26

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън насаждане на страх.Планетата се затооляла о ужас.Ядрени оръжия о дабъл ужаст.А кой разви ядрените оръжия и ги раздаде на де що има питеци на планетата.А и досега имаше използване на атомни бомби и яфрени тестове и планетата не се е свършила.Чфутдка пропаганда

25

чфутите Вън

преди 3 години

Няма понятие човечество.Това е измислица на юдеомасоните за контрол на световнитенпазари в цел печалба.Разликата между африканец европеец азиатец и тн е толкова гоояма че ако не бяха пуснали свободното световно движение щяха да се обособят отдеони видове чието поколение нямаше да може да се размножава нещо като каръра щеле да се получи

24

SS

преди 3 години

Апелирам от март 2020 гответе се за лошо.Нищо хубаво не ни чака.Запасявайте се с храна,въоръжавайте се.Не чакайте последния момент(по стар бг обичай) ,а вземете нещата на сериозно.

23

Анонимен

преди 3 години

Не се впечатлявайте толква."Не вярвай на нищо,независимо къде си го прочел или кой го е казал,дори аз (Буда) да съм го казал,освен ако това не е в съгласие със собственият ти здрав ум и разум."

22

Анонимен

преди 3 години

Тези сто секунди ще минат за миг ако хората не се събудят и не вземат нещата в свои ръце.

21

До 18

преди 3 години

Не " ако избухне". Въпросът е кога??? Няма нещо, правено от човек, обслужвано от човеци, което да не е дало фира!!!

20

До христо

преди 3 години

А ти като си по- умен какво предлагаш???? Н.и щ.о.

19

Ковача

преди 3 години

Статия равна с пасквил. Новият президент на САЩ уважавал науката бре бре бре бре...Като разбрах откъде сте преписали всичко ми стана ясно. Cnn отдавна вече не съм медия короната в пропагандната индустрия. Малко да говорим във факти ако искате: Как стана така че миналата година Калифорния остана без ток лятото?! Хмъ? Тази люлка на електрификацията най-различни нива от електромобили и до iPhone. И децата са наясно че без изкопаеми горива днешните технологии не могат да покрият повече от 10 до 12%

18

Евреиски лъжи

преди 3 години

ракетите са предназначени да унищожават бункерите на юдо-масоните, за това ги правят високо точни, ало идеята е да се разруши град 1-2 километра точност стигатникава атомна война няма да има !ако Сталин можеше да унищожи бункяра на Хитлер, а Хитлер можеше да унищожи Кремъл, мислите ли че 2-рата световна изобщо щеше да започне

17

До 17?

преди 3 години

Как ? Как? Как? Как ме нарече?

16

Анонимен

преди 3 години

След 2025 година, когато във Франция ще заработи свръхмощният реактор от тип ТОКАМАК, трябва да има кой да купува евтината електроенергия. ТЕЦ ще бъдат свръхскъпи производители. Затова е митът за климата и затова са парите за затваряне на ТЕЦ и някакво уреждане на работещите вТЕЦ с нова работа.Аксо Токамак избухне, това ще е краят на хората в Европа - краят на света "страшния съд".

15

Анонимен

преди 3 години

До Чувал ли си израза?"Вие ще ни върнете парите"Ти нямаш и никога не си имал един лев, ***. Ако някой ще връща на някого ти нямаш игра там.

14

Анонимен

преди 3 години

До Кой каза?Диктаторите и сатрапите не разбират от нищо друго освен от такава "Дипломация".Колкото по-мек е някой с тях, толкова по-нагли и зловещи стават действията им.Затова русофилете се омазвате, когато разберете, че 400 хил тона американска "дипломация" са навлезли някъде, където червените си правят каквото искат.И занапред така ще бъде.:))))))))

13

Интересно ми е:

преди 3 години

Много ми е любопитно - колко ли струва на година да се издържат съоръжения за около 1 трилион долара? Сигурно много пари. А защо ли американската армия се пазари за едни 600 милиона долара дето ги е свила от една малка държава и от нейното министерство на образованието. Защо ли армията на САЩ се държи като дребен джебчия побойник рекетьор дето взима на децата джобните пари?

12

Кой каза?

преди 3 години

Два самолетоносача влизат в Средиземно море - висш *** се изказва така: (Това са 400 000 тона САЩ дипломация) Колко цивилизовано? 600 милиона долара да се върнат някъде откъдето сте ги взели?

11

Посмали манго!

преди 3 години

"Изборът на президент на САЩ, който уважава науката, признава изменението на климата като дълбока заплаха и подкрепя международното сътрудничество, като поставя света на по-добра основа за справяне с глобалните проблеми."Пророних една сълаза, станах прав и си избърсах носа от нациналния флаг на УСА който ми до писалището...Какъв патриотизъм! Каква сила! Всеки истински комунист би оценил такава пропаганда!

10

Чувал ли си израза?

преди 3 години

Целта оправдава средствата? Зависи от целта? Задай си въпроса колко струва един ядрен самолетоносач? XIII милиарда долара? Колко имат "братята САЩоамериканци" - 21 Откъде я извадихте тая пара бе ? От всички нас? Какво може да се направи с 272 милиарда долара? По целият свят? Вие ще си ни върнете парите и тоя вирус е само първото предупреждение!

9

Анонимен

преди 3 години

Американския принцип е като римския за да не водиш война, вътре води навън та след щурма на Белия дом очаквайте нов военен конфликт по света да се отклони вниманието на американците от бунтове

8

Fake News

преди 3 години

Тоя стил на писане ни е познат.Внимавайте да не се оплискате!

7

Анонимен

преди 3 години

Че кой е виновен за тези опасности бе?! Ядрените оръжия и измененията в климата! Да се чуди човек! Бог ли ще обвините за тези опасности? Или човекът сам си ги е направил и причинил? Май второто е вярно! И на кого да се сърди човекът освен на себе си?!