33

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистДа де - точно. Ти си последният, който може да съди и да разбере хората, които излизат навън. Направи на всички заплатите по 5000 лева, на сегашните цени, и тогава ги съди. И се съмнявам, че си програмист, защото никой от тези, с котио работя и познавам, не говори така, но хора всякакви.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако можем да бъдем сигурни, че изборите ще бъдат честни и прозрачни (а не сме), президентът Радев трябваше да насрочи възможно най-късната дата за изборите!Защото със всеки изминал ден Борисов губи привърженици и накрая може ГЕРБ да се окаже на второ място на изборите!А Борисов вместо да одумва президента, да вземе той да обясни кога ще спре руската газова тръба? И трябва ли да чака Байдън да му нареди, както очакваме да стане в крайна сметка? Или дори тогава няма да се подчини?

31

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистДобре. Да заповядат. Какво предлагаш?О ... точно така - ти специално нищо не предлагаш. Седиш си в своят бяла кула, пишеш си кода, имаш гурме кафета, йога зала и фитнес на работа, както и по 35+ почивни дена на година, а заплатата ти е 5x средното за страната. Твойта лесна. Кажи обаче, къде да работят другите и какви заплати ще получават. Защото в София виждам хора с магистратури, дето им дават по 900-1100 лева заплати първите 3 години и като станат на 30-35, може и 1600.

30

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 28Сигурно защото съм от по-старото поколение, и наистина ми пука за страната ми. Тук изкарвам достатъчно за да живея като барон. Защо трябва да ходя където и да било другаде?

29

Анонимен

преди 3 години

Вън метежниците от площада! Оставете ни на мира! Оставете законното правителство да работи на спокойствие! Съд и затвор за разпопения, отровените, галева, копейкин и цялата смрадлива и креслива пасмина!

28

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистАбе не че нещо, ама намирисва на провокацийка някаква. Досега програмист, да ги реди такива не съм чувал. Повечето ги боли лявото и дясното, кой къде ще е. А ако стане напечено, вие сте първите дето ще хването самолета и ще се се шибнете някъде в западна европа с 10000 евро заплата.

27

пепеп

преди 3 години

Циркове и протести два месеца преди изборите са си чиста предизборна кампания! Каквото и да ни разправят родните "борци за социална справедливост" (а.к.а. комунисти)

26

Анонимен

преди 3 години

Ало метежниците, не разбрахте ли, че власт ще видите през крив макарон? Народът не ви подкрепя! Напразно харчите дубайските долари на черепа!

25

Масата намаля

преди 3 години

Протеста бил масов????200 човека са маса, ама чак масов?

24

Анонимен

преди 3 години

Смърт за диктатора Боко Тиквата! Да живее Революцията!

23

Анонимен

преди 3 години

БРей брей ... тоз Бошкоф много пари имал, бе!

22

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 20"младите и образованите НИ хора от ЕС"?Те вече ме са НАШИ хора. Дезертьори. Нямат моралното право да определят какво ще се случва в България, като си живеят другаде. Ако толкова искат да хванат самолета и да заповядат да поработят тук, да плащат данъци, да отглеждат децата си и тогава да гласуват.

21

Анонимен

преди 3 години

А къде е Народа на тези "народни" протести?

20

Анонимен

преди 3 години

А защо не стачкуват за това, че младите и образованите ни хора от ЕС държавите ще са затруднени да гласуват на католическия Великден? Защо не стачкуват за това, че само мюсюлманското население ще има преимущество на 4 април?Интересно, нали за връщането на младите стачкуваха лятото, за правото им на достоен живот и отношение към тях! За това, че имаше опасения за връзки с Доган също се мятаха едни свински уши!Какво говореха, а то какво излезе!

19

Анонимен

преди 3 години

Протестът е занимание за хайлази. Човек,който работи, няма излишно време за губене!

18

Анонимен

преди 3 години

Протеста бил масов, ха-ха-ха, стига бе, то дори не може да се каже протест, а недоволство на група граждани

17

Еьин тулуп

преди 3 години

Герберите пак се активираха.Ни тая власт само с кръв ще я дадем.Има още много чекмеджета за пълнене.

16

Анонимен

преди 3 години

Гледах го снощи "протеста". Стандартната процедура. Разпопения поп, пияната му половинка, три кресливи "майки", двама изкукали пенсионера , десет насмъркани от агитките да се бутат в полицаите и редовната масовка от 15 човека....

15

Програмист

преди 3 години

Тези няма ли да си намерят работа най-накрая?

14

ЕЛИ

преди 3 години

ТОТАЛНА ПРОСТАЩИНА СЕ ШИРИ У НАС-ПО ГОЛЯМА ОТ ВСЕЛЕНАТАИМАМЕ НАД 10 000 ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ --КОЙ ЩЕ НАБЛЮДАВА КАМЕРИТЕ,ТРЯБВА ДА ИМА ПО ЕДИН НАБЛЮДАВАЩ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ --ТОЕСТ ОКОЛО СТО ХИЛЯДИ НАБЛЮДАВАЩИ--А ТЕ ТРЯБВА ДА СА ПЛАТЕНИ ,А КОЙ ЩЕ ГИ НАБЛЮДАВА ТЯХ ДАЛИ ГЛЕДАТ В КАМЕРАТА ИЛИ СИ ПИЯТ БИРАТА И СИ ВЗЕМАТ ПАРИЧКИТЕ