177

А изборите?

преди 3 години

А на 4-ти април имаме избори. Нарочно ли я удължихте тази "извънредната епидемична обстановка" до 30 април за да няма никакви срещи с избиратели? Която партия има пари за платени телевизионни агитки, ще я видим по телевизията. А знае се коя има най-много пари - ГЕРБ.Отделно от това всеки ден ще гледаме как Бойко агитира от джипа за държавна сметка. Дежа вю.

176

Анонимен

преди 3 години

До 30 април трябва да са ви светнали стоповете ...

175

Анонимен

преди 3 години

Бяхте предупредени миналата година за всичко.Мерки, които постоянно ще бъдат удължавани и масово подчинение.Криза, безработица.Масово подчинение на сатанистите.Нека затворят висшите учебни заведения,от които бълват висшисти,потенциално безработни,защото няма развитие,няма работа или ако има случайно /без протекции/,заплащането е ниско. Алчността и егоизмът са разрушителни -коренът на злото.Хората трябва да си помагат на земята.

174

Пижо

преди 3 години

Така де! Никакви предизборни кампании, никакви митинги, никакви протести или каквито и да е изяви, извън "нашите" национални медии, които да облъчват хората с "правилната" политика! Че ще вземе някой да чуе какво се говори по площадите, пък и по-лошо - ще вземе да се замисли. А мисленето е забранено! А и така най-лесно ще се фабрикуват бюлетини с подвижните, мобилни урни из си ганските маали! Те вече са районирани, разпределени, няма да остане къща, през коята да не се мине!

173

данчо

преди 3 години

Тикво какво стана с конституцията бре?С рестарта?Щеше да правиш ревизия на приватизацията.Мястото ти е в затвора банкянска мутро.

172

P.S. Последно

преди 3 години

Сакскобурга наясно ли е, че той и неговите са подсъдими за държавна измяна, източване в особено големи размери на държавни средства и за престъпления срещу човечеството?Твойте хора какво направиха бе ? Живков излезе цветенце пред тебе?

171

Последно:

преди 3 години

Цитирам: "Аз и мойто семейство бяхме дълбоко тормозени от "тези гадни комунисти" и сме дълбоко травмирани от тоталитарния солициалистически режим поради което съдим България в Страсбург за нарушаване на човешките ми права и нямам претенции съдът и мойте съдии ми дадоха Царска Бистрица". Оуууу ти си бил тормозения, лицемер - дето били убили Борис 3 пък после се оказва, че поръчката за смъртта на Борис 3 е лично от самия Адолф Хитлер, заради това, че допуснал някой да измъкне българските евреи.

170

№1

преди 3 години

Ало Суджука ти до 30 април няма да си на власт. Какво удължаваш не мога да разбера.Явно си се самозабравил.

169

ЦИНИК

преди 3 години

Мислете му гражданята.Ша седите могу без раута.На селу никой не гладува.

168

Анонимен

преди 3 години

оди да садиш картофи в банкя тик вук

167

Да ви светна:

преди 3 години

ВИРУСИ, ЩЕ ИМА, ДОКАТО СЕ ИЗВЪРШИ СМЯНА НА СОБСТВЕНОСТТА НА ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ, С КУФАРЧЕТАТА... ХАХАХАААТАКА ИСКА БРЮКСЕЛ!!!!

166

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

От кръчмата у село, се печели повече от такава у центъра на София...... ХАХАХААА... ТАМ, БОГ ВИСОКО.... РЗИ, ДАЛЕКО.... ХАХАХААА....

165

Вирусът

преди 3 години

е толкова Смъртоносен, че ти трябва Тест за да разбереш, че си болен!

164

бааа го

преди 3 години

Днес не е празничен ден, но Боцмана е раздал двоен надник и герберастчетата се плюнчат жестоко!

163

Вервам Ви

преди 3 години

ама до Април, колко нови Мутанти ще има - отваряне няма да има! Само на Китай им е позволено да са свободни, защото те са поробителя!

162

нема страшно

преди 3 години

Нищо, след 04.04. ще отпадне.................поради отпадане на Въртоглавия от Банкя.

161

Ами, да...

преди 3 години

Фигуранта, и оная работа да си размахва освен ЮМРУКА.... ВСЕ Е ТАЯ.... ХАХАХААА...ШЕ МУ ГИ ВКАРВАТ ВСЕ ГОЛ-и.... КАТО КАКА МУ ДЕСА... И НА ИЗБОРИТЕ!!!НЕМА, ЛАБАВО ЗА ФИГУРАНТА!

160

Муахаха

преди 3 години

Да! Извънредно Положение до безкрай!! уличите са залети с трупове, муахаха...

159

Анонимен

преди 3 години

Молете се Бойко пак да спечели, че ако опре до БКП/ДПС + Мая Манолова да ви управляват, спукана ви е работата.

158

Анонимен

преди 3 години

Джебчиите искат отмяна на дистанцията от 2 метра, а крадците хоум офиса. Иначе излизат на протест.