195

Анонимен

преди 3 години

Мая и Триото явно съвсем са изпаднали от социологиеските проучвания и искат да напомнят, че са живи и постъпленията от Белград и Дубай постъпват редовно.

194

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаИСТИНАТА Е ЧЕ нямаш грам акъл!!!

193

До 199

преди 3 години

Абе,ти си убит по природа ! Трай си,не се излагай !

192

стоян

преди 3 години

Боко Тиквата от лятото не смее да стъпи в София.Разчита,че еничарите ще го пазят вечно от народната "любов".Много скоро ще се наложи същите тези еничари в униформи да го арестуват лично.А троловоте на герб ще трябва да ходят на околовръстното да заработват.

191

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ! А хората не живеят в ЛЮБОВ.. затова страдат и минават през трудности и изпитания.

190

Тонката

преди 3 години

Убихме Ливърпул:):):)

189

Истината

преди 3 години

Тулупов си отива.Народа вече не може да го диша.Може да са малко на улицата,но 70% ги подкрепят.

188

До анонимен 167

преди 3 години

Хкрементче, много си смел, когото си го изкарваш на нищо невиновните клавиши.Да правиш паралел между Путин и Бойчето е жива мастурбация. Тези дни Путин събра Пашинян и Алиев и спря войната за нещастие на Ердоганя и американците! И наместо аскер, там останаха руски миротворци. За 20 мин. опънаха военно-полева болница. Взеха да разминират и дадоха жертва. Преди няколко години Путин сряза завоя и съвсем за малко не пусна янките в Крим. Чисто изработено, онези не могат да му простят резила и лаят!

187

Греда

преди 3 години

Изборите са след 2 месеца, а само след месец ще влезем в официална предизборна кампания! Какво искат тези лигуфрени, които никой, никога, за нищо няма да избере и никога няма да влезнат в парламента?Бойко да вземе да ги почерпи с по една бира, за рекламата, която му правят. 2 каси ще му стигнат. Останалите са журналисти.То, човек като се замисли каква алтернатива са тези,.. Бойко си изглежда като Слънце!

186

Анонимен

преди 3 години

Пак присъди раздават.Да не сте Господ и висши духовни същества за да "съдите". Относно умишлено създадената криза и безработица,/която в България е дългосрочна/, така се нарежда от световните лидери и които създават новия ред.Хората искат нормалния начин на живот да се върне, работа, музика, песни, веселие.Но ако хората имаме Любов в нейния най висш смисъл на съществуване,значи имаме всичко.

185

Люлинския кашонар гербопитек Стрейнджата се е размножил в стотина коментари да припечели за лимонада, с която по - лесно да преглътне това, с което ще на храня, изхождайки се в беззъбата му уста.Идвай, копрофиле ненаситен, идвай мой тоалетен роб.е!

184

Това са идолите на герберята - правешки кавали, банкянски безкнижници и гавази на правешки кавали, мадридски комарджии.

183

Анонимен

преди 3 години

Ало Ваньо?

182

Анонимен

преди 3 години

Тия господа сабсп не че нещо лично ама така няма дая караме

181

demolitor

преди 3 години

Не оставка , а затвор за Тиквата и крадливата му шайка

180

Радослав Радев.

преди 3 години

Евтин комунист и жалъкЯ кажи на всички ти и Костов как изкарахте по 120000 по време на пандемията колко пари дадохте на директорката в Угърчин

179

Герберите са ветропоказатели. Огромна част от електорат на ГЕРБ през 2001 - гласува за царя на комара агент Карточник и оттогава започна наистина якото ограбване.

178

Българин

преди 3 години

До петолъчник 156Стига лъга бе, цоциалист!Виденов, агент "Дунав", се канеше да хариже тръбите на Газпром за 30 години!Що не кажеш нещо за кръга "Орион"?Спомняш ли си какво направиха?

177

Анонимен

преди 3 години

10 *** в атака. Бойко умира от страх!

176

Анонимен

преди 3 години

Майчето много филми е сънувала. Да не си мисли, че ще влезе партията й в НС. Те и донорите й едни- Галеви, Пеевски, Божков. Има само един път за нея, да се съюзи с Тръмп, лика прилика са си, жена му го напусна а и него системата го уби.