328

Анонимен

преди 3 години

Ако бях аз , щях да им покажа и член....

327

Анонимен

преди 3 години

Аз работя в строителството.Там работят пенсионери-ветерани в стр., роми, турци/евалла на тях/. И като ги гледам тия млади хора се питам-докато им е затворен бранша защо не вземат кирките , лопатите, мистриите...работа бол и добро заплащане.А познайтеПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/01/27/pokaza-li-valeri-simeonov-sreden-pryst-na-protestirashtite-restorantiori.478007,5

326

анонимен

преди 3 години

Кръчмарите първо да плащат реални осигуровки , да не плащат под масата на неосигурени , да спазват елементарни хигиенни условия в кухните и тогава да предявяват претенции .

325

Геро

преди 3 години

Ако Путинясаме,както се чува,снимките ще имат съвсем друга физиономия.

324

до 360 от 358

преди 3 години

Аз работя на скара.Свинска пържола 2,90 вратна, пилешко филе 2,80, плескавица 2,29, салата зеле 0,60/100 гр, кебапче/кюфте 70ст/бр ... Кола 1,20 (0,250)... люта чушка 20ст,Шкембв чорба 1,99, хляба си го правим ние,имаме фирмена транжорна,маси отвън,под навеса,телевизор,два климатика в залата без пушене,две отделни тоалетни .... Няма шанс да останем без стока! Вешалици,суджици телешки,биволскии,шишчета ....

323

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 358Аз пък имам информация,че квартално кръчме с 50-60 места,няма как да е на печалба,ако си плаща вс.данъци,осигуровки върху реалните заплати на персонала и спазва санитарните изисквания!Асортимента им се изчерпва с десетина бутилки алкохол-предимно от избите на Цар Киро,няколко каси бира,безалкохолно,десетина тарелки пържоли,кебапчета и кюфтета!Ако нещо свърши-бегом до кварталния супермаркета и до там им е силата!Обаче бичат едни сметки,все едно у Шаратон се храним!

322

Анонимен

преди 3 години

Като гледам коментарите ресторантьорите и готвачите да станат платени *** във фермата на дядо сорос,така няма да умрат от глад. Доста захлебват около пандемията.

321

Анонимен

преди 3 години

Как до преди затварянето нямахте такива крайни нагласи,а сега изведнъж се правите на Инквизитори ? Винаги в изискани ресторанти ли ядете? Или сега Ви е удобен момент за себеотрицание,сещайки се по какви заведения и при какви условия сте яли ? Ама тогава си Ви е било добро,нали ? Тениските аха да се спукат на Вас, паласки и мазни муцунки.Аз пък имам информация за Т-Маркет и Кауфланд как перат месото в разни химикали.Идете си купете от там!

320

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли кои от ресторантьори, съответно техни работници протестират??? Тези, които работят в сивия сектор, не са плащали данъци, укривали са оборот, а работниците са осигурявани на 4 часа и минимална заплата. За да получат компенсация фирмата трябва да докаже спад в оборота си, но как? Затова не се регистрират за 80/20. Същото е с на общински пазари, там масово не подават молби за 20%, и повече, намаление на наема. Поне видяхме кои работат в сивия сектор, дано НАП се активизира.

319

Анонимен

преди 3 години

ресторантьори = разбойници

318

Анонимен

преди 3 години

тия собственици на заведения, където 90% от оборота не отчитат и слагат в джоба си.Не плащат данъци, не плащат бяла заплата на хората си и само скубят тръгнали пък и на протестЛамтят ли ламтят

317

Сервитьор

преди 3 години

Въобразявам се на жена и отивам да работя на лъвов мост.

316

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 322Ако "братовчеда", който работел готвач наистина е работил и е осигуряван на 2500лв., при 80% ще получава 2000 лв. на месец, и ако твърди, че е гладен при 2000 лв. месечно... Или ти лъжеш, или братовчеда.

315

Анонимен

преди 3 години

Къде,ако не в заведенията всички Вие мрънкащи,недое***и,незадоволени,превземащи се,префърцунени,скандалджии,станали с г*за нагоре,неорешени,с накапани дрешки,натруфени,с 2 тона грим и парфюм,пардесюта и парвенюта, ще излеете целия си гняв и ярост ??!! В киното ? В театъра ? В музея ? Филхармонията ? Сега търсите в гугъл някоя от последните думи ли ? Мхм, не се и съмнявам.Проверете пак правописа,да не би да не сте изписали правилно думата...

314

Програмист

преди 3 години

До 346Погладувай още малко, да се научиш на уважение.

313

Щерю

преди 3 години

В БГ този бранш (и не само този) още много години занапред няма да може да се възстанови...

312

Wall Street

преди 3 години

Много сте ми смешни тези,които плювате ресторантьори,скараджии,бързи закуски и всички кафенета! Я си представете живота без тях ? Колко често ходите на театър? Колко? По-рядко от смяната на гащите си ? Ахаа,разбрах! Напълно сте се зомбирали от тия рестрикции.Друго си е викаш в навалицата в Кауфланд сред неокъпаните,нали? Да гледате намръщено и да крадете по 20 еднократни пликчета наведнъж,а? Е по заведенията това го няма! Няма и опцията "подуши и затвори" - мечтата на софиянци !

311

Анонимен

преди 3 години

убитаците по форума не искате да ви управляват престъпници хем плюете на хората които се опитват да променят в държавата а вие се криете мишки

310

Умен българин

преди 3 години

ОК, тия мошеници, да, такива са си от време оно, щели насила да отварят. Пак да ни цакали с грамаж, качество, марка, сметка, хигиена и т.н.. За тях не важали законите.Предлагам:ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА ВСЯКАКВИ ЗАВЕДЕНИЯ, РАЗСАДНИЦИ НА ВИРУСА!

309

До Програмист

преди 3 години

Льольо залухав,я изчезвай да си изтискаш пъпките ,и зачисти очилата!!!