8

До 4

преди 3 години

Всеки ден повтаряш като папагал едно и също.,,Важните са в интензивно,,Сякаш само дихателната недостатъчност е причина за летален изход. Сякаш и ,,леките,,случаи ,лекувани в дома не завършват фатално.Мир на праха им.В случая важни са имунизираните, защото само така ще се отървем от тая напаст.

7

Анонимен

преди 3 години

Ресторантьорчетата цвилят от радост.Предлагат пир по време на чумата.Алчни некадърници

6

До 11

преди 3 години

Ти сигурно си неимоверно полезно ай ти?

5

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

4

Асев

преди 3 години

Скоро пак идва плиумонията.

3

Анонимен

преди 3 години

265 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.Важно е да се ваксинираме масово и то бързо!

2

Анонимен

преди 3 години

Грипа отмина и този сезон. Наесен се гответе пск.

1

Анонимен

преди 3 години

Искам и нивото на река Дунав в сантиметри всяка сутрин