151

До 154

преди 3 години

Добре значи да разбирам, че ти обвиняваш републиканците щурмували Капитолия, че са промити мозъци вярващи в конспирации, а ти самия ми развиваш разни конспирации, как полицаите има синдикат в които полагат клетва да избиват черни и да се прикриват след което - къде отиваш ти може би!? Либерастките бунтовете на БЛМ, напрактика с нищо не се различават от случилото се в Капитолия - конспирации запалени от партийни манипулатори.

150

Анонимен

преди 3 години

До До 145/153"Така че БЛМ има толкова оправдание да прави погроми, колкото и онези републиканци в Капитолия,"Тук вече си в грешка и разликата е много проста за разбиране: в единия случай имаме реално нарушени граждански права, а в другия имаме конспиративни теории, които не просто е неясно дали са верни или не, а са категорично опровергани по надлежния законов ред.

149

Анонимен

преди 3 години

До До 145/150"Пълни глупости, значи според теб в САЩ като прострелян човек, да не говорим, ако почине и не се образува дело!?"Да, не се образува дело, ако колегите на полицая скалъпят серия от неверни показания, и не се направи балистична експертиза, или тя вземе, че се загуби, или пък леко в нея пише разни интересни неща нямащи общо с реалността. Щото полицаите имат синдикати, да им пазят на тях правата. И така нататък. Не са неизвестни неща, тъй че не вярвам да ги чуваш и ти за първи път.

148

До 145

преди 3 години

А преди БЛМ, бяха феминистките атаки, metoo и т.н. простотии, обаче те не успяха и демократичните комунисти извадиха добрия стар расизъм. Така че БЛМ има толкова оправдание да прави погроми, колкото и онези републиканци в Капитолия, обаче както знаем победителите не ги съдят, поне не веднага.

147

Анонимен

преди 3 години

Русофилите в България "громят" един младеж като предател, за това, че е информирал властите за престъпление.Същевременно те предават родината си безплатно, доброволно и с катастрофални последици.Но се чувстват "победители"Колко *** трябва да е цялата работа при вас, другарЕ?

146

Анонимен

преди 3 години

Тоз на снимката що е с розава шапка ? И кога ще ставате демократични ? Казва се ,,родител,, а не баща си .Само с банани не става.

145

До 145

преди 3 години

Пълни глупости, значи според теб в САЩ като прострелян човек, да не говорим, ако почине и не се образува дело!? БЛМ е радикалното крило на демократите, на тях не им дреме за никакви простреляни черни хора, те искаха единствено да запалят бунт, за да дестабилизират САЩ и да победят Тръмп. Но хубаво ти си вярвай на захарасони конспирации срещу черните. Между другото защо точно черните, защо няма конспирация срещу азиатците, латиносите и т.н.?

144

Анонимен

преди 3 години

До Крадеца вика...Да не е цвете за мерисине. И там отдавана не е комунизъм.Но поне за разлика от тукашните герои на Алеко Константинов, там не е разградил двора за свободен достъп та поне ресурсите ще се запазят в страната."Кво, кво? ХАХАХАХАХАХААТи знаеш ли къде са парите на руските олигарси?

143

Анонимен

преди 3 години

а от ФАЩ продават майка си и баща си за едното нищо. Продажна нация. Пр.ост народ. Американците са най-големите д.е.били на планетата. Не са и чували за държава като България или други страни с по-малка територия. Не познават картата на света. Пият белина по препоръка на доктор Тръмп.Не си струва да изреждам колко са необразовани. Самочувствието им чупи ***

142

обикновен

преди 3 години

Никога не е късно, да се продадеш за пари, особено за малко пари, жълти стотинки дори!

141

Крадеца вика...

преди 3 години

До Анонимен"И са кво, по това определение Путин е .... ?"Да не е цвете за мерисине. И там отдавана не е комунизъм.Но поне за разлика от тукашните герои на Алеко Константинов, там не е разградил двора за свободен достъп та поне ресурсите ще се запазят в страната.Макар че *** е яхнал вълната на протеста, той релно нищо по-добро не може да предложи. Напротив според историята му е още по-мерзък.

140

Анонимен

преди 3 години

До До 136/143"Това дали един полицай е превишил правата си, го решава съда, не ти или някакви подивели лум.пели!?"Ако не бяха скочили нямаше въобще да се стигне до съд! И това не е единичен случай, тъй че е нормлано да се събира събира и да избухне!Не е един случай. Това е проблема. Полицаите в Европа се смеят на ченгетата в САЩ! Става дума за различни системи и в САЩ регулациите са различни: борбата е обаче за уважаване на човешкото достойнство!Затова е БЛМ.

139

Анонимен

преди 3 години

Никога не е късно да дадеш урок на баща си.

138

До 136

преди 3 години

Това дали един полицай е превишил правата си, го решава съда, не ти или някакви подивели лум.пели!? По-лошото обаче е според теб и твоята либерастка секта, един случай е показателен за цяла една огромна страна, че има някакъв заговор срещу черните. Вие изкарахте, че в полицията има само бели нацисти, нищо че е пълно с азиатци и черни. BLM нямаха никакво основание за протести, да не говорим за погромите които сътвориха, това беше от началото до край политическо мероприятие.

137

бай ганю

преди 3 години

правилно възпитан младеж безпристрастно отсъдил във полза на правилнотоза разлика от баща си явно дори едва на 18 има повече мозъчни функциониращи клетки

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Новото поколение, новите комсомолци, верни на партията майка"ТЦ!По правлно е сравненеито със "Хитлер юнге" --> долар юнге. Възпитавани са във фанатичната вяра към долара.За комсомолците парите са без значение - те са за идеята.

135

Анонимен

преди 3 години

Не е Павлик Морозов. Морозов е бил глупаво дете. Този е възрастен, предава баща си и после проси пари. Няма по-голямо престъпление на този свят.

134

Анонимен

преди 3 години

До ХАХАХАХХАААХапчетата.

133

Анонимен

преди 3 години

До Крадеца вика...И са кво, по това определение Путин е .... ?

132

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

В АМЕРИКА-БУНТОВНИЦИ-ТЕРОРИСТИ-В РУСИЯ ...БОРЦИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ---НАВАЛНИ ТЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПЕДОФИЛИЯ И ПОДСТРЕКАВАНЕ НА МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЗА НАСИЛСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ----АМЕРИКАНЧЕТАТА СТНАХА ГОЛЯМИ МОРОЗОВЦИ.....