42

Анонимен

преди 3 години

Все още в България всеки ден умират повече хора в сравнение с предишните години. През ноември и декември бяха два пъти повече, а сега през януари са само 20% повече, което е около 60 човека на ден.

41

Да Видя

преди 3 години

Колеги, моля да ми пратите видео на човек заснет в тежко състояние от Ковид?Щото припадащи от ваксина видяхме, ама болни, на легло.. от смъртоносна болест... не сме видели още?

40

Анонимен

преди 3 години

В България пикът на поредната вълна беще през 13-19 ноември 2020 и засега има спад. В Португалия и Испания пикът на прдишната вълна беше в края на октомври и началото на ноември 2020 и сега са в следващата вълна, два пъти по-висока от предишната.

39

Ковид с ЧерепноМозъч

преди 3 години

Хипотетично, ако утре спрат да ни облъчват с този Ковид, точно за 2 дни всички ще свалят маските, а след 3-4 дни, никой няма да разбере, че има някакъв вирус.Няма и да се сеща, че преди една седмица е имало опасност от Кови.Причината е, че няма да има болни, които умират от това нещо.Все още няма НИТО ЕДИН заснет в тежко състояние от Ковид, което е малко странно. Целия свят опасан с камери и камерки, няма видео на ЕДИН, който кашля тежко от Ковид? Всичко болно е леко-отпаднало.Как?

38

Анонимен

преди 3 години

НЯМА онова нещо в главата на едни дето викат НЯМА, НЯМА.

37

Анонимен

преди 3 години

С тоя темп на ваксиниране кога мислите да приключим 22 или 23 век?

36

Анонимен

преди 3 години

От липса на витамин Д се разболяват розовобузестите, а и уискито е една смръдня...

35

Анонимен

преди 3 години

Грипчето нас не ни лови. Ракията е по-силна от уискито.

34

Анонимен

преди 3 години

Що народ се прибра от UK още преди Коледа, ако новият щам беше заразен, досега статистиката да се е покачила главоломно! А и без нов щам логиката е заразените да са много повече заради празниците и предколедното бутане по магазини и на опашки. Само че НЯМА заразени, НЯМА пандемия, НЯМА такова нещо. Защо ни го внушават и сеят страх.

33

Анонимен

преди 3 години

Що не се уточнят,как ще ги броим,на проценти или на бройки ? Щото,ако са на проценти,никак не е малко!

32

Анонимен

преди 3 години

ДанчоПолицая: "Искам лично да благодаря, от името на всички спасени българи на Генерал Бойко Борисов, който спази обещаното към нас, спаси България от корона вируса и недопусна икономическата криза, обхванала целия свят, да бъде усетена в нито един отрасъл или дом в България!"..Данчо, нЕмаше нужда да се хАбиш да пишеш, че си полицай - подобна първосигнална тъпотия може да роди главата само на държавен чиновник или полицай. От тия, дето като пишат Акт, в графата "улица" попълват "Ханко Брат".

31

само 18 ваксинирани

преди 3 години

С тзи темп според чуждия печат--ще се ваксинираме 2040г. Но...това не се отнася за т.нар. "елит" той е защитен. А народът.....нека да гласува....друго не му се полага.

30

T

преди 3 години

Случаите са малко, тъй като тестове са малко. Това го разбирам. Не разбирам обаче, защо смъртните случаи са малко винаги в понеделник!?

29

Анонимен

преди 3 години

Какво излезе? Че генофондът е от значение и най-пострадалите са от хаплогрупата R1b1 на ингилизите.

28

Анонимен

преди 3 години

Справихме се.

27

Активист на БСП

преди 3 години

Вълнувам се от промоциите в Кауфланд !

26

Sss

преди 3 години

Едва.. радвайте се, че са малко, какво по хубаво от положителни новини! Или като са повече има за какво да се разтягат локуми ???

25

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Благодарение на мъдрото ръководство на Политбюро на ГЕРБ и ЦК на ГЕРБ и лично на Генералния секретар на ГЕРБ другаря Бойко Методиев Борисов КОВИД19 е победен!!! Слава !!! Венсеремос!!!4 мандат !!

24

Анонимен

преди 3 години

Мда, и това не е новина вече.Нещо за арестите в Русия и Дневални?

23

Байдън

преди 3 години

дигайте гълъбите, цирка приключи, другаря Жи, осигури изборната ми победа, както обеща!