29

ГосТ

преди 3 години

По подли типчета от западните капиталисти няма. Китай досега не е водила експанзивни войни и такива не и трябват. Противно на мнението на простолюдието, че китайците живеят един върху друг, Китай далеч не е пренаселена държава за разлика от повечето европейски страни. Китай и Русия просто си стиснаха ръцете като пълноправни партньори.

28

Анонимен

преди 3 години

Надпреварват се кой първи да нaлaпa американския шпек преди Байдън да встъпи в длъжност. Каква жалка картинка.

27

Да бъдем откровени!

преди 3 години

Евродепутати искат нови санкции срещу Русия не заради Навални, а заради Америка.На американците им пречи Северен поток.Другото са празни приказки.

26

ГосТ

преди 3 години

Тея така си говорят от едно време за ядрени гъби над Москва, както направиха над Япония, но времената са други.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Не горюй, не грусти! Рожбо, успокой душичката! Навални сам си го натресе с целия този водевил, който разигра и нанесе вреда на държавата си! Е, сега ще потърка малко нарове и толкоз. Навални беше най-добрата опозиция, за която Путин можеше да мечтае! Щеше да вземе 0.5-1% и пипець!Но пък що "европеец" се хранеше и ще се храни със "случая Навални"! Щото Скрипаль се изтърка.

24

Анонимен

преди 3 години

До ГосТРусия ако Китай и каже "не" за един месец и е фалирала, тъй че другарю, си е суровинен придатък отвсякъде. Путин ги закопа. Вместо да ги ориентира към Европа и да са нормална държава, както щеше да стане, той ги навря дълбоко под подметката на китайската джапанка и оттам повече измъкване няма. Реално руския народ трябва да го обеси надолу с главата :)))))

23

Нахални към Навални

преди 3 години

Хвани единия па удари другия!Аман отТУЛУПИс розови *** и неолиберален лигавник...

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Трябва си Ядрена гъба над москва"Що така бе злобар?

21

остана ли за какво

преди 3 години

То остана ли за какво да налагат санкции?Ако забранят SWIFT -ще трябва да си купуват рубли на място за да си купуват газ.:):)

20

ГосТ

преди 3 години

Русия е суровинен придатък само за простолюдието, което смята мъск за гений. Хахаха.

19

Да се чете:

преди 3 години

Евродепутати искат нови цени на горивата.Не са уцелили времето обаче - удариха студове!

18

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДругарю, това не е "съюз". Да си суровинен придатък на Поднебесната империя не е съюзник.

17

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин!Съдейки по реакциите евродупетатите и воя на зелените *** тука - направил е най-правилното нещо за Русия и най- лошото за враговете на Русия.Все така!

16

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"А Москва е в топ 5 градовете за живеене."Тва по руската държавна телевизия ли го казаха?:))))

15

Анонимен

преди 3 години

А кога въпросните клоуни ще осъдят ареста на Асандж?

14

ГосТ

преди 3 години

западните експлоататори които унищожават държави и икономики, за да си осигурят пазари за *** и евтина работна ръка (България е отличен пример) много добре осъзнават какво означава блока Китай - Русия. Хахаха А Путин не изключва и създаване на военен, освен икономически съюз между двете империи. Хахаха

13

Анонимен

преди 3 години

А бря ,те в ЕС правят кви ли не ромове бежанци ,като толкова много са загрижени за тоя извънземен ,що не го направиха европеец )

12

До Любопитен

преди 3 години

Добре го каза :"Нашият уважаван Президент...". Да, уважаван е от 64% от гражданите на Р България! Сигурно има мнение, ала аз се съмнявам, че съвпада с мненията на пуделчетата от изброените кучкарници на ЕС. Но е умен и вероятно ще пропасува да изкаже мнение, че "Поведението на Русия е заплаха за сигурността на ЕС". Нищо, че е казана от "левите", леви като Станишев...Санкциите срещу Русия ще струват милиарди на икономиките на страните от ЕС. Но всеки избира въжето му със *** ли да е или без...

11

Активист на БСП

преди 3 години

А за Сноудън???

10

ГосТ

преди 3 години

Путин направи най доброто за страната си, осигури и независимостта и териториалната цялост. А Москва е в топ 5 градовете за живеене. Петербург не изостава.