18

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоИ какъв е проблемът, някой от ДПС да гласува за Радев? Ако не си разбрал, българинът много по-често дава негативен вот (срещу някого), отколкото позитивен (за някого).От зората на демокрацията е така, още когато БСП се опита да изкара Желю Желев турчин, а вместо това го направи президент, после Костов излезе срещу царя и го докара на власт, и накрая Софиянски, за когото гласуваха като за по-малкото зло.Всеки политик трябва да го знае,не случайно бб обикаля и лъска имидж, а не хейти.

17

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКато се гордееш, че не си гласувал, чий го дириш тука и защо се опитваш да даваш акъл? Ходи си в партийната централа и ръкопляскай на менторите ти!

16

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе ми цитирай правилника на ЦИК, а ми отговори на въпроса. Излиза, че или болетинате ми е обявена за невалидна, или броите неправилно. А аз нарочно гласувам така, за да проверя честността на секциите и винаги избирам някой от последните кандидати, за да мога лесно да проверя резултатите.Също ми обясни защо в секция, в центъра на София, където винаги е имало машинно гласуване, на последните кметски избори нямаше машини (но имаше в други секции)?От какво би беше страх?

15

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

в БЛАГОЕВ ГРАД е починал бездомник от измръзване ало герб защо изоставяте хората изпаднали от борда на живота

14

Анонимен

преди 3 години

Е, какво ако досега не е имало фалшифициране? Това ли гаранция, че сега няма да го направят за първи път?

13

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

герб фалшифисира и купува избори

12

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....Радев ви размаза с над 2 милиона гласа......Забрави да допълниш - на балотажа с 650000 гласа на ДПС.Алоуууу ватааааааааааа, на есен ще видиш Рундю с колко ще го размажем. Има още няколко месеца, споко. :)))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПрезидентът беше избран мажоритарно и получи много повече гласове, отколкото който и да е депутат в днешния парламент.А спечели, защото шефовете ти от герб издигнаха възможно най-неадекватната кандидатура - сенилна бабичка, виден кадър на Рабфак и дете на комунисти, която пусна крокодилки сълзи в ефир, как уж комунистите убили дядо й.Капиш, ***? Сами се набутахте. Всичките ви политически лидери за нищо не стават. Румяна Желева, Кристалина Георгиева, калинките. Що така?

10

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПак ли ти бе смот.льо това е най-новата гербава мантра, че уж не лъжат. Радев ви размаза с над 2 милиона гласа и нямаше как да фалшифицирате толкова много гласове.

9

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, от сега е ясно, че Боко ще ги пере с шланга с 300 БСП-ту. Това е искал да каже "Това Биков", както сте го писали в заглавието :)))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 3 години

Червените *** от сега вият, щото знаят, че ще ядат хурката на изборите

7

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаАбе, метранпажиста, защо като гласувам с преференция, се оказва, че за кандидата ми има 0 преференции според преброяването и протоколите?

6

Анонимен

преди 3 години

Да бе да, всичко е чисто и почтено. Няма умишлено направени невалидни бюлетини (че кръстчето излязло леко от квадратчето). Няма преправяни протоколи от гласуване.Няма мъртви души в списъците (знае се поне от 10 години).Няма контролиран вот.И това са все неща, които се знаят от години.Ама понеже им изнасят на "вечно биещите", нищо не се променя.Виж, ако случайно загубят, такъв вой ще настане....Ама надали. Българинът обича да ходи за гъби, а после да мрънка кой бил спечелил.

5

Въпрос

преди 3 години

Другарю Биков - печатането на двойно повече бюлетини и разнасянето на чували с бюлетини от гербави депутати - към кой тип 'нарушение' би го класифицирал?

4

НКК

преди 3 години

Ако мислиш, че са пияни заляни и не могат да се вдигнат от леглото или масата да идат да гласуват се лъжеш. Другото е да са си взели почивни дни и хайде по чужбина да покажем колко сме велики. Който се смята за Българин ще си изпълни дълга, който не съм го написъл в горните редове.

3

Анонимен

преди 3 години

Никоя дата не може да затрудни хората, хората просто няма да гласуват. Ти им казваш трябват нови хора и мажоритарен вот, те ти предлагат пак същите омръзнали, дементирали и склеротирали физиономии от деграданти. клептомани и маргинали. Комунисти, сър !!!

2

-

преди 3 години

Това нещо "биков" е почти толкова "умно"!!!

1

минувач

преди 3 години

Мисля че не е "Това" Биков - а 'Онова" Биков ! Сещате се...Как точно ще затрудни тези "доста хора"?