122

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън: "Цялата ми душа е вложена в обединението на Америка, на нашия народ и на нашата нация"Е, това се казва Президент.Нашето фигурантче дори не ги разбира тези неща. Камо ли да ги каже.

121

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... какво е това това твое захласване по САЩ... Просто прогнозирам, бе приятелю. За разлика от проруските ***, които плюят исгерично.

120

Чебурашка

преди 3 години

До джедидая....... Китай с едно щракване може да върне САЩ 300 години назад...... Досега само джуджето се хвали, че може да направи САЩ на радиоактивно пепел. Китай никога не си е позволявал подобни простотии. Поднибесната империя никога няма да изпадне на нивото на Империята на злото и да отправя подобни заплахи към най-големият си външнотърговски партньор, как вто са САЩ.

119

Рижия конспиративен

преди 3 години

шаман ще язди крокодили във Флорида докато го заключат.

118

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 132Не знам , какво е това това твое захласване по САЩ . Нездравословноразбирам да си американец Дреме му на някой политик в САЩ за България

117

Сержант

преди 3 години

Тези наши телевизии и новинарски сайтове само това дават и пишат. Пълни глупости. Показват как един ходещ мъртвец, хакакви му се радват. А онова, което изпя химна им, беше нещо страшно.

116

Мечкоеба

преди 3 години

някой да знае къде е?

115

Анонимен

преди 3 години

Сатаниско маскено сборище. Отвратително.

114

джедидая

преди 3 години

До Чебурашка 116 Aми с Китай какво ще направи ?Че Китай с едно щракване може да върне САЩ 300 години назад

113

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулНямате, защото вместо да направите смислени неща с живота си, го посветихте на тролене в полза на Империята на Злото. Това е естествения подбор в действие. Нашите деца отдавна пораснаха ... и знаят за Империята на Злото.

112

Клоуна

преди 3 години

ще кара Фторият мандат във федералния.

111

фрйидъм

преди 3 години

До ПатриотСЕга ще направят на сила еднополови всики. Освен това се очаква ковид никога да не премине. Ще има цунами от ковид и следтвие от това пълна мизерия.Успяха, не може да им се отрече.

110

Анонимен

преди 3 години

По канал 1 всяка вечер гледам - последния печели - тази вечер нямаше, заради тоя дърт пен.дел - бай дън ли е, бай трън ли е.Изобщо, ако влезе човек да гледа новини - или тоя бай трън или за някакви вируси говорят.И двете теми тотално са ми безинтересни

109

Чебурашка

преди 3 години

До ПатриотРуски патриоте, хибридната война срещу България я води Империята на злото с помощта на петата си колона от *** и българофоби.

108

Тони Бонбони

преди 3 години

Краят на расизма, ксенофобията и хомофобията настъпи! Малцинствата танцуваме, нацистите плачат!

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Не му цитирай сляпо на Тръмп бълнуванията.Положението в САЩ е подобно както по времето на Обама.

106

София

преди 3 години

Не знам тоя дедо как ще управлява тая държава, при положение, че той едва ходи. Сега го ледам по CNN - той горкият не може в права линия да върви, какво остава да взема адекватни решения за бъдещето на нацията му.Нищо де, времето ще покаже.

105

Анонимен

преди 3 години

Наместник на Антихриста. Нашите медии такива свиирки му направиха , срам

104

varg

преди 3 години

Бог да пази Америка и нейният 52 щат България от този Сатана в човешки облик.

103

Патриот

преди 3 години

Тръмп направи нещо много полезно за БЪлгария ,спря финасирането на редица атлантически НПо-та прокарващи пропагандата си и хибридната си война срещу България ,като "америка срещу България"!Демократската педо сатанинска мафия отново ще развърже кесията за грантове!