411

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е ГОРД,ЧЕ Е прочел САМО една книга през живота си.Той обиди всички в България,ВСИЧКИ,като ни нарече ПРОСТИ.Защо не се появи на протестите и ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВА?Аз съм безработен музикант,но ресторантът е затворен.Искам да имам работа и да мога тока си да платя и хляб да купя за децата си.Писна ми от КАПИТАЛИЗЪМ И БЕДНОСТ.

410

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен На ортака ,на ортака Пеевски ,на Доган ! На ортаците, си дето делите не по равно ама по братски .

409

Анонимен

преди 3 години

Ако сегашните управляващи са се нахранили, то ще е голяма грешка да докараме на власт една озверяла от глад банда непрокопсаници, които нямат никаква реализация в реалния живот!

408

Анонимен

преди 3 години

Има много пари които да се спрат, за магистрали в пъти по голяма цена от много страни, субсидии пак в пъти повече от другите, тоалетни, кошчета, пейки на безумни пари, има бате има много ненужни харчове.

407

Анонимен

преди 3 години

Отново гъмжило от калинки ,можещи единствено да лижат герберски седалища и по тази причина мразещи по заповед Президента !Надъхващи се взаимно и самовнушаващи си и внушаващи един на друг , че Боко не е комунист - той е чист и непорочен !И 7 млн. пъти да повторите лъжите си ,другари герберасти , еднокнижника е комунист като вас и като останалите от котилото на БКП , само че е най-наглия, най-ненаядения и най неумния от комунистите, колкото и да се мъчите да наречете черното - бяло !

406

Bili

преди 3 години

не гласувам от деведесеинекоя, но боко си стриже овцете, и си ги коли, но и си ги чува.кви издевателства над плебса има из другите места по света заради тва "ковид"...мъка

405

Анонимен

преди 3 години

В Дневник от днес има една статия как сме поръчали няколко пъти повече спрямо останалите от неодобрена от ЕС ваксина, само защото шефката на българския клон е роднина на евродепутат от герб.Може би тези пари трябва да се спрат? Както и останалите, които се раздават в нарушение на Закона за обществените поръчки?

404

Що пита тоз

преди 3 години

Този от какво разбира?!?

403

Радинела Московска

преди 3 години

А от Масква заплашват да ги спрат...

402

Smurf

преди 3 години

Спри парите на Пеевски или на Джи Пи Груп

401

Анонимен

преди 3 години

Така от Москва избираха другарите ,колкото по-*** и верен на КПСС/БКП, толкова на по-висок пост ги издигаха. Такива са и днес, защото служат на чужди интереси.

400

Анонимен

преди 3 години

421Комунистите от БКП/БСП отдалеч си личат по простотията, още от 9 септември, та до днес. След като завзеха властта, с помощта на Съветската армия, събухацървулите сина края на София и се настанява в жилищата на избитите и ограбените от тях, невинни хора.Днес не спират да рушат държавата, плюят по нея пред света, нападат парламента и хвърлят по него жълтите Софийски павета. А непрезидентът, като оживял от деветосеп.снимка, с вдигнат юмрук, зове към метеж, с който да завземе законноизбрана власт

399

първо на това котило

преди 3 години

Президентството - никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!

398

Радинела Московска

преди 3 години

Баце не е кавалер. Не ми носи цветя, да не се охарчи. Дава парите на простите...

397

Анонимен

преди 3 години

421 Комунистите от БКП/БСП отдалеч си личат по простотията, още от 9 септември, та до днес. След като завзеха властта, с помощта на Съветската армия, събуха *** на края на София и се настанява в жилищата на избитите и ограбените от тях, невинни хора. Днес не спират да рушат държавата, плюят по нея пред света, нападат парламента и хвърлят по него жълтите Софийски павета. А непрезидентът, като оживял от деветосеп.снимка, с вдигнат юмрук, зове към метеж, с който да завземе законноизбрана власт

396

Баце

преди 3 години

Си губи времето с Рада, дето страда. Рада страда за Гинка. И си отмъщава на електоралните едЕници. Ама каква жена му измъкна Деса. За яд си е....

395

Куку

преди 3 години

Комунистите за 30 години само фалити и грабеж.Не са направили и една селска спирка.

394

Анонимен

преди 3 години

Бойко, взимай си абичката и да те няма! Нагъл пpoстaк!

393

Анонимен

преди 3 години

Ти що ми закри фирмите бе, остави ме без доходи и пенсия, махай се.

392

Анонимен

преди 3 години

Ама не само на социалистите те всички са за там