки път бе! Все едно ги пишат конвейрно произведени беззъби роботи без капка индивидуализъм... а ама то май е така.

183

Сила

преди 3 години

В САЩ искали романът на Горки "Майка" да се казва вече "Родител 2", а филма "Бащата на полка" става "Родител 1 на полка".... Докъде я докарахте,братя американци? Дано не ги стигнем тез американци!!!

182

Анонимен

преди 3 години

Ех *** пак ли се развихри с твоите нетрадиционни фантазии . Плащат ли ти за тези глупости , а ? :0

181

Пижо

преди 3 години

Много ми е интересно как е описана Снежанка. Вместо "бяла като сняг, с коси черни като абанос" как е новият вариант "църна кат *** с коси...", ам че това е расизъм спрямо жълтурковците!!!

180

Мунчо

преди 3 години

До Едно към едно218Новата версия е "Ромео и Жулиен".

179

Анонимен

преди 3 години

Търпимост към Содо мията, но не на пропагандата и представянето на това отклонение като нещо интересно за младежта!!

178

Словянин

преди 3 години

До NoPropaganda Хомосексуалистите се раждат 0,8 %, а във ФАЩ вече са над 5 %.

177

Пурко

преди 3 години

До АнонименЛечението е да им забранят да се "ваксинират" един друг :)

176

Едно към едно

преди 3 години

Значи понеже "животът на черните е важен" и Снежанка ще е черна? Да очакваме Ромео гей, а Жулиета травестит; Джуджета няма да има, а Европа е родина на Шака Зулу! Очаквам с нетърпение да напишат нещо за Мохамед, за да видим кое за кого е важно!!! Мюслитата са толерантни като гладен тигър с агне.

175

NoPropaganda

преди 3 години

ЛГТБ+ общността е под 10%, а вдига врява за 80%. Предлагам поименно регистриране и право на глас според реалната си значимост.

174

Анонимен

преди 3 години

А може ли да ни услужите с Орбан за една петилетка?Ще ги оправи всичките тук набързо и България ще тръгне леко ,като по масло.

173

И това е само начало

преди 3 години

.... както беше казал един известен психолог преди време . В МОМЕНТА НА ЗЕМЯТА ЖИВЕЯТ ПОСЛЕДНИТЕ СВОБОДНИ ХОРА ....След като физическото поробване през Робовладелския строй се оказа неефективно и беше заменено с полуробовладелски строй през Средновековието когато простолюдието е обработвало на аренда земята на богатите и се премине през Икономическото поробване на Капиталистическия строй ,когато работника работи за да има пари да оцелее...СЕГА СЛЕДВА ПОРОБВАНЕ НА ДУШИТЕ И МИСЛИТЕ НИ ....