14

Анонимен

преди 3 години

Дори не са си направили труда да си подновят личните карти.Кой знае колко са плюли из форумите останалите българи.

13

Анонимен

преди 3 години

У нас има работа за всички.Ама всички искат да са директори.Половин България е с пустеещи земи.Внасяме плодове и зеленчуци и месо от чужбина.ДАже боб от Аржентина и Египет.А в Гърция земята не пустее.Там се обработва.Дали от техни или от чужди,няма значение.Избягаха да мият чинии и да бъдат роби на чужди господари,а после плачат заради избора си.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ти *** ли си? Какво не разбра от изразите "злокачествен тумор с разсейки" и "две операции". Имаш ли рак фармафията така добре се е калибрирала, че ти прибират всичките спестявания за нула време, накрая след като близкия ти човек умре си късметлия ако не си се заровил целия в заеми

11

123123

преди 3 години

Не ги съдете, че не са спестили. Болните от рак се разделят с всичките си пари в опити да се излекуват или да отложат неизбежното. Трагедията при хора с онкологични заболавания е голяма.

10

Анонимен

преди 3 години

Да посочат сметка или егн и ще им преведа по карта не е проблем.Българите трябва да се подкрепяме .Времената са лоши.

9

аз

преди 3 години

До Математика---------------------------------Явно ги е дала за лечение.Там не е като тук.Всички неосигурени,завърнали се от чужбина и местни се лекуваха безплатно за наша сметка.И се ваксинират безплатно.Комунизъм.

8

Анонимен

преди 3 години

mai ne e spodelila i ne se e pomolila v atinskata djamia...a i gospodin Erdogan ima goliamo sarce za bulgarite...daje i moderna vaksina sinovac ste poluchi, ako pojelae...

7

Анонимен

преди 3 години

Много нашенци си мислят,че в чужбина ги чакат с питка с мед,вместо да положат усилия тук и да изкарат прилична заплата,където и да е.Основното занимание на нашите жени в Гърция е,да подмиват гръцките бабички,пък и старци.Когато нямаш достойнство ,изпадаш през борда и никой не ти е виновен.

6

Ало

преди 3 години

Не е вярно , че няма работа в момента. Но ако много се избира-- няма.Дъщерята за 1 седмица може да ги изкара 200 евро.

5

Анонимен

преди 3 години

А защо тази уж много загрижена медия не й прати 200 евро, а се списва цяла статия?

4

Анонимен

преди 3 години

Добри хора ще се намерят,ама за какво е работила в чуждата страна 27 години,като няма спестен кьорав лев?И тука можеше да постигне същия резултат.А може и малко по-добър.

3

Анонимен

преди 3 години

Българска тъжна действителност.

2

джаич

преди 3 години

Защо лелите изпаднали в това тежко , незавидно състояние не се обърнат за съдействие към консулът в посолството на Р. Бугария за материална и морална подкрепа която по закон им дължи тъй като и двете са бугарски гражданки.

1

Анонимен

преди 3 години

Топ сайт. И как да помогнем е, дайте някви данни нещо контактиИли само новина да има?