85

GG

преди 3 години

До 78Не се прави на много умен ! Много добре знаеш, че при съмнение за някакъв рак се правят поредица от тестове , които не показват директно положителен или отрицателен си ! Правят снимки и се анализира всичко. Някой лекар да ти обясни разликата между вирусни и ракови заболявания. Както и да е...

84

Нищо

преди 3 години

Децата са бъдещето, вирусите са начинът по който природата ще разчисти малко тези които са се задържат на планетата повече от необходимото. Те са вече умрели просто отказват да го повярват и да се подчинят, но природата си знае работата, измъкване няма веднъж като ги захапе, месомелачка.

83

О хо хо

преди 3 години

ДОБРО УТРО!!! НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО СПРЯХА УЧЕНИЦИТЕ 5-12 КЛАС - БОЛНИТЕ ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛЯХА!!

82

Еврика!

преди 3 години

Водата е мокра! Обаче на някои истината не им е изгодна и бързо забравят починалите учители и лекари. Трябва да се угоди на електората и затова могат да си позволят още жертви и да отварят училища, защото "социализацията" по време на пандемия, когато е необходимо точно обратното - изолация, ни е мноого необходима! Дистанционното обучение било некачествено, но затова пък смъртта и болестта са качествени и безкомпромисни.Но кой се интересува от някаква си статистика?

81

Анонимен

преди 3 години

И какво откриват като това отдавна е открито при всички заразни болести. Винаги разпространението тръгва от децата, после отива при родителите им, после и при дядо и баба. Местата на най-голямо разпространение също се знаят от години - училища и детски заведения, градския транспорт и места с голямо струпване на хора като стадиони, зали, дискотеки, барове, ресторанти и т.н. Това не е нещо ново. Един човек ако тръгне на работа пеша вместо с градски транспорт намалява в пъти вероятността от зараза

80

Анонимен

преди 3 години

Така е децата до 19 години заразяват дъртаците на 20-30 години, след твоа дъртаците на 30-40 години, а накрая дъртаците над 40 години......Дъртаци сър .....

79

Анонимен

преди 3 години

По данните за починалите по седмици в България, за 52 седмици през 2019 г. са починали 107815 човека, а през 2020 година 123183 човека, като разликата oот 15368 починали дойде от ноември и декември.

78

ха ха

преди 3 години

Децата заразяват дъртаците! Голем смех. За печалбите от едни ваксини....

77

Анонимен

преди 3 години

До GG - не знам защо и ти пиша - ако не си чувал за тестове за Рак - може би си чел само Винету!Рак на гърдата, рак на кожата, на простатата, на шийката на матката или на дебелото черво: тези пет ракови заболявания могат да бъдат диагностицирани в начален стадий. А това спасява животиLaboratory tests. Laboratory tests, such as urine and blood tests, may help your doctor identify abnormalities that can be caused by cancer. For instance, in people with leukemia, a common blood test called

76

Анонимен

преди 3 години

Е, добър ден... Те учениците не могат да пишат, а накарай ги да си измият ръцете - сигурно не са виждали и сaпyн наживо... И сега като открихме топлата вода, какво ще правим?

75

GG

преди 3 години

До 72Извинявай, излъгах ! Чувал съм за тестове за рак и то измислени май от българи, но те са просто предпоставка и е нужно допълнително изследвание.

74

Анонимен

преди 3 години

Тия деца без симптоми заразиха ли някого около тях?

73

до 68

преди 3 години

лека им пръст - така е!Ама за късмет може би 2020 са починали по малко хора от 2018 и 2019!!!Когато 'вирус' нямаше!

72

GG

преди 3 години

До 72За 1ви път чувам за тест за ракови заболявания. Обикновено се правят изследвание/я. Познавам лично деца, изкарали вируса без симптоми.

71

Др. Акула

преди 3 години

Имам безсимптомно счупване на ръката - не ме боли, движа я нормално, и на рентгеновата снимка не се вижда. Само с тест може да се хване. Много е опасно.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Руснаците имат 3 мил заболели а починалите са по-малко от наште около 60 000.На какво се дължи това?

69

До GG

преди 3 години

Я обясни какво е "безсимптомно боледуване"? И колко е заразно?Да ти дам, 'жокер' - открива се с 'тест', нали? Ама който и човек да го тестват за грип, стафилококи, стрептококи, рак, менингит и така нататъка - стига да е достатъчно чувствителен теста - ще ги намерят всичките! Значи според теб сме 'безсимптомно болни' - от всички тези неща???От година се тества обаче само за едно единственно! И 'то' е виновно за всичките ни беди! (смъртността е намаляла междувпрочем за тази година...)

68

GG

преди 3 години

До д-р* АкулаА отделяне на топлина без да има огън ?

67

Анонимен

преди 3 години

Може да учат лятото,дотогава всичко ще е затихнало

66

Анонимен

преди 3 години

59МнениеЗатваряйте училищата!Колкото по пр0ст е един човек толкова по лесно се управлява и манипулира!Това е целта на световните ...То засега прости няма, поколения наред вече!Добре, че не сме затваряли досега, че още сме интелигентни всички. Е, без настоящите ученици, де. Те сега тепърва ще изпростяват заради затварянията на училищата им!Тепърва ще ги чакаме, заради затворените сгради на образованието!