112

Анонимен

преди 3 години

Още не е късно

111

антизападопоклонник

преди 3 години

До 1,За това за колко си вземат и колко плащат вероятно си прав, ама само едно ми обясни- за какъв ... им е на китайците да живеят в мразовития Сибир? Когато китайците изсекат сибирските гори, същия този Сибир ще се превърне в една мразовита пустош, която ще е още по-негостоприемна от сега!

110

Анонимен

преди 3 години

Колеги съфорумци, лъжат ви!Фейк нюз!Този тип е напълнил гробища с поръчкови убийства по времето на Елцин (до края на 1999 г. и в началото на 2000 г.) затова и беше осъден а по късно Лично помилван от Путин!!!!!!Мислите, че нашите "журналисти" не знаят "биографията му"???Знаят, всичко знаят!

109

1

преди 3 години

До антизападопоклонникНещо си се объркал. Те ВЕЧЕ са там, просто си правят техните си неща и естествено си прибират ресурси. Засега още като алъш вериш (макар че те доста повече вземат, отколкото плащат и руснаците не могат да направят нищо). Когато започнат да си правят и градовете и им потрябва инфраструктурата ще се обявят за независими от Москва. До това време така или иначе Русия ще е започнала полека лека да се разпада под напора на корупцията и войните.

108

Бойха Тулупев

преди 3 години

Навремето подарих на Путин, кученцето Балкан, за да знае, кой е Куцуланът на Глутницата... Путин е много далече от мене, Бох Бойха! Ако има опозиция срещу мен, аз я купувам, ако не мога, оставям с нея да правят тренировки на сухо, моите верни вълчета - милиционерите. Само прегрешилите спрямо мен, и тези, които знаят много за мен, един ден ги намира кученцето Лайка и аз го награждавам с пържолки!

107

Анастасiя:)

преди 3 години

Аз се оттеглям за заслужена почивка. На оставащата във форума публика пожелавам същото, т.к. от пасольството нищо друго интересно tonight няма да видите. Е, може би минуси за убитата зверски принцеса и обвинения в психически отклонения към същата. Но това може да кефи само извратен руски типове, нали? :)

106

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 127,То не им е необходимо на китайците да се заселват в мразовития зимата Сибир и да го анексират! Достатъчно им е само безпроблемно да си вземат кавито им трябват ресурси от там и както виждаме Путин напълно е съгласен с това!

105

Анонимен

преди 3 години

До 130Напротив в Сибир е пълно с китайци!Китайците преватизирани предприятията и си водят работници.Те дори и да искат да наемат руснаци ,няма всичко читаво се изселило в Европейската част или в големите градове на Сибир,Новосибирск,Владивосток,Хабаровск, и др.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131Е, те ще започнат с усвояването по малко. До Урал като заселят малко повече и си построят инфраструктурата.

103

Анастасiя:)

преди 3 години

Мързел, алкохолизъм, разврат и гнус.но подмазвачество на началството. Последното руско "качество" го бях забравила... Много време мина от 1918г. Но тази нощ пасольство то ми го припомни."Счас заплачу." - казваше моят папа Николай II и избухваше в един толкова европейски смях. Затова мужиците му се обидиха, разстреляна го, разчлениха трупа му, заляха го с киселина и го запалиха. Както и мен, и останалите.На здоровье, матушка Русь, сраная! :)

102

Анонимен

преди 3 години

До 127Много оптимистично го даваш,китайците да ги анексират до Байкал!Аз мисля ,че ще е поне до Урал.

101

Анонимен

преди 3 години

До 119Разбира се ,че Украйна не трябва да е полска ,но нали украинците потърсиха помощ от свойте Православни братя руснаците, за да опазят идентичността си и да престанат с изтощителните войни с поляците,а то какво стана?Руснаците след време им забраниха езика ,а тях прекръстиха на малоруси!Нещо подобно стана и с ядрените оръжия!Дайте си бомбите и ракетите пък ние ще ви пазим.Само където не им казаха,че трябва някой да ги пази от самите руснаци!

100

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникКитай в близките 15 години ще анексира всичко до Байкал. Джуджи това сигурно няма да дочака да го види, но тукашните русофили със сигурност. Разпада на бленуваната им родина!

99

Анонимен

преди 3 години

Агент на Сорос и ЦРУ. Те го размениха за друг кгбеец.

98

антизападопоклонник

преди 3 години

До ЮКОС,То в Канада, освен дърва, има и злато и нефт, и скъпоценни камъни и какво ли още не! Отделно от това населението на Канада е няколко пъти по-малко от това на Русия, така, че обективно погледнато, би трябвало точно канадските ресурси да са общодостъпни! Пък то като гледам как зверски китайците секат горите на Сибир, може и скоро време Русия вече да не е най-богатата на ресурси държава в света!

97

1

преди 3 години

До Анонимен 108"На практика Путин стана вечен с това, че спря разграбването на русия от западните и има сериозна подкрепа от народа си именно за това.Друг е въпроса че пак има разграбване но остава в руснаци"Ахахахахахаха.Ти знаеш ли къде са парите на олигарсите, ***? Те не пасат трева, като видяха какво се случи с такива като Ходорковски и се погрижиха да си изнасят активите зад граница, за да не може Джуджи и кръга около него да им вземат всичко, когато си поискат.

96

Мишо

преди 3 години

До Анонимен 113Пример: България, края на 19 век. Русия не и пука и няма Руско - Турска война. Загрижената за нас Европа представлявана от тогавашните съюзници на Турция - Германия и Австроунгария подкрепяни от Англия загрижено гледат априлското въстание от 1876 и веднага идват да ни избавят от лошите турци. Идват избиват турците и ни даряват свобода и държава и няколко милиона в безлихвени заеми за възстановяване.

95

:)

преди 3 години

А, стига бе! Средна заплата 360 рубли??? :) Das kann nicht wahr sein. :)))

94

Анонимен

преди 3 години

До 108 Никой от Ходорковски,Немцов,Навални не е защитавал западните държави ,те просто показваха недъгавото управление на Путин и корупционните практики на власта!Путин е доказал ,че не търпи никаква сериозна опозиция,освен тази на Зюганов и неговите другари!

93

Анонимен

преди 3 години

Българските комунисти никога няма да се откажат от Путин, защото инстинктивно чувстват кое е най-гнусното, най-долното и най-жестокото и го обичат. Учат и децата си на същото, но времето работи против тях. При съвременните технологии и интернет истината не може да бъде скрита за дълго.