109

Анонимен

преди 3 години

2014г. печели предсрочни парламентарни избори - изборите бяха организирани от служебното правителство на Георги Близнашки.2017г. ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от НАЗНАЧЕНИЯ ОТ РУМЕН РАДЕВ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.Кой фалшифицира избори? ГЕРБ ОРГАРИЗИРАХА САМО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ТОВА СА ИЗБОРИТЕ ЗА МАНДАТ НА РАДЕВ.ГОВОРИТЕ КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИТЕ. КАТО ЛЪЖЕТЕ - ПОНЕ ГО ПРАВЕТЕ ПО-ТАРИКАТСКИ! ЛЪЖИТЕ ВИ СА ПЛОСКИ И ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ ФАКТИТЕ.ГУБИТЕ СИ ВРЕМЕТО ДА ЛЪЖЕТЕ.

108

удивен

преди 3 години

Лятото не сваляше дънковата ризка поне месец, сега е на тема кожена шубичка!

107

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!!

106

Анонимен

преди 3 години

До до 114Питай Цветанов.

105

Анонимен

преди 3 години

До Проклет да бъде - Клетвите се връщат злобно човече .

104

до 114

преди 3 години

И как точно фалшифицира избори Борисов?Като до момента само едни избори са организирани от ГЕРБ и това са президентските избори.Другите избори от 11г.назад ги организираха служебни кабинети.2009г. ГЕРБ печели парламентарни избори-вотът е подготвен от тройната коалиция на БСП.2013г ГЕРБ печели предсрочни парламентарни избори -организирани от служебен кабинет на Марин Райков2013г печели частични местни избори организ. от каб. Орешарски и БСП2014 печели Евроизбори -орг.от каб. БСП Орешарски.

103

Анонимен

преди 3 години

*** , ***, това което днес ползваш, пътя по който стъпваш, панелката в която живееш, водата която пиеш, е благодарение на тази "червена хунта".

102

НА_ВИ

преди 3 години

Вирусът Герб изкуствено създаден от лабораториите/Фондациите/на САЩ и Германия и българските ченгета трябва да бъде изолиран и забравен. Този вирус е много заразен и се прихваща най вече от олигарси, кариеристи и политически хамелеони, които биха искали той да върлува още много години за да се обогатяват и тънат в разкош. Вирусът нанесе сериозни щети на икономиката ни, ценностната ни система и психика. Ваксина има и тя е обединение на всички хора, които имат морал и съвест и милеят за България.

101

Проклет да бъде

преди 3 години

Дано внуците и децата му да платят цената на неговите простотии и безочие.

100

Анонимен

преди 3 години

Нали до събота щеше да има мост? Днес е събота. Де го?

99

Знае се!

преди 3 години

Това, което е обещано да се открадне - изпълнено и преизпълнено. Нещо полезно няма. Антибългарска политика, антибългарски закони, всичко във вреда на населението с цел да принудят българите да напуснат територията - това е същността на ГЕРБ-ероидното управление.

98

Анонимен

преди 3 години

Боко ако не фалшифицира избори няма как да ги спечели. Досега все с подправени протоколи печелеше. Българите вече толкова са отвратени от него.

97

Анонимен

преди 3 години

Не си Господ,смъртен си и внимавай с греховете.Това важи и за твоята съратичка Корни.Задоволихте си селската чест,осигурихте си правнуците,а малко се сопрете.

96

Хм

преди 3 години

За жалост ГЕРБ нямат алтернатива, засега!Нямаме опозиция, това е!

95

СЛАВА НА ГЕРБ

преди 3 години

ГЕРБ И БЪЛГАРИТЕ МОГАТ ВСИЧКО!ДОКАЗАЛИ СМЕ ГО....И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ПОКАЗВАМЕ!!!!!!ДОЛУ КОМУНИСТИЧАСКАТА *** ОТ ***-20!ДОКАЗАНИ НЕГОДНИЦИ ,ПРИВАТИЗАТОРИ , УБИЙЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА БАНКИ С ЦЕЛ --ОГРАБВАНЕ НА ПАРИТЕ НА НАРОДА!

94

Анонимен

преди 3 години

:D Лелелеее ба-си коментарите. Някой е пезеленял от злоба и завист. Кучетата си лаят, кервана си вървиииии.....

93

Да

преди 3 години

Има ли *** на Корни тук?

92

Истукан

преди 3 години

Поел като ангажимент магистралите и го изпълнил. Магистралите са построени, ама хората пак са бедни с мизерните заплати и пенсии. Той пак иска да строи още магистрали за следващия мандат. Вервайте му, ще ви оправи след 800 дни.

91

Хей, Буркан,

преди 3 години

.....ама нали 2 седмици гледахме за консултациите на Радев. Защо тогава не обиждахте сайта, че всеки ден имаше по няколко статии през минути във връзка с жалките инсинуации на консултации? Искам да ви кажа само едно нещо: "Очите виждат само това, което умът е готов да разбере"Обидите Ви към сайта са неоснователни.

90

Анонимен

преди 3 години

Фондът за гарантиране на влоговете върна последните 0.5 млрд. лв. на бюджетаhttps://capital.bg/politika_i_ikonomika/ikonomika/2020/01/05/4011969_fondut_za_garantirane_na_vlogovete_vurna_poslednite_05/