8

Анонимен

преди 3 години

Отсъстваше по болест и иска да се върне обратно да изпълнява условията.

7

Анонимен

преди 3 години

Ще даде извинителна бележка от германския лекар.

6

Недотровен

преди 3 години

Тази п*росташка постановка на западните спецслужби може да хване "декиш" в най-добрия случай в някое нормално начално училище. Серията изцепки на различни високопоставени хамерикански и западно-европейски лидери които се чуха, не доказаха нищо друго освен, че умстеното им развитие и обща култура не надминават това на едно дете на 10-15 години. А Навалният г-н като е правил нещо - да е мислил. Ако не може - има кого на попита.

5

странна работа

преди 3 години

Защо за Навални трябва да се прави някакво изключение , като е нарушил условията по пускането му на свобода .

4

мдаа

преди 3 години

Навални е така доволен от взаимоотноошенията си със западните и американските си дружки ,че предпочита да се върне в затвор в Русия , отколкото да се радва на " свободата" си в демократичния свят

3

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Само така! Сибир калява характера :()Алексей Нахални ако е истински патриот, ще поработи десетина години в дърводобива, за слава на Родината и в името на регионалното развитие на Сибир :()Трудът е направил от мaймyната човек, може и от Нахални да направи образцов гражданин на Руската Федерация и да го научи да обича Родината!

2

Анонимен

преди 3 години

Бойко за това е номер 1. Два пъти дава оставка, оставя който иска да вика и да си покаже циркаджилъците и после гази на изборите и около него полотически трупове на камари. А Путин диктаторчето трепери от страх и преследва всяка опозиция.

1

Анонимен

преди 3 години

Така са комплексираните дребни дикраторчета като Путин и Ким Чен.