9

ха-ха-ха

преди 3 години

Плаващ пясък и водата от Перловска река спрели устрема на бай Чекмеджан!

8

Анонимен

преди 3 години

До селтакЛондонското метро под Сена, я си помисли пак!!!!!!!!!!!!!!!

7

Този дърт "кадъ

преди 3 години

трябваше ли отдавна да е пенсиониран ?! Или сигурно е на пенсия и заплата(държавна), защото е от "незаменимите" ...

6

Анонимен

преди 3 години

Руските шпиони са сипали плаващи пясъци във реката, Путин от замъка си сипе плаващи пясяци за да се клaтят релсите в метрото.

5

Анонимен

преди 3 години

Къде бляхте преди строежа има документация с геоложки проучвания кое как е. Кой не си е свършил работата този път извънземните ли са виновни ?

4

Анонимен

преди 3 години

Я, каква изненада?!Като как този път не е виновен Станишев или комунистите.На тия все няКОЙ друг им е виновен.Колко пари прибраха строителите? Колко ли от тях отидоха към едни чекмеджета?Като в оня виц - по времето на Тръмп, метрото стигаше до Хаджи Димитър!

3

селтак

преди 3 години

Бруст или кроул плава пясъка !! Стига лъжи и измами !! Лондонското метро е направено като паяжина под Сена преди освобождението на България от турско робсттво ,и не е мръднало ,а при сегашните технологии ,пясъците плават и с плавници !!

2

Анонимен

преди 3 години

Нов проект със архитекта най-отпред.

1

Анонимен

преди 3 години

Случва се и в най-добрите държави, като Япония. Но там подобен проблем оправят за 2 дни и забравят. Както и подобни проблеми там са рядкост, а при нас- ежедневие. Разбира се, затова са виновни гражданите и никой друг. Заплата в плик на 70% от работещите, данъци не се плащат, а после се реве кое колко зле се правело. Еми това е.