8

верно

преди 3 години

затова скатавайте в чекмеджето, не в нета! там пашо-апашо, дето плаща рушвети на милицията е от нашите хора, като ги гепи ще има и за нас. пък в нета биткойни миткойни, не ги разбираме тези неща в РПУ-то, пък и няма рушвет!

7

Елемаг

преди 3 години

Както винаги в традицията на тази медия, статията е некомпетентно и аматьорски написана.Според новите закони и наредби,когато над година пращаш ,чрез спиди и еконт стоки за над 10 000 лева подлежиш на данъци.Които са по ДДС направо си го прихващат ,като превежда получателя парите.Така,че бая неща всяка година могат да се пращат до 10 000 а и повечето хора ,едва ли могат толкоз.За това става дума.Който си играе на едро кара със собствен няма начин.Куриерите за съжаление портят!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Започвам да мразя Бегето. По долна държава едва ли има някъде по света !

5

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоАко продаваш нещо за 60 лева в олх не дължиш данъци освен ако не правиш някакви големи обороти от вида на 10 000. Като цяло Олх е много зле понеже нямат PayPal и нямат система за рейтинг на продавачите и копувачите.

4

Анонимен

преди 3 години

Парите в кеш, брой или на ръка и после в буркани

3

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, ако си скатаваш парите в шкачфчета, свои или на тъщата, няма проблеми :)Ако си овластен, можеш да правиш АБСОЛЮТНО всичко , да газиш безогледно законите и никой не може да спре, най-малко каскетчо !!!

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Браво Байче....До тия жълти стотинки ли опря Е мен?!?Харчиш като пиян футболист в чалготека, а после ние да плащаме.Значи аз съм платил митото на 18годишния джип ML, плащал съм му данъци, и накрая като продам десен фар в ОЛХ за 60леА и 29стИнки, трябва да обява "сделката" в НАП?!?оТи иначе съм У сивата икономика.Браво.... Ай декларирай си чекмеджето

1

Анонимен

преди 3 години

Аз ги скатавам в чекмеджето и нЕмам проблеми.