45

Азимов

преди 3 години

Единственият начин да се реши проблемът с паркирането, е петорен данък мпс за всяка втора и повече кола в домакинство. Така стотиците и хиляди паметници по паркингите, които мърдат два пъти в годината, ще се поизчистят.

44

House M.D.

преди 3 години

Колега ДО ВЛАСТИТЕ, защо пък да са безплатни? Придобиването на личен автомобил не върви в комплект с право на безплатно паркиране.

43

Анонимен

преди 3 години

Българинът има много грешното мислене Важното в нас да е чисто и ново, а пред/около/в блока не ме вълнува. Затова никой не роптае от ужасните междублокови пространства. Общините също не си дават зор да ги оправят и поддържат, защото това е скъпо и трябва да се вдигат данъци. А спретнатите квартали/сгради/входове покачват доста сериозно цената на имотите в тях. Но у нас малко хора мислят за това.

42

До: Бойко Борисов

преди 3 години

Аз пък питам, кога най -после ще забранят каруците в София, Пловдив, Бургас, Варна, Видин, Сливен и другите градове???? Нали сме в ЕС, докога с тази ццигания в градовете!Изсипват си каруциге където им падне и после мръсотия, буклуци, като в третия свят!

41

Анонимен

преди 3 години

Трактора ме газиБагер ме товариХА-ХА.....

40

Анонимен

преди 3 години

Браво, само така. Такива законни клетки няма. Ще се поизчисти около блоковете. Искам да вярвам в добрите намерения на общината. Само да не се появи скоро охраняем паркинг в района, на някой от общината... А блоковете са строени без гаражи. Цените на апартаментите може и на понамалеят щом човек не може да има гараж. А в новите блокове първо ще се продават... гаражите!

39

София

преди 3 години

Да не вземе само на мястото на изпобутаните гаражи да се появи некоя кооперациика или магазинче?

38

Анонимен

преди 3 години

АМИ ДА, ГЕРБ ТРЯБВА ДА УСВОЯВА ПАРИ ЗА СТРОЕНЕ КАКВИ СА ТИЯ ГАРАЖИ

37

Анонимен

преди 3 години

Това е много добре, че се махат тия грозотилища, но дано на тяхно място да има зелени площи и граднки, а не пак диво застрояване....!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Чудесна инициатива на общината! Друга прекраснаидея е да започнат изграждане на общински многоетажни паркинги. Хората с удоволствие ще си плащат такса, ако знаят, че ще имст гарантирано място с охрана.Така и самите квартални улици ще се поразтоварят.

35

Друг Помнещ

преди 3 години

Бутат щото има за бутане. Като свърши да ги видя.

34

Анонимен

преди 3 години

В гаража една кола и пред гаража още една. Т.е един гараж и се паркират 2 коли. По описаните сметки в статията 3 коли ще се паркират на два премахнати гаража, т.е. с една по малко. Тези дето се жалят си мислят, че с изчезването на гаражите ще изчезнат и колите в тях. Ще стане само по безразборно паркирането, но ще донесе удоволствие у съседа, който няма гараж, но има 2 коли повече от необходимото.

33

Анонимен

преди 3 години

И в Хаджи Димитър е пълно с подобни коптори. Страшно грозна картинка са. Не, че и без тях, междублоковите пространства ще станат кой знае какво, но премахването им е едно много добро начало. Просто трябва общината да се заеме сериозно с облагородяването на кварталите. Даже съм съгласен да плащам повече данък, стига когато изляза около блока да има къде да спра и нещо зелено и поддържано да радва окото.

32

nekoj

преди 3 години

А незаконните постройки по морето - тях кога? Или ги е страх че там ще намерят не крадени трошки а Милиарди???Сичкото Власт се заела да бута панелни гаражчета, а за Палатчета не се сеща. Що ли? Да не отварям въпроса за незаконните постройки на избирателите на Фъндъкова... Които явно са "неприкосновенни"

31

Валентин

преди 3 години

Хаха, щяло да се освободи място за паркове и паркиране. Тази пасмина дето управлява София и БГ от 10г може само едно, да краде. Очаквайте да се появят "инвеститприте" и да изникнат новите кооперацийки. За паркове, паркинги, инфраструктура, и детски градини забравете. Докато не станем мравуняк няма да спрат.

30

Анонимен

преди 3 години

Ако общинските лентяи бяха толкова напористи и с незаконните къщи на така наречените роми бих им ръкопляскал, но явно там не смеят да бутат по-лесно им е с гаражите понеже са на българи.

29

Анонимен

преди 3 години

Еее браво, Данчето почва да ми харесва

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3 - "новата кола" сигурно е Дачия, не я пипат, защото те съжаляват, първо за избора на кола, второ - за менталния ти дефицит, а беззаконието не се бори с наглост.. в Младост, по мои жалби колко трошки вдигнаха... лошото е, че трябва със зор да накараш някой да си свърши работата, но така съм възпитан...

27

Лиско

преди 3 години

Хахаха, щели паркоместа да бъдат. Да не лъжат - до 1 година ще има блокчета вдигнати там.

26

ДО ВЛАСТИТЕ

преди 3 години

Осигурете на хората безплатни места за паркиране, бе ей, ми зер ници !